Şoktayım, 10 yıllık evlilikten sonra kocam eşcinsel ........

xyzizmir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
85
0
36
İzmir
allahım ne yazacağımı bile bilmiyorum ...tek bildiğim kafayı yemek üzere olduğum ve bunu kimseyle paylaşamam....ablama ve görümceme söyledim ...ablam ne var yani demezmi????onun ne hissettiği değil ne yaşadığı önemliymiş yani bir erkeğe bişey hissetmesi önemli değilmiş hem bir erkekle bişey yaşasa ne olurmuş çocuğumun babasıymış şşşşş...yıllardır yani ta biz evlenmeden problemleri vardı bana hep depresyon diyordu ...bende ne yapim başta insanlık hali depresyon yaşıyor destek olim dedim sonrasında çocuğumun babsı bu ilişki için onun için mücadele edim dedim ...diye diye 10 yıl geçti ben depresyonlar yaşadım ama her seferinde topladım kendimi çocuğum için...ama birkaç aydır hipnoz cd leri felan dinliyor sözde depresyondan çıkmak için ama kafayı iyice yedi ve bana ısrarla bir hipnozcuya gitmek istediğini söyledi ben izin vermedim delimisin o zaman bir psikiyatriste gidelim dedim bu cd ler senin kafanı iyice karıştırdı izin vermem dedim....ve bana doktorların yardımcı olamayacagını onun kafasındaki pisliğin çözümünün hipnozdan geçtiğini söyledi...ben homoseksüelim bunu beynimden sadece hipnoz siler dedi ben şok oldum ve saçmalama senin tek problemin şımarık kaprisli bencil bir çocuk olman dedim ....lisedeyken tanıdığım homoseksüel bir çocuk vardı hiçte senin gibi merhametsiz bencil agresif değildi dedim ve aldığım cevap beni birkez daha şok etti ''o çocuk seçimini yaşıyor ondan mutlu kendini olduğu gibi kabul etmiş bense yaşayamadığım için çatışmalar yaşıyorum dedi....benim tepkimi görünce yok öyle bişey sadece sen hipnoza izin veresin diye yaptım dedi...ama ben evden çıkardım onu yüzünü bile görmeye katlanamıyorum bana çektirdiği onca şeyi yuttum çocuğum için ama yenilir yutulur bişey değil....onu görünce midem kalkıyor...

lütfen yardım edin şimdi ne yapmalıyım kendim için doktora randevu aldım ....çünk ü tam bir travma yaşıyorum ama onuda çağırıp birliktemi gitmeliyiz ...sizin aranızda böyle bişey yaşayan duyan varmı ...onu ve çocuğum için bu evliliği kurtarmaya çalışmalımıyım ??*ne yapmalıyım???böyle insanlar daha o yola girmeden çevrilebilirmi

neden bu kadar agresifleştinizi ben de anlamış değilim.. bu hormonal birşey.. psikiyatr desteği eşliğinde düzelebilir..

başka sorunlar varsa bilemem de size karşı açık ve net olmuş eşiniz.. zaten bu yönde bir ilişki de yaşamamış.. ne bu acımasızlık? yardımcı olmaya çalışın..

Ya hayatım çok zor bir durum ALLAH sana yardım etsin benim bir arkadaşımın başına gelmişdi.Bana aldatıldığını söyledi ama nasıl ağlıyordu ya dedim saçmalama ne olmuş yani türkiyedeki her kadın aldatılıyor neredeyse dedim ama dedi beni bir bayanla değil dedi erkekle aldatıyor dedi ya şok oldum şimdi hangisi kötü diyim diye düşündüm.Madem 10 yıl katlandın hipnoza evet deseydin çünkü bazen elimizde olmayan şeyler düşünceler bizi yönlendiriyor hipnozuda deneseydin belki o hastalığı atacağını düşünüp unutacakdı peki eyilimi olmuşmu canım

cnm valla ne denir bilemiyorum.Çok zor bi durum bu..Allah yardımcın olsun.Ama ben böyle bi olay yaşayan kadın duymuştum.Daha doğrusu tv.de izledim çok oluyor..2 çocuktan sonra eşinin eşcinsel olduğunu öğrenmiş..Ama eşine destek çıkıp dr.tedavisine başlamışlar..Bu sorunuda aştıklarını artık mutlu olduklarını anlatmıştı..Bencede bi dr.a gidin beraberr...:44:

Ben senin yerinde olsam savaşırdım 10 yıl ya az zaman değil gidin beraber sonuçda eğilimini gerçekleştirmemiş beyninde sadece böyle düşünceler olduğunu söylemiş ve anlatığın kadarıylada savaşmaya çalışıyor bence yardımcı ol

Öncelikle şunu kabul etmelisin;

Eşinin eşcinsel olması onun seçimi değil. Evden kovmak, yüz çevirmek ona faydalı olmaz. Adam zaten sizinle evli. Aldatmak gibi bir girişimi de olmamış belli ki. Acı çekiyor. İyileşmek istiyor. Sizse onu azarlayıp evden kovuyorsunuz.

Eğer eşinizi seviyorsanız, oturup konuşun. Önce profesyonel destek alın, sonra da gerekirse hipnoz a gidin. Sanırım hipnoz faydalı oluyormuş. Sorunun kaynağına inmek vs vs.

Siz önce kendi içinize dönüp. Yaptığınız vicdansızlığı telafi edin.

Eğer eşiniz kurtulmak istiyorsa tedavi için yardımcı olun ama bunu eşinizin kendisi istemeli bir yerde okumuştum. Kişi kendi istemediği sürece Psikiyatristler bunu bir hastalık olarak kabul etmiyorlarmış. Fiilen birşey yaşamamışsa tedavisinin daha kolay olacağını düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun.

inanın şu an darmadağanım çocuğum birazdan okuladan gelecek kendimi toplamaya çalışıyorum ama olmuyor....şu ana kadar bir erkeğe tam bişey hissetmemiş ama mesala çok düşkün olduğu bizim yerimize onunla zaman geçirmeyi tercih ettiği bir arkadaşı olmuştu o adam için beni m çocuğun bile yüzüne bakmaz olmuştu varsa yoksa o adam ....o zaman garipsemiştim insan bir arkadaşı neden bu kadar hayatının merkezine koyar ailesine tercih eder diye demekki ona baglılığının arkasındada bu vardı o insanla artık görüşmüyor biz şimdi başka şehire taşındık o adamda bunula ilişkisini yani arkadaşlık diyaloğunu kesti alt komşumuzdu benim arkadaşlıklarına 7 24 birlikte zaman geçirmelerine kızdıgımı öğrendi ve eşimden uzaklaştı

Önce tecrübeli bir psikiatrist bence.Hipnoz öyle kendi kendi kendine uygulayabileceği bir şey değil sanırım.Allah kolaylık versin.

bir arkadaş neden bu kadar kızıyorsun hormonal demiş başka bişey varsa bilmem demiş...başka ne olsun depresyondayım bahanesiyle 10 yıldır beni yaşayan bir cenazeye çevirdi hayatı hep seyrettim birgünüm mutlu geçmedi beni sevmiyoran hayatındN ÇIKIM DEDİM O ZAMANLARDA AYAKLARIMA KAPANIP BENİ DURDURDU ....BANA BUNLARI YAŞATMAK İÇİNMİ GİTMEME İZİN VERMEDİ hep engel oldu....

off çok kötü tamam karşıdakini de anlamak lazm ama sizin yerinizde kimse olmak istemez ki hiç farkettiğiniz davranısları oluyor muydu bu yönde peki,dikkat ettiniz mi:44:

Belki kendi de kabullenemedi. Kolay bir şey değil. Seni seviyordu belki ama durumu kabullenmek ona zor geliyordu

canım oncelıkle bı sakın ol
adam sana cıddı cıddı derdını anlatmıs farkındaysan
kı bu bır erkek ıcın cok zor bır durum bunu untma
ayrıca bır psıkıyatrıste gıdın hemen en acılınden hemde

allah yardımcın olsun
ama esıne de kotu davranma arkadasım
o su an senden daha zor bır durumda bunu unutma

ben anlatamadım size siz olsanız 10 yılınızı ömrünüzü verdiğiniz her zaman depresyonda olduğuna inandığınız için kendi hayatınızdan kadınlığınızdan hayatta yaşamak istediğiniz herşeyden vazgeçip ömrünü ona terapi yapmakla geçirdiğiniz kocanız size böyle bişey söylese aa canım ne olcak olsun mu dersiniz...ben onu evden atmadım bizim bir çocuğumuz var ve ben şu 2 gündür bir travma yaşıyorum ve çocuğa hissettirmek istemiyorum ondan ablasında kalıyor çünkü o nu görmek istemiorum onu görmeye bişey yokmuş gib davranmaya gücüm yok hazır değilim onun için zaten kendime doktor randevusu aldım

bu konular bana hikaye gibi gelirdi, taa ki kardeşimin bi arkadaşı yaşayana kadar, adam ben homosexuelim boşanmak istiyorum demiş ve boşandılar, adam şuan başka bi adamla yaşıyo
ve kız şok oldum hiç böyle hissetmemiştim diyor, hiç belli değildi diyor

bilmiyorum size ne çözüm olur, ama bana çözümü yok gibi geliyo, bence bırak gitsin, daha gençsin başka bi hayat kurabilirsin

ablanada hayret ettim, yanlış mı anladım diye tekrar okudum ne var bunda dedi ha

Son düzenleme:

zor gercekt3en cok zor
ne yasadıgınızı bı sız bılırsınız tabı

ıyı yapmıssın kendıne de alarak
canım ya..
allah yardımcın olsun

Vicdansızlık şu; 10 yıl aynı yastığa başkoyduğunuz adamı sokağa atmak. Yaşadığınız şey çooook zor. kabul ediyorum ama yıllardır mücadele etmişsiniz. Belki de o yaşadığı şeyi depresyon zannediyordu. emekleriniz boş değildi yani. O da siz de depresyon zannediyordunuz. Ama size açık açık "nolur hipnoza" gidelim diyen bir adam var karşınızda.

Profesyonel yardım almak akıllıca ama lütfe eşinizi de yanınıza alın. Zaten kabullenmiş artık. tedavi olursa sonuca ulaşabilirsiniz. Yavrularınız var.

her ikinizin de acil psikiyatr tedavisine ihtiyacınız var..

adam depresyondayım diyor 10 senedir, siz de evde terapi yapıyosunuz öyle mi? siz otorite misiniz? uzman mısınız? nasıl iyi edeceksiniz?

şu durumda bile kendi derdinize düşüp adamı evden yollamışsınız.. neden? gidilecekse ikiniz için de randevu alın, ikiniz de gidin..

adam ben hasta değilim demiyor ki.. açık açık anlatıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…