lütfen yardım edin şimdi ne yapmalıyım kendim için doktora randevu aldım ....çünk ü tam bir travma yaşıyorum ama onuda çağırıp birliktemi gitmeliyiz ...sizin aranızda böyle bişey yaşayan duyan varmı ...onu ve çocuğum için bu evliliği kurtarmaya çalışmalımıyım ??*ne yapmalıyım???böyle insanlar daha o yola girmeden çevrilebilirmi
lütfen yardım edin şimdi ne yapmalıyım kendim için doktora randevu aldım ....çünk ü tam bir travma yaşıyorum ama onuda çağırıp birliktemi gitmeliyiz ...sizin aranızda böyle bişey yaşayan duyan varmı ...onu ve çocuğum için bu evliliği kurtarmaya çalışmalımıyım ??*ne yapmalıyım???böyle insanlar daha o yola girmeden çevrilebilirmi
bir arkadaş neden bu kadar kızıyorsun hormonal demiş başka bişey varsa bilmem demiş...başka ne olsun depresyondayım bahanesiyle 10 yıldır beni yaşayan bir cenazeye çevirdi hayatı hep seyrettim birgünüm mutlu geçmedi beni sevmiyoran hayatındN ÇIKIM DEDİM O ZAMANLARDA AYAKLARIMA KAPANIP BENİ DURDURDU ....BANA BUNLARI YAŞATMAK İÇİNMİ GİTMEME İZİN VERMEDİ hep engel oldu....
Öncelikle şunu kabul etmelisin;
Eşinin eşcinsel olması onun seçimi değil. Evden kovmak, yüz çevirmek ona faydalı olmaz. Adam zaten sizinle evli. Aldatmak gibi bir girişimi de olmamış belli ki. Acı çekiyor. İyileşmek istiyor. Sizse onu azarlayıp evden kovuyorsunuz.
Eğer eşinizi seviyorsanız, oturup konuşun. Önce profesyonel destek alın, sonra da gerekirse hipnoz a gidin. Sanırım hipnoz faydalı oluyormuş. Sorunun kaynağına inmek vs vs.
Siz önce kendi içinize dönüp. Yaptığınız vicdansızlığı telafi edin.
ben anlatamadım size siz olsanız 10 yılınızı ömrünüzü verdiğiniz her zaman depresyonda olduğuna inandığınız için kendi hayatınızdan kadınlığınızdan hayatta yaşamak istediğiniz herşeyden vazgeçip ömrünü ona terapi yapmakla geçirdiğiniz kocanız size böyle bişey söylese aa canım ne olcak olsun mu dersiniz...ben onu evden atmadım bizim bir çocuğumuz var ve ben şu 2 gündür bir travma yaşıyorum ve çocuğa hissettirmek istemiyorum ondan ablasında kalıyor çünkü o nu görmek istemiorum onu görmeye bişey yokmuş gib davranmaya gücüm yok hazır değilim onun için zaten kendime doktor randevusu aldım
ben anlatamadım size siz olsanız 10 yılınızı ömrünüzü verdiğiniz her zaman depresyonda olduğuna inandığınız için kendi hayatınızdan kadınlığınızdan hayatta yaşamak istediğiniz herşeyden vazgeçip ömrünü ona terapi yapmakla geçirdiğiniz kocanız size böyle bişey söylese aa canım ne olcak olsun mu dersiniz...ben onu evden atmadım bizim bir çocuğumuz var ve ben şu 2 gündür bir travma yaşıyorum ve çocuğa hissettirmek istemiyorum ondan ablasında kalıyor çünkü o nu görmek istemiorum onu görmeye bişey yokmuş gib davranmaya gücüm yok hazır değilim onun için zaten kendime doktor randevusu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?