evet kadınlığımdan bezdirdi bazen ben bile kadınlığımdan nefret ettim ilk bir iki yıl normal cinsel yaşamımız vardı ...sonra ayda 1 ,2 ye indi ve o zamnlardada isteyen ben oluyordum ve kesin o gün kavga çıkıyordu bana sanki dünyanın en kötü insanıymışım sanki dünyanın en kötü şeyini ondan istemişim gibi davranıyordu....ben gün geldi kadınlığımdan hormonlarımdan nefret ettim ama onuda kabul ettim sırf çocuğum babasız büyümesin diye çünkü babasını çok seviyor 2 gündür babamın kursu ne zaman bitecek diyor çocuğa babsının bir kurs için şehir dışına gideceğini söylemiştik...ben babamı çok küçük yaşta kaybettim çocuğum babasının yanında büyüsün istedim herşeyden vazgeçtim ......
Dediğim çıktı işte ... İnternet yararlı olduğu kadarda tehlikelidebu birkaç ay önce internet üzerinden bi site bulmuş adamın telefonunu almış sözüm ona çekirdek inancını tespit etmişler sonra buna cd ler yolladılar bu cd ler içinde eril enerji diye bircd vardı ..bu ne dedim benim biraz eril enerjim eksikmiş çocukluğumda babmla az zamanm geçirmişim vs. dedi. bunlar saçmalık dedim ama anlatamadım dinledi ve 2 ay geçti arADAN BU DÜŞÜNCEYLE KARŞIMA ÇIKTI....ben başta kızdım ama başka müziklerde vardı o sitede klasik müzik ler alttanda mesajlar geçiyormuş o müzikleride dinledi bende onunla dinlemek zorunda kaldım çünkü uyurken dinlemesi gerekiyormu ş hatta benimde hoşuma gitti klasik müzik diye...ne olduysa o cd.lerden sonra oldu.............
herkes eşini düşünmüş ama walla ben senin halin ne olcak sana dahada üzüldüm..Allah yardımcın olsun..10 sene uğraşmışsın..evliliğnden zaten bişey anlamamışsın..şimdi sonuç nereye varıcak belirsiz bir durum karşısındasın...
destek al öncelikle derim...önce kendin iyi olmalısın ki sonra ona yardımcı olman lazım..senin psikolojin şuanda çok normal değil ve yaptığın hareket senin suçun değil...bu durumda hangimizin psikolojisi normal olur ve mantıklı bi şekilde hareket edebilirdikki...kendini sakın suçlama derim...
keşke başka bir kadını sevdiğini söyleseydi ayrılmak istediğini söyleseydide bunu söylemeseydi ....gözümün içine baka baka bunları söyledi ....allah korusun ya gerçekten öyle ise o yaşamı seçerse ayrılsam bile çocuğum ne hisseder büyüyünce...zaten eski konulardan okuduysanız bir yumurtalık kanseri şüphem vardı ve o şüphe hala var...çocuğum hergün kardeş istiyorum diyor ben hep tetkiklerim bitsin çocuk yapalım diyordum o istemiyordu...hazır değilim diyordu....başka bişeymi var diyordu ya bir arkadaş şunu da söyliyim ben o korkuyu yaşayorum yetmez gibi bide onun problemleri....geçen ay ben o korkuları yaşarken ya bana bişey olursa çocuğum ne olur derken onun bana tesellisi ne olacak canım ölüm hepimizin borcu ha 30 unda ha 60 ında diyordu..ben ondan bari bana bişey olursa çocuk büyüyene kadar evlenme diye söz isterken o saçmalama yemin edemem diyordu...bu sadece onun nasıl bir insan olduğunu tahmin etmeniz için küçük bir olay daha neler var neler...şimdi bu adamı ben nasıl anlayışla sevgiyle karşılayım
Dediğim çıktı işte ... İnternet yararlı olduğu kadarda tehlikelide
İnsanları konuşup ikna edip bedava cdler yolluyorlar .Benim ortaokulda bir arkadaşımın amcası böyle Hristiyan olmuştu.
Sizin yaptığınız en büyük hata onu anlamamış olmanız . Belki en başından psikiyatrik tedaviyle sorunuz ortadan kalkacaktı.Ben yinede duygularından emin olması için tedavi olması en hayırlısı
Birde öyle denersiniz , olmadı yollarınızı ayrın. Belli ki hazmedemiyorsunuz .
tedaviyi denedik onlarca doktora gittik her gittiğimiz kocanın hiçbirşeyi yok onu şımartmışsın dedi...onun yanında dediler hatta biri ki prof.tu kendini tutamadı afedersinz dedi bana sonra da argo haliyle sen bunun g.... havaya fazla kaldırmışsın kendini bir b... sanmış dedi...onada dönüp bu kadın sana xxxl sen bu kadını haketmiyorsun dedi ..hatta dediki bu kadın çok farklı bir kadın ülkenin her yerinde kariyerli insanların vs. gururla koluna takmak isteyecekleri bir kadın dedi dedi dedi ...ama hiçbiri peki bu adam kadına neden bunları çektiriyor derdi ne demedi((
Hiç bir doktor bu sözleri sarf etmez !
Doktorlar sizin gibi nicelerini görmüştür.
Kendinizi yüceltmeye çalışmanızı da anlamadım.[/QUOTevet doktor dedi ve bunu eşimin yanında dedi ....ama sadece size şunu söyleyim kendimi yüceltmeye falan çalışmıyorum bu problemleri yaşamak hiçte insanı yücelten bişey değil ne kadar yüz yüze olmasakta ben burda bunları yazarken gururum dahada inciniyor insanların kendisine acımasından hoşlanacak psikopat bir kişilik değilim ben i tanımadığınız için yalnış düşünüyorsunuz....benim orda anlatmak istediğim ben mükemmelim değil zaten üç kuruş aklım olsa şu anda bunları yaşıyor olmazve bu ilişki beni bu kadar yaralamadan bir nokta koymuş olurdum...anlatmak istediğim arkadaşlar şu ana kadar niye dr.gitmedin sorularının neden kendin çözmeye çalıştın sorularının cevabıydı...çünkü gittiğim psik.benim harika olduğumu onunda şımarık olduğunu söyleyip gönderdiler...yani son nokta asıl önemli olan o şımarık değilmiş gerçekten çok ciddi bir problemi varmış ama dr.ler de senin gib ön yargılı oldukları için hep bişeyiniz yok dediler eşin şımarık dediler hiç gerçekten aklı başında doç.dr .olan kariyerli eğitimli karısını sevdiğini söyleyen biir adam peki karısıyla neden bu problemleri yaşar diye sorgulamadılareğer benim bu çaresizliğimi kendini yüceltme olarak görüyorsanız allah sizide yüceltsin beni derim
evet doktor dedi ve bunu eşimin yanında dedi ....ama sadece size şunu söyleyim kendimi yüceltmeye falan çalışmıyorum bu problemleri yaşamak hiçte insanı yücelten bişey değil ne kadar yüz yüze olmasakta ben burda bunları yazarken gururum dahada inciniyor insanların kendisine acımasından hoşlanacak psikopat bir kişilik değilim ben i tanımadığınız için yalnış düşünüyorsunuz....benim orda anlatmak istediğim ben mükemmelim değil zaten üç kuruş aklım olsa şu anda bunları yaşıyor olmazve bu ilişki beni bu kadar yaralamadan bir nokta koymuş olurdum...anlatmak istediğim arkadaşlar şu ana kadar niye dr.gitmedin sorularının neden kendin çözmeye çalıştın sorularının cevabıydı...çünkü gittiğim psik.benim harika olduğumu onunda şımarık olduğunu söyleyip gönderdiler...yani son nokta asıl önemli olan o şımarık değilmiş gerçekten çok ciddi bir problemi varmış ama dr.ler de senin gib ön yargılı oldukları için hep bişeyiniz yok dediler eşin şımarık dediler hiç gerçekten aklı başında doç.dr .olan kariyerli eğitimli karısını sevdiğini söyleyen biir adam peki karısıyla neden bu problemleri yaşar diye sorgulamadılareğer benim bu çaresizliğimi kendini yüceltme olarak görüyorsanız allah sizide yüceltsin beni derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?