Şoktayım, 10 yıllık evlilikten sonra kocam eşcinsel ........

keşke başka bir kadını sevdiğini söyleseydi ayrılmak istediğini söyleseydide bunu söylemeseydi ....gözümün içine baka baka bunları söyledi ....allah korusun ya gerçekten öyle ise o yaşamı seçerse ayrılsam bile çocuğum ne hisseder büyüyünce...zaten eski konulardan okuduysanız bir yumurtalık kanseri şüphem vardı ve o şüphe hala var...çocuğum hergün kardeş istiyorum diyor ben hep tetkiklerim bitsin çocuk yapalım diyordum o istemiyordu...hazır değilim diyordu....başka bişeymi var diyordu ya bir arkadaş şunu da söyliyim ben o korkuyu yaşayorum yetmez gibi bide onun problemleri....geçen ay ben o korkuları yaşarken ya bana bişey olursa çocuğum ne olur derken onun bana tesellisi ne olacak canım ölüm hepimizin borcu ha 30 unda ha 60 ında diyordu..ben ondan bari bana bişey olursa çocuk büyüyene kadar evlenme diye söz isterken o saçmalama yemin edemem diyordu...bu sadece onun nasıl bir insan olduğunu tahmin etmeniz için küçük bir olay daha neler var neler...şimdi bu adamı ben nasıl anlayışla sevgiyle karşılayım

Sen şimdi kırgın ve kızgın olduğun için böyle düşünüyorsun. Karşında dişi bir rakip olsaydı yeri göğü inletirdin.

Allah sana ve eşine sağlık versin. O ve sen istedikten sonra aşarsınız.

adamcağız yıllarca mücadele etmiş. "aman ben de böyle hissediyorum madem ohhh.." dememiş. ben olsam çok üzülmeme rağmen onun bu mücadelesine yardımcı olmak isterdim. hormon ilaçları falan vardır doktora gitmiyor mu?

sakın kocanı bunla yalnız bırakma. adamcağız ne sıkıntılar çekmiş. vesvese yapıyordur belki.

bir keresinde dini bir radyo dinliyordum. adamın biri aradı. "hocam ben eşcinsel duygular hissediyorum. evliyim" falan dedi. hoca da, "bol bol dua et. şeytan vesvese verir" dedi. yani belki kafasında çok büyüttüğü için sorunu düzelemiyor.

ve bu his bir çok insanın hissettiği halde kimseyle paylaşmadığı bir şeymiş. yani çok yargılamamak lazım; elinden geliyorsa yardımcı olmaya çalış. şöyle gibi yani: öyle kinlenmişsin ki aklından o kişiyi öldürmek geçiyor. ama "nooluyo bana ya! ne düşünüyorum ben böyle" diyorsun.. yani icraata geçmedikçe ve o hisle mücadele ettikçe sıkıntı yok bence. tabi işin çok zor.. bunu zaten kabul ediyorum canım... Allah cc yardımcın olsun..

terapi den kastım uzmanlık değil ....hergün onu dinlemek destek olmak konuşmak sen yaparsın edersin demek yanında olduğumu söylemek destek olmnak...terapi ne haddime lafın gelişi terapi dedim zaten onu anlatmaya çalışıyorum destek ol diyorsunuz ya ...ben uzman dr. değilim bende kaldıramıyorum ...

seni üzmek istemem ama karakteri dışı bişiy hipnozla yapılamaz.Mesela bir insana hipnozla hırsızlık yaptıramassın,değilse tabi..bu da onun gibi...

eskiden kırmış dökmüş eskide kalmış boşver şimdi onu bunu da bir an önce çağresine bak yanında ol yanında olduğunu hissettir ....

''o çocuk seçimini yaşıyor ondan mutlu kendini olduğu gibi kabul etmiş bense yaşayamadığım için çatışmalar yaşıyorum dedi...

Bak bu konuda haklı olabilir.
Yıllardır içinde batırdı bastırdı, sonunda bir ortama rast geldi , belki depresyonda olmasından yararlanıldı , beynini yıkadılar.
Hipnoz falan bana normal gelmiyor yani.

Eşcnsellik bir hastalıkmıdır, yoksa kişinin cinsel tercihimidir bilinmez, bunu zaten uzmanlar tartışmaktadır. Henüz bir çözüme kavuşmuş değildir. Bunun yanında eşcinsel hisleri yaşayan kişiler, aktif yada pasif olsun (eşinizinki pasif gibi) bu duygudan malesef kurtulamıyorlar. Kendisine ve çevreye böyle olduğuna inanmamak için uğraşlar veriyorlar. Belli zaman sonrasında da zaten dilediği tecihi yaşıyorlar. Çoğu eşcinsel erkekde,bayanla evli kalıp, çevreye bunu sezdirmeden yaşıyor eşcinselliği. Yaşantınız çok zor, kabul edilebilir, normal görülebilir bişey değil. Allah yardımcınız olsun.

ve bu his bir çok insanın hissettiği halde kimseyle paylaşmadığı bir şeymiş. yani çok yargılamamak lazım; elinden geliyorsa yardımcı olmaya çalış. şöyle gibi yani: öyle kinlenmişsin ki aklından o kişiyi öldürmek geçiyor. ama "nooluyo bana ya! ne düşünüyorum ben böyle" diyorsun.. yani icraata geçmedikçe ve o hisle mücadele ettikçe sıkıntı yok bence. tabi işin çok zor.. bunu zaten kabul ediyorum canım... Allah cc yardımcın olsun..[/QUOTE]

amin bende bazen diyorum şeytan vesvesemi veriyor diye ..namazında bir insan dua et dedim çok dedim ama bunları duyunca şok oldum çaresiz kaldım bazen benimde bu dünyada imtihanım bu dedim sabrım deneniyor dedim her hareketini affettim bencilliklerini merhametsizliklerini ve tekrar tekrar affedip sevdim ....ama bu sefer ki bambaşka şu ana kadar sevdiğim adamı çocuğumun babsını affettim şimdi kimi affedecem (

Evet katiliyorum, madem 10 yil dayanmisiniz, ha gayret bunu'da basarirsiniz insallah.
Buyuk gecmis olsun

Ayrıca eşcinsellikten kurtulan kişide çok nadir malesef. Ne hipnoz, ne psikolojik tedavi nede hormanal tedaviler, kişinin cinsel tercihini etkilemesinde hiç önem değiştirmiyor.
Bunları abonesi olduğum psikolojik sitesinde gördüm. Orada eşcinsel üyeler çoktu ve hepsi aynı şeylerden bahsediyorlardı. Hatta içlerinde evli olanlar bile var. O yüzden bence siz kararınızı verin..

Bir arkadaş hiç belirtisi yok muydu demiş çok özel bir soru belki ama ben de sormak istedim tekrar. Sizi düşündüren bir davranış, söz vs olmadı mı hiç?

bence eşimiz homoseksüel değil, biseksüel olabilir.
homoseksüel olsaydı sizinle büyük ihtimal evlenmezdi, evlenseydide çocuk yapmazdı, ir kadınla beraber olmaktan tiksinirdi, cinsel açıdan
o yüzden, büyük ihtimal biseksüel olabilir.

Biseksüellik, her iki cinsiyetten olan insanlara karşı cinsel olarak ilgi duyma, ve onlarla duygusal veya cinsel bir ilişki içine girme potansiyelidir. Biseksüel bir kimse her iki cinse de aynı ölçüde ilgi duymayabilir, ve bu ilginin derecesi zaman içinde değişebilir.

gitmene izin vermemiştir çünkü sen onun için bir umutsun. seni 'insan olarak' seviyor belli. ama bir 'eş' olarak da sevmek istiyor. umut ediyor. yoksa gitmene izin verirdi. kendi yaşadığı azaba seni de çekmezdi umudu olmasaydı. biliyorum çok zor ama sabretmeye çalış kardeşim...

bilinçaltı telkinleriyle inşallah kurtuluabilir. ben böle bir vakayı ablşamın gittiği nlp uzmanın yanında görmüştüm. istanbul göztepede fatma taş diye bir uzman görüşmenizde fayda olabilir.

Bak bu konuda haklı olabilir.
Yıllardır içinde batırdı bastırdı, sonunda bir ortama rast geldi , belki depresyonda olmasından yararlanıldı , beynini yıkadılar.
Hipnoz falan bana normal gelmiyor yani.

bu birkaç ay önce internet üzerinden bi site bulmuş adamın telefonunu almış sözüm ona çekirdek inancını tespit etmişler sonra buna cd ler yolladılar bu cd ler içinde eril enerji diye bircd vardı ..bu ne dedim benim biraz eril enerjim eksikmiş çocukluğumda babmla az zamanm geçirmişim vs. dedi. bunlar saçmalık dedim ama anlatamadım dinledi ve 2 ay geçti arADAN BU DÜŞÜNCEYLE KARŞIMA ÇIKTI....ben başta kızdım ama başka müziklerde vardı o sitede klasik müzik ler alttanda mesajlar geçiyormuş o müzikleride dinledi bende onunla dinlemek zorunda kaldım çünkü uyurken dinlemesi gerekiyormu ş hatta benimde hoşuma gitti klasik müzik diye...ne olduysa o cd.lerden sonra oldu.............

Çok zor bir durum allah yardımcınız olsun ikinizinde madem eşiniz sizden destek olmanızı bekliyor ona bir şans verin de kurtulsun bu rahatsızlığından.
Verin elele atlatın bu sorunu uzmanlardan yardım alın gerekirse seanslara sizde girin eşinizin yanında olun ki onu hissetsin..

amin bende bazen diyorum şeytan vesvesemi veriyor diye ..namazında bir insan dua et dedim çok dedim ama bunları duyunca şok oldum çaresiz kaldım bazen benimde bu dünyada imtihanım bu dedim sabrım deneniyor dedim her hareketini affettim bencilliklerini merhametsizliklerini ve tekrar tekrar affedip sevdim ....ama bu sefer ki bambaşka şu ana kadar sevdiğim adamı çocuğumun babsını affettim şimdi kimi affedecem ([/QUOTE]

ayşe armandı sanırım onun bir röportajı vardı gerilerek ve tiksinerek okumuştum.
kadın bir homoseksüelle evli kalmış uzun yıllarca birde kızları vardı ..
o kadını nasıl mutsuz etmiş,kadınlığından bezdirmiş ..
bulabilirsen oku ..
ve iyi düşün bu çok zor bi yol , sorunlarınız masaya yatmayacak onun tercihleri yatacak masaya ..
zira bu adam bencilliği ile 10 yılını heba etmiş .. bile bile seninle evlenmiş..

homoseksüeldir. gizli homoseksüel. toplum baskası,iş hayatında mevki kaygısı insanların cinsel tercihlerini saklamasına neden oluyor ve türkiyede gizli homoseksüel cok fazla.
2 cocuklu ,3 cocuklu ..
karısıyla zevkle sevişmiyor zaten , mecburiyetten ..

aa aklıma geldi cinsel hayatınız nasıldı ? bu bi ipucu olabilir ..

Son düzenleyen: Moderatör:
herkes eşini düşünmüş ama walla ben senin halin ne olcak sana dahada üzüldüm..Allah yardımcın olsun..10 sene uğraşmışsın..evliliğnden zaten bişey anlamamışsın..şimdi sonuç nereye varıcak belirsiz bir durum karşısındasın...

destek al öncelikle derim...önce kendin iyi olmalısın ki sonra ona yardımcı olman lazım..senin psikolojin şuanda çok normal değil ve yaptığın hareket senin suçun değil...bu durumda hangimizin psikolojisi normal olur ve mantıklı bi şekilde hareket edebilirdikki...kendini sakın suçlama derim...

Yani bu kişinin kendi tercihinden öte bir şey maalesef hormonların sağlıklı salgılanmasından

kaynaklanıyor...

Bir süre tedaviye gidin..Baktınız eşiniz hala mutlu değil o zaman tercihlerini yaşaması,

çocuklarınız için daha iyi olacağından yollarınızı dostça ayırırsınız...

Sonuçta eşcinsel bir eşle - çocuk aynı evde olursa zararlı olabilir...

Ama önce iyileşme sürecine bir girin bakalım zaman ne getirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…