keşke başka bir kadını sevdiğini söyleseydi ayrılmak istediğini söyleseydide bunu söylemeseydi ....gözümün içine baka baka bunları söyledi ....allah korusun ya gerçekten öyle ise o yaşamı seçerse ayrılsam bile çocuğum ne hisseder büyüyünce...zaten eski konulardan okuduysanız bir yumurtalık kanseri şüphem vardı ve o şüphe hala var...çocuğum hergün kardeş istiyorum diyor ben hep tetkiklerim bitsin çocuk yapalım diyordum o istemiyordu...hazır değilim diyordu....başka bişeymi var diyordu ya bir arkadaş şunu da söyliyim ben o korkuyu yaşayorum yetmez gibi bide onun problemleri....geçen ay ben o korkuları yaşarken ya bana bişey olursa çocuğum ne olur derken onun bana tesellisi ne olacak canım ölüm hepimizin borcu ha 30 unda ha 60 ında diyordu..ben ondan bari bana bişey olursa çocuk büyüyene kadar evlenme diye söz isterken o saçmalama yemin edemem diyordu...bu sadece onun nasıl bir insan olduğunu tahmin etmeniz için küçük bir olay daha neler var neler...şimdi bu adamı ben nasıl anlayışla sevgiyle karşılayım
lütfen yardım edin şimdi ne yapmalıyım kendim için doktora randevu aldım ....çünk ü tam bir travma yaşıyorum ama onuda çağırıp birliktemi gitmeliyiz ...sizin aranızda böyle bişey yaşayan duyan varmı ...onu ve çocuğum için bu evliliği kurtarmaya çalışmalımıyım ??*ne yapmalıyım???böyle insanlar daha o yola girmeden çevrilebilirmi
her ikinizin de acil psikiyatr tedavisine ihtiyacınız var..
adam depresyondayım diyor 10 senedir, siz de evde terapi yapıyosunuz öyle mi? siz otorite misiniz? uzman mısınız? nasıl iyi edeceksiniz?
şu durumda bile kendi derdinize düşüp adamı evden yollamışsınız.. neden? gidilecekse ikiniz için de randevu alın, ikiniz de gidin..
adam ben hasta değilim demiyor ki.. açık açık anlatıyor..
''o çocuk seçimini yaşıyor ondan mutlu kendini olduğu gibi kabul etmiş bense yaşayamadığım için çatışmalar yaşıyorum dedi...
Öncelikle şunu kabul etmelisin;
Eşinin eşcinsel olması onun seçimi değil. Evden kovmak, yüz çevirmek ona faydalı olmaz. Adam zaten sizinle evli. Aldatmak gibi bir girişimi de olmamış belli ki. Acı çekiyor. İyileşmek istiyor. Sizse onu azarlayıp evden kovuyorsunuz.
Eğer eşinizi seviyorsanız, oturup konuşun. Önce profesyonel destek alın, sonra da gerekirse hipnoz a gidin. Sanırım hipnoz faydalı oluyormuş. Sorunun kaynağına inmek vs vs.
Siz önce kendi içinize dönüp. Yaptığınız vicdansızlığı telafi edin.
bir arkadaş neden bu kadar kızıyorsun hormonal demiş başka bişey varsa bilmem demiş...başka ne olsun depresyondayım bahanesiyle 10 yıldır beni yaşayan bir cenazeye çevirdi hayatı hep seyrettim birgünüm mutlu geçmedi beni sevmiyoran hayatındN ÇIKIM DEDİM O ZAMANLARDA AYAKLARIMA KAPANIP BENİ DURDURDU ....BANA BUNLARI YAŞATMAK İÇİNMİ GİTMEME İZİN VERMEDİ hep engel oldu....
Bak bu konuda haklı olabilir.
Yıllardır içinde batırdı bastırdı, sonunda bir ortama rast geldi , belki depresyonda olmasından yararlanıldı , beynini yıkadılar.
Hipnoz falan bana normal gelmiyor yani.
ve bu his bir çok insanın hissettiği halde kimseyle paylaşmadığı bir şeymiş. yani çok yargılamamak lazım; elinden geliyorsa yardımcı olmaya çalış. şöyle gibi yani: öyle kinlenmişsin ki aklından o kişiyi öldürmek geçiyor. ama "nooluyo bana ya! ne düşünüyorum ben böyle" diyorsun.. yani icraata geçmedikçe ve o hisle mücadele ettikçe sıkıntı yok bence. tabi işin çok zor.. bunu zaten kabul ediyorum canım... Allah cc yardımcın olsun..
bence eşimiz homoseksüel değil, biseksüel olabilir.
homoseksüel olsaydı sizinle büyük ihtimal evlenmezdi, evlenseydide çocuk yapmazdı, ir kadınla beraber olmaktan tiksinirdi, cinsel açıdan
o yüzden, büyük ihtimal biseksüel olabilir.
Biseksüellik, her iki cinsiyetten olan insanlara karşı cinsel olarak ilgi duyma, ve onlarla duygusal veya cinsel bir ilişki içine girme potansiyelidir. Biseksüel bir kimse her iki cinse de aynı ölçüde ilgi duymayabilir, ve bu ilginin derecesi zaman içinde değişebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?