şoktayım hala..

barmen yakışıklımıydı?

ben barmeni merak ediyorum hala

çok güldüm bence iyidir
neyse konu dağılmasın sustum.

arkadaşım yanlış anlamak için diretiyorsun gibime geldi benim. sana onlar gibisin demiyor kimse, onların yanında öyle etiketlenirsin hoşuna gitmiyosa görüşme diyo. konunun da inançla bi alakası yok ayrıca, herkesin inancı da kendine hayatı da kendine. çözümü bulmuşsun zaten görüşmeyeceğim diyorsun sorun bitti demek ki :))

Yahu madem cins insanlar niye takılıyorsun,bara falan gidiyorsun.
koskoca yurtta bula bula bunları mı buldun?
ki barmenin sevgilisi veya nişanlısı varsa önce barmenın kendisi düşünmesi lazım senin değil.

üniversitede onlarca insan var.
yargıladığın,garipsediğin insanlarla neden vakit geçiriyorsun.
şahsen benim zamanım çok değerli,haz etmedğim insana harcamam..
uzaklaş o kızlardan.tabi eğer gerçekten onlarla olmak istemiyorsan.
niye böyleler vs diye kafaya takmamnında bir alemi yok.
reşit olmuş,üniversite okuyan insanlar.
bundan sonrası onların seçimleridir,kusurları veya acınacak halleri değil.
insan seçimini yaşar.
sen de...

kızlar konum kapattıracağım yorumlarınız için saolun..buraya bu konuyu açmak saçma oldu,kimisi demiş egonumu okşamamızı istiyorsun niye açıyorsun konu demiş,kimisi öyle kimisi böyle..ben kendi kendime üzüldüm içime attım sabahtan beri,buraya konu açayım demiştim ama olmadı en iyisi daha fazla konuşmamak bunun üzerine.teşekkürler.amacım o kızlar kötü ben iyiym demek değil.ben burda ne kadar iyyim desem bunu kimse bilemez ya da o kızlar kötü desem ben öyle demedim,duygularımı anlattım,sonra yurda geri döndüğümü anlattım bu kadar..o kızların arkasından daha fazla konuşmayacağım burada.kötü birşey yaptığımın farkındayım..

bazı konu sahipleri kızıyor konu açanlar sert eleştiriliyor diye ama ben gerçekten bu konunun açılış amacını anlayamadım?

nedir amaç?

kızları hep birlikte aşağılayalım,topa tutalım,bunlar nasıl edepsiz kızlarmış diyelim..e diyelim de bunun faydası ne olacak? bu hem bize hem konuyu açana ne kazandıracak?

baktın sana uymuyor arkadaşlığını bitirirsin..ailen değil,akraban değil..istemiyorsan bir daha konuşmazsın görüşmezsin.herkesin dünyayı algılayışı ve yaşayışı farklı demek ki.

Günümüzde artık pek çok örneğini gördüğümüzden dolayı ben "şok" olarak nitelendiremiyorum. Herkesin kendi hayat biçimi,kendi tarzı. Konu açmanın nedenini anlayamadım? Buradan ne yapabiliriz ki? Zaten yapman gereken ortada madem "iğrendiğini" söylüyorsun bir daha takılmayacaksın aynı ortamda bulunmayacaksın bu kadar basit. Ve konu açarken yapılacak eleştirileri,düşünceleri de bilerek konunuzu açın. Daha iyi olur.

arkadaslarının yanında rahat degılsen ne ısın var kı onlarla? bunu anlamadım ben...sana uygun degıllerse görusme de canını da sıkma bu kadar basıt...

Sahi nedir bu konunun açılış amacı?
Duymak istediğin ne onu anlayamadım..

haklısınız açmamalıydım bu konuyu yani bir amacı yok,önceki sayfada açıkladım onları aşağılamak ya da işte onlar kötü kız ben iyi demek egomu okşatmak diil tabi ki..sadece kendime kızdım konu açtım biraz düşünmeden açılmış bir konu oldu malesef ,arkalarından konuşmam da hoş olmadı,farkındayım,konum kapansın diye mesaj gönderdim,çünkü yorumlar kötü yönde etkiledi ben biraz rahatlamak amacıyla açmıştım,bir arkadaşa anlatır gibi dertleşeyim diye ama..öyle anlaşılmadı teşekkürler yine de cvp yazdığınız için..

amaaaaaaaaaaannnnnnn sana uymuyosa uzak dur dostum

başka ark. grubum yok dersen de bara fln gitmezsin olur biter

çay bahçesinde,cafede takılın 1-2 saat yeter

öyle yerlerde de tenhada bişey yapamazlar emme idare ediversinler accık

Çok iğrenç bir ortam .Böyle insanlarla arkadaşlık yapma Allah kimseyi ahlaktan ,hayâdan yoksun etmesin .Böylelerine de akıl fikir versin .

konu sahibinin üstüne neden gelindi anlayamadım?

çevresinde kimseye anlatamayacağı bir olayı gelip buraya yazmak istemiş ki ben konu sahibini çok iyi anlıyorum ben de görsem şok olur ve iğrenirdim.

arkalarından konuşsa ne olucak sanki kızları tanıyormuyuz hayır.

bence sen de sana uygun gelmiyorsa yavaş yavaş uzaklaş onlardan bu arada da yeni arkadaşlar edinmeye çalış canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…