kızlar konum kapattıracağım yorumlarınız için saolun..buraya bu konuyu açmak saçma oldu,kimisi demiş egonumu okşamamızı istiyorsun niye açıyorsun konu demiş,kimisi öyle kimisi böyle..ben kendi kendime üzüldüm içime attım sabahtan beri,buraya konu açayım demiştim ama olmadı en iyisi daha fazla konuşmamak bunun üzerine.teşekkürler.amacım o kızlar kötü ben iyiym demek değil.ben burda ne kadar iyyim desem bunu kimse bilemez ya da o kızlar kötü desem ben öyle demedim,duygularımı anlattım,sonra yurda geri döndüğümü anlattım bu kadar..o kızların arkasından daha fazla konuşmayacağım burada.kötü birşey yaptığımın farkındayım..
konu sahibinin üstüne neden gelindi anlayamadım?
çevresinde kimseye anlatamayacağı bir olayı gelip buraya yazmak istemiş ki ben konu sahibini çok iyi anlıyorum ben de görsem şok olur ve iğrenirdim.
arkalarından konuşsa ne olucak sanki kızları tanıyormuyuz hayır.
bence sen de sana uygun gelmiyorsa yavaş yavaş uzaklaş onlardan bu arada da yeni arkadaşlar edinmeye çalış canım.
ben kimseyi yadırgamadım ki aklım barmende kaldı
çevresinde kimseye anlatamayacağı bir olayı gelip buraya yazmak istemiş ki ben konu sahibini çok iyi anlıyorum ben de görsem şok olur ve iğrenirdim.
bence sen de sana uygun gelmiyorsa yavaş yavaş uzaklaş onlardan bu arada da yeni arkadaşlar edinmeye çalış canım.
çekilin bakem siz
barmen benim
ilk ben gördüm
kızlar konum kapattıracağım yorumlarınız için saolun..buraya bu konuyu açmak saçma oldu,kimisi demiş egonumu okşamamızı istiyorsun niye açıyorsun konu demiş,kimisi öyle kimisi böyle..ben kendi kendime üzüldüm içime attım sabahtan beri,buraya konu açayım demiştim ama olmadı en iyisi daha fazla konuşmamak bunun üzerine.teşekkürler.amacım o kızlar kötü ben iyiym demek değil.ben burda ne kadar iyyim desem bunu kimse bilemez ya da o kızlar kötü desem ben öyle demedim,duygularımı anlattım,sonra yurda geri döndüğümü anlattım bu kadar..o kızların arkasından daha fazla konuşmayacağım burada.kötü birşey yaptığımın farkındayım..
Belki arkadaşı vardır niye çekilelim ki
Şekerim tamam anlamaya çalışıyorum, ama neyi dert ettin?
Hani onu söyle ona göre sana yardımcı olalım fikir vererek.
Bu kızlardan başka arkadaşın falan mı yok?
Ya da ne bileyim kızlarla aslında iyi anlaşıyorsun ama bu yönleri yüzünden samimi olamıyor musun?
Yani derdin nedir?
Açık olursan ona göre destek çıkan olacaktır.
beni anladığın için teşekkür ederim bazıları dalgaya almış,onlara söyleyecek sözüm yok asla..ben içimin sıkıntısından yazdım.o anda şok olduğum için yazdım ama hemen yanlış anlaşıldım sert yorumlar var işte egonumu okşamaya çalııyorsun demişler ne alakası var ki.kimseye anlatmadım burda açmakla da konuyu hata ettim frkındayım konumun kapanmasını bekliyorum..yani amacım sadece beni anlamanızdı birilerini çekiştirelim değil..
Evet artık kk da konu açmak büyük olay oldu , sende bundan nasibini aldın ...
Derdin beğenilmezse böyle olur daha güzel bir dertle gelemedin mi :))
Şaka bir yana bu saatten sonra uzak durman da senin için fayda var
Gerçekten toplum yapısı çok farklı
Bazı insanlar sanırım bizim yaşadığımız hayatı yaşamıyor sıkıntılar çekmiyor
Yaşanılan haksızlıklar , memleketin hali umurlarında bile değil !
Bir de yazık ki bunlar üniversite öğrencisi :S
Ne halde olduğumuzun apaçık bir göstergesi işte
Diyecek çok şey varda susmak en güzeli bu noktada ...
seni yargılamıyor ki kimse..ama bu kadar insan "bu konuda birşey yok görüşmezsin olur biter,neden dert ettin ki" diyor..konuyu neden açtın ki deme amacımız o zaten..sen kızları çekiştirmek için değil diyorsun ama bu tip konuların sonu hep tartışmalarla bitiyor.
yani kimseye anlatamayacağın birşey yok onu demek istiyoruz.sana uymuyor belli ki o kızlar açıkcası bana da uygun arkadaş değiller ama bu seni şoka sokmasın.ilişkini bitir sadece.
inanır mısın sinirlerim daha da bozuldu..:)neden onla arkadaşlık ediyorsun,egonu mu okşatmak istiyorsun ya da işte barmenin adı neydi gibi sorular anladım ki ben bugün konu açmakla hata ettim..arkadaşlık demek illaki çok samimi herşeyi paylaşmak aynı fikirde olmak değil ki.aynı sınıftayız zten beraber bir sürü aynı projede yer alıyoruz ve ben insanları kendi yapıma uymadı diye konuşmamazlık yapmam konuşurum havadan sudan..bi akşamda napalım bugün çıkalım dedik nerden bilebilirdim ki böyle olacağını..başka samimi arkadaşlarım var elbet,arkadaşın yokta mı onlarla arkadaşlık ediyorsun diyenler de var..:)neyse ben daha da bir şey demiycem isteyen dilediği yorumu yapabilir.saol desteğin için:)
Güldürdün beni ya olay senin bile beklemediğin boyutlara gidiyor demi
Kendini sorguda falan gibi hissetmişsindir ...
Bence insanlarla dalga geçmek veya küçümsemek yerine anlamaya çalışmak daha erdemli bir davranış
Tabi bu kişiye göre değişir
Arkadaşlarının da çok geçmeden yaptıklarının bir hata olduğunu anlayıp düzelmeleri dileklerimle :)[/QUOTEa
aynen sorgudayım sandım ,bir de bende de cvp yazma gereği duyuyorum kızıyorum falan,ifade edemedim acaba kendimi diye..:)aynen bende katılıyorum bende onu bekleyerek konu açtım buraya ama yanıldığımın farkına vardım:)teşekkür ederim inşallah düzelirler bu hemen olmasa da belki zamanla olabilir..tekrar teşekkürler:)...
anlıyorum sizde haklısın aslında belkide ben yansıtamadım duygularımı,sorunu çözdüm problem yok artık..:)teşekkürler yorumun için..
birşey beklemiyorum sizden teşekkür ederim sadece konu kapansın diye bekliyorum.konunun açılış amacı o anki yaşadığım duygularla yazdım yani bir amacı yok.sorunu çözdüm yani problem yok.
inanır mısın sinirlerim daha da bozuldu..:)neden onla arkadaşlık ediyorsun,egonu mu okşatmak istiyorsun ya da işte barmenin adı neydi gibi sorular anladım ki ben bugün konu açmakla hata ettim..arkadaşlık demek illaki çok samimi herşeyi paylaşmak aynı fikirde olmak değil ki.aynı sınıftayız zten beraber bir sürü aynı projede yer alıyoruz ve ben insanları kendi yapıma uymadı diye konuşmamazlık yapmam konuşurum havadan sudan..bi akşamda napalım bugün çıkalım dedik nerden bilebilirdim ki böyle olacağını..başka samimi arkadaşlarım var elbet,arkadaşın yokta mı onlarla arkadaşlık ediyorsun diyenler de var..:)neyse ben daha da bir şey demiycem isteyen dilediği yorumu yapabilir.saol desteğin için:)
anlıyorum sizde haklısın aslında belkide ben yansıtamadım duygularımı,sorunu çözdüm problem yok artık..:)teşekkürler yorumun için..
aynen sorgudayım sandım ,bir de bende de cvp yazma gereği duyuyorum kızıyorum falan,ifade edemedim acaba kendimi diye..:)aynen bende katılıyorum bende onu bekleyerek konu açtım buraya ama yanıldığımın farkına vardım:)teşekkür ederim inşallah düzelirler bu hemen olmasa da belki zamanla olabilir..tekrar teşekkürler:)...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?