şoktayım hala..

kendi kendine üzülecek içine atacak ne var ki, bin türlü insan var, ortamdan hoşlanmadın bi daha gitmezsin, bu kadar kahredecek bişey yok bence

ben kimseyi yadırgamadım ki aklım barmende kaldı

beni anladığın için teşekkür ederim bazıları dalgaya almış,onlara söyleyecek sözüm yok asla..ben içimin sıkıntısından yazdım.o anda şok olduğum için yazdım ama hemen yanlış anlaşıldım sert yorumlar var işte egonumu okşamaya çalııyorsun demişler ne alakası var ki.kimseye anlatmadım burda açmakla da konuyu hata ettim frkındayım konumun kapanmasını bekliyorum..yani amacım sadece beni anlamanızdı birilerini çekiştirelim değil..

İnsanların hayat felsefesi çok farklı bence mutlu olmak için onları oldukları gibi kabul etmek lazım... Hayattan tecrübe kazanmak istiyorsanız daha çok insan tanıyın ve daha çok hata yapın ama aynı hatayı 2 kere yapmayın... Seçimleriniz sizin yolunuzu çizecektir...

çekilin bakem siz
barmen benim
ilk ben gördüm

Belki arkadaşı vardır niye çekilelim ki

Şekerim tamam anlamaya çalışıyorum, ama neyi dert ettin?
Hani onu söyle ona göre sana yardımcı olalım fikir vererek.

Bu kızlardan başka arkadaşın falan mı yok?
Ya da ne bileyim kızlarla aslında iyi anlaşıyorsun ama bu yönleri yüzünden samimi olamıyor musun?

Yani derdin nedir?
Açık olursan ona göre destek çıkan olacaktır.

sonradan özgürlüğe sahip olanlar böyle oluyor işte
illa cıvığı çıkacak, nasıl olsa geçici süreliğine ordalar...
böyleleri her haltı yerler, en iyi erkeğe gelin olarak giderler
buna şans denılıyor işte.

hani derler ya
bilmem neyin de bir haysiyeti var, bunların yok belli.
ayrıca merak ettım, barın arkası dediğin gizli bir bölme değil ki
nasıl orada 10 dakıka halletıler ki veya yarım saat, süre önemli değil.
barda oturan ınsanlar yok muydu?

büyük diskolar bıle olsa, senin dediğin şey zor biraz. belkı öpüşme falan olabilir, ama o dediğin şey çok zor.

Son düzenleme:

Aynen katılıyorum size .Konu sahibinin üstüne gereksiz yere gidilmiş .Konu sahibinin şok yaşaması oldukça normal .Ve burada bu şokunu anlatması da oldukça normal .

ben de ilk ünv. başladığımda okul servisimde yaşanan olaylar beni sudan çıkmış balığa çevirmişti .Okula daha yeni başlıyorum ve ilk günüm de gördüğüm manzara karşısında yaşadığım şoku ben de zor atlatmıştım .Servis şoförü ve öğrencilerden birinin arasında iğrenç bir muhabbete şahit olmuştum .Eve geldiğimde ağladığımı biliyorum ,insan kötü oluyor böyle şeylerden, ben nereye düştüm böyle diye hayıflanıp içerliyor insan .Konu sahibinin yaşadığı şoku anlayabiliyorum .

birşey beklemiyorum sizden teşekkür ederim sadece konu kapansın diye bekliyorum.konunun açılış amacı o anki yaşadığım duygularla yazdım yani bir amacı yok.sorunu çözdüm yani problem yok.

seni yargılamıyor ki kimse..ama bu kadar insan "bu konuda birşey yok görüşmezsin olur biter,neden dert ettin ki" diyor..konuyu neden açtın ki deme amacımız o zaten..sen kızları çekiştirmek için değil diyorsun ama bu tip konuların sonu hep tartışmalarla bitiyor.

yani kimseye anlatamayacağın birşey yok onu demek istiyoruz.sana uymuyor belli ki o kızlar açıkcası bana da uygun arkadaş değiller ama bu seni şoka sokmasın.ilişkini bitir sadece.

Evet artık kk da konu açmak büyük olay oldu , sende bundan nasibini aldın ...
Derdin beğenilmezse böyle olur daha güzel bir dertle gelemedin mi :))

Şaka bir yana bu saatten sonra uzak durman da senin için fayda var
Gerçekten toplum yapısı çok farklı
Bazı insanlar sanırım bizim yaşadığımız hayatı yaşamıyor sıkıntılar çekmiyor
Yaşanılan haksızlıklar , memleketin hali umurlarında bile değil !
Bir de yazık ki bunlar üniversite öğrencisi :S
Ne halde olduğumuzun apaçık bir göstergesi işte
Diyecek çok şey varda susmak en güzeli bu noktada ...

konu kapanmazki hemen
hiç bir editör yokki burda o yüzden ben istediğim gibi yazıyorum
görmüyorlar bizi

inanır mısın sinirlerim daha da bozuldu..:)neden onla arkadaşlık ediyorsun,egonu mu okşatmak istiyorsun ya da işte barmenin adı neydi gibi sorular anladım ki ben bugün konu açmakla hata ettim..arkadaşlık demek illaki çok samimi herşeyi paylaşmak aynı fikirde olmak değil ki.aynı sınıftayız zten beraber bir sürü aynı projede yer alıyoruz ve ben insanları kendi yapıma uymadı diye konuşmamazlık yapmam konuşurum havadan sudan..bi akşamda napalım bugün çıkalım dedik nerden bilebilirdim ki böyle olacağını..başka samimi arkadaşlarım var elbet,arkadaşın yokta mı onlarla arkadaşlık ediyorsun diyenler de var..:)neyse ben daha da bir şey demiycem isteyen dilediği yorumu yapabilir.saol desteğin için:)

kafa yapına uymuyorsa ki uymuyormuş uzak dur canım hatta mümkünse hiç görüşme

anlıyorum sizde haklısın aslında belkide ben yansıtamadım duygularımı,sorunu çözdüm problem yok artık..:)teşekkürler yorumun için..

Güldürdün beni ya olay senin bile beklemediğin boyutlara gidiyor demi
Kendini sorguda falan gibi hissetmişsindir ...
Bence insanlarla dalga geçmek veya küçümsemek yerine anlamaya çalışmak daha erdemli bir davranış
Tabi bu kişiye göre değişir
Arkadaşlarının da çok geçmeden yaptıklarının bir hata olduğunu anlayıp düzelmeleri dileklerimle :)

anlıyorum sizde haklısın aslında belkide ben yansıtamadım duygularımı,sorunu çözdüm problem yok artık..:)teşekkürler yorumun için..

ne sen yansıtabildin ne de diğer arkadaşlar..yani toplu msj şuydu bence;kafaya takma bunları :)

sen kendi bildiğin doğrularla yaşa çünkü belli yaştan sonra kimseyi değiştiremezsin.

birşey beklemiyorum sizden teşekkür ederim sadece konu kapansın diye bekliyorum.konunun açılış amacı o anki yaşadığım duygularla yazdım yani bir amacı yok.sorunu çözdüm yani problem yok.

Bu bize verdiğin cevap.

Bu bir başka arkadaşa "bizim yorumlarımızı" dile getirdiğin başka bir mesaj.

Bu yine bize verdiğin cevap.

Bu yine aynı arkadaşa bizimle ilgili yaptığın serzeniş.

Bu konu altında ne gibi bir yorum bekliyordun?
Tüm samimiyetimle soruyorum.
"Yok bir şey beklemiyordum, teşekkür ederim" deyip başka bir arkadaşa dert yanma diye birebir geldim sorma gereği hissettim.

Konunun amacı yok yani amacı, anlıyor musun?
Amacım "ne olacak bu hemcinslerimizin hali" diye sosyal mesaj vermek te diyebilirdin.
O zaman saygı duyulurdu.

Ama sen, edep ve terbiye sınırlarını aşmadan, aşağılama veya hakaret içermeyen, usturubuyla sorulan sorulara ya da yazılan mesajlara sert tepki verdin.

Sonra da konumu kapattıracağım falan fişman. Senin amacını(!) anlayan arkadaşlara, diğer yorumcular hakkında dert yanıyorsun.
Konu sahibi olarak biraz tahammül sahibi olmak gerekiyor. Zira şu konuda seni hedef alan, seni üzecek ya da kıracak hiç bir şey yazılmadı.

Birileriyle ilgili sıkıntıların, direkt muhattaplarıyla konuşup onlara aktarırsan daha çabuk çözüme ulaşırsın.
Burada bahsettiğin arkadaşların için de geçerli bu durum.

İyi dertleşmeler.

kıza bak ya ayaküstü götürmüş adamı
biz de kkda o diyet senin bu saç bakımı benim aman tüylere kesin çözüm mü varmış diye dolanıp duralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…