Bu bize verdiğin cevap.
Bu bir başka arkadaşa "bizim yorumlarımızı" dile getirdiğin başka bir mesaj.
Bu yine bize verdiğin cevap.
Bu yine aynı arkadaşa bizimle ilgili yaptığın serzeniş.
Bu konu altında ne gibi bir yorum bekliyordun?
Tüm samimiyetimle soruyorum.
"Yok bir şey beklemiyordum, teşekkür ederim" deyip başka bir arkadaşa dert yanma diye birebir geldim sorma gereği hissettim.
Konunun amacı yok yani amacı, anlıyor musun?
Amacım "ne olacak bu hemcinslerimizin hali" diye sosyal mesaj vermek te diyebilirdin.
O zaman saygı duyulurdu.
Ama sen, edep ve terbiye sınırlarını aşmadan, aşağılama veya hakaret içermeyen, usturubuyla sorulan sorulara ya da yazılan mesajlara sert tepki verdin.
Sonra da konumu kapattıracağım falan fişman. Senin amacını(!) anlayan arkadaşlara, diğer yorumcular hakkında dert yanıyorsun.
Konu sahibi olarak biraz tahammül sahibi olmak gerekiyor. Zira şu konuda seni hedef alan, seni üzecek ya da kıracak hiç bir şey yazılmadı.
Birileriyle ilgili sıkıntıların, direkt muhattaplarıyla konuşup onlara aktarırsan daha çabuk çözüme ulaşırsın.
Burada bahsettiğin arkadaşların için de geçerli bu durum.
İyi dertleşmeler.[/QUOTE
cnm artık konu kapandı herşey çözüme ulaştı..ne deseydim ki diğer arkadaşlara çoğuna cvp vermedim zaten bazılarına da teşekkr ettim cvp versem konu daha da uzayacak..diğer konularımda böyle birşey yaşamadım hiç ama nedense bu tarz konular da belki de ben dahil sakince dertleşemiyoruz.bence sen de bu kadar üzülme bnm konum için halloldu o konu..uzun cvp yazmışsın baya zahmet etme diye diyorum
Tarzlari senden farkliysa, arkadas olmak istemiyorsan olmazsin, uzak durursun ama arkalarindan konusman cok ayip.
konu başından beri abes mi kaçar sormasam mı diyorum ama şunu merak ettim ? hani barmenle bişeyler yapan arkadaşın sevgili mi o barmenle yoksa orada mı tanışıp barda birlikte oluyor? yani barda nerede birlikte olsun ki ya,milletin içinde? var mı ya böyle şeyler sahiden? yani anlayamadım ben bu durumu?
Benim anladığım orada tanışıp ihtiyaç için birlikte oluyor direk yani F*** budy sistem takılıyor ayrıca barların arka kısmında genel ufak yerler oluyor bu tarz eylemler için barmenler de orada çalışanlarda işlerini iyi bilirler.
Nihali hic degismemissin hala cok acik sozlusun:)
Benim anladığım orada tanışıp ihtiyaç için birlikte oluyor direk yani F*** budy sistem takılıyor ayrıca barların arka kısmında genel ufak yerler oluyor bu tarz eylemler için barmenler de orada çalışanlarda işlerini iyi bilirler.
yaa
şaşırdım şu anda..ben sevgilisi sandım barmeni..
yorum yapamıycam,garip hayatlar garip ilişkiler ama yine de kınamıyorum yargılamıyorum.
yaa
şaşırdım şu anda..ben sevgilisi sandım barmeni..
yorum yapamıycam,garip hayatlar garip ilişkiler ama yine de kınamıyorum yargılamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?