şoktayım hala..

Bu ne hız yahu şaşırttı arkadaşın beni.
Amaan ergenlik çağında ki kızlardan ne bekliyorsun ki hele hele ana baba başta değilse daha da kolaylaşıyor bazı işleri yapmak.
Uyarsana arkadaşını korunuyor muydu ? İtmi kopuk mu ne olduğu belli mi .Cinselliği yaşadığı için kızmak değil mesele hiç tanımadığı ve zarar gelip gelmeyeceği belli olmayan bir insanla yakınlaşması.

Bunun adı yargılamak değildir kendini ve sevdiklerini korumaktır.

bence bir daha onlarla bu kadar samimi olmayın. araya mesafe koyun.
yapılan hareketler bazılarına normal gelebilir,barmen olayından bahsediyorum,mesela bana göre değil ama....
işte bu yüzden rahatsız olduğunuz hareketleri sergileyen kişilerden uzak durmakta yarar var. bu sizi çok zor durumlara da sokar bir gün.
ben niye gittiiniz , neden samimi oldunuz demem. çünkü bunu yaşamadan anlamanız zordu. onlar anlatmatıkça. iyikide gittiniz iyikide bunları gördünüz. bu tanık olduğunuz şeyler size onlarla bir mesafe koymanız gerektirdiğini size göstermiş oldu.
merhabadan öteye gitmeyin bundan sonra...

Yahu bu sitede takılan cinsi değişik ne kadar çok insan var. Yarım saattir bakistigi insanla tuvalette is pisiren insandan kim olsa igrenir. Bu kizin da igrenip kendini kotu hissedip buraya konu acmasi gayet normal. Bir dovmediginiz kalmis kizi. Hayret bisi ya.

Konu sahibi arkadasim konunu kapattirmana gerek yok. İgrenmekte haklısın ve maalesef var böyleleri ve böylelerini koruyanlar da var gördüğümüz gibi.

Tabii ki de yani. Ne de olsa tavşanlar aleminde yaşıyoruz, normal görmeliyiz. Herkesin hayatı kendisine. Eleştirmemeliyiz. Herkes bu kanıda olursa, aile diye bir şey kalmayacak ortada. Bu insanlar nasıl evlenecek? Evlenirse, nasıl eşine sadık kalacak? Böyle insanların arttığı bir ortamda insanlar eşlerini, çocuklarını nasıl koruyabilecek? Ben bakarım başımın çaresine mi diyeceğiz? Sen ne kadar usta şoför olursan ol, kural tanımayan densizin biri gelip bindirdi mi, darma duman olacaksın. İnsanlar artık korkudan evlenemiyorlar. Evliliklerin çoğu bu tür olaylar yüzünden bitiyor. Çocuk yetiştirmek artık zor değil, imkansız böyle bir zamanda.

evet arkadaşınızın yaptuğı çok yanlış
bunu buraya yazalım ki ergen yaştakilere örnek olalım. tasvip edilmeyen davranışlar olduğunu gösterelim.

uzak dur mesafe koy vs gibi yorumlar sadece konu sahibine öneri olur.
bence herkese öneri olsun yazdıklarımız

bu konunun açılması da gayet güzel
toplumda da zaten tasvip edilmez davranışlardır.

toplumu geçtim ahlaka aykırı davranış arkadaşınızın yaptığı.

Bence kafana takmakta çok haklısın ama böyle bi insandan arkadaş olmaz zaten ahlaksızlık değilde ne bu ?Gerçi onlarıda suçlamamak lazım büyük ihtimal aileleriyle sorunludurlar normal insanın yapcağı şey gibi gelmiyo bana.İnşallah üniversitede böyle insanlara denk gelmem :26:

konu başından beri abes mi kaçar sormasam mı diyorum ama şunu merak ettim ? hani barmenle bişeyler yapan arkadaşın sevgili mi o barmenle yoksa orada mı tanışıp barda birlikte oluyor? yani barda nerede birlikte olsun ki ya,milletin içinde? var mı ya böyle şeyler sahiden? yani anlayamadım ben bu durumu?

Benim anladığım orada tanışıp ihtiyaç için birlikte oluyor direk yani F*** budy sistem takılıyor ayrıca barların arka kısmında genel ufak yerler oluyor bu tarz eylemler için barmenler de orada çalışanlarda işlerini iyi bilirler.

Nihali hic degismemissin hala cok acik sozlusun:)

yaa

şaşırdım şu anda..ben sevgilisi sandım barmeni..

yorum yapamıycam,garip hayatlar garip ilişkiler ama yine de kınamıyorum yargılamıyorum.

yaa

şaşırdım şu anda..ben sevgilisi sandım barmeni..

yorum yapamıycam,garip hayatlar garip ilişkiler ama yine de kınamıyorum yargılamıyorum.

Herkesin bir yaşam şekli vardır onların seçimi de bu şekilde ama bu şekilde hastalık kaptığı zaman ve hamile kaldığı zaman bunu geçtim okul bittiği zaman görürüm onları başlarlar toplum şöyle erkek böyle ben yapmadım zorla yaptı diye Türkiye de çok iyi oturmuş swingers ve F*** budy sistemi vardır şimdi ki nesil daha hızlı cinselliğe karşı değilim ama bu kadarı da yuhh kişinin kendine saygısı olmalı önce belli bir duruşu yaşayacaksa da.

iğrenççç. insanlarda mide kalmamış !!!

beğenmiyorsan takılma onlarla buraya gelip barmenle şöyle böyle yapıyomuş demenin ne mantığı var herkes neler neler yapıyor insanlara işkence yapılıyor tecavüz ediliyor hayvanlara eziyet ediliyor vs. siz arkadaşınızın eğlenmesine şok oluyorsunuz

Şok olunmayacak gibi değilki.Belki konuyu açan arkadaşda bu derece olduklarınnı farkında değildi(ki hayret etmiş buraya konu açmış)

kimseyi kınamak yargılamak haddimize değil ALLAH ıslah etsin inşallah.. ama bu seninki arkadaslık filan değil gördüğün göreceğin şeylere zamanla aşina olmadan mesafe koyman en hayırlısı gibi.. bir de bazı yorumlara üzüldüm.. gencecik pırıl pırıl bi genç kız kendini resmen mahvediyo bu "yasam tarzı" "cool takılmak" "anı yasamak" olarak nitelendirilebiliyo cok yazık..

Onlardan uzak durmalısın başına ne iş getireceklerini kestiremezsin görüyorsun neler neler oluyor.O yüzden uzaklaş merhaba merhaba başka birlikteliğin olmasın canım.Çünkü yaşam tarzlarına senide çekmeye çalışacaklardır.Onlar o işi parası ile bile yapıyorlarsa etrafındaki erkeler birgün senide isteyeceklerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…