- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
- Konu Sahibi ironman_2020
-
Kıskançlık var abisini çok sever ama abisiyle ilgili kötü şeyler de yazmış.dolabında buldum kıyafetler yerleştircektim .bulacağımı tahmin etmemiştir.Belki de seni içten içten kıskanıyor. Günlüğü nerede buldunuz? Sizde gelip kaldıysa ve unuttuysa (!) Sizin bulup okumanız için orada unutmuş olabilir.
Çok takılmayın.
Çok küçük değil 22 yaşında.Yaşı küçük mu?
Okuman doğru değil de, okumuşsun bi defa. Ben olsam hiç bahsetmem ama okuduğumu belli edecek şekilde bırakırım günlüğünü. Gelip de okudun da diyemez. Biraz da mesafe koyarım. Oh miss
Mesajların yarısı okumazdım diye zaten.kadınlar klubü linç timi resmen.okuduğum için yazılanlardan emin olup nefretini haklı bulanlar var. Ben tam tersine zaten konuşkan olmadığı için belki yardımcı olurum mantığıyla okumuştum.elimden gelen herşeyi de yaptım sırf hasta daha çok mutlu edeyim diye. Abisine de saydırmış güya çok sever abisiz yapamaz. Ben gittikçe insanlara olan inancımı kaybediyorumbundan sonra ona göre davranırsın.
şimdi doğrucu davutlar gelir okumamalıydın ben olsam okumazdım vs diye. böyle bi günlük bulup da okumayacak insanın sayısı yüzde beştir.
Ben olsam okumazdım, bazı şeyleri bilmemek daha iyidir
Eğer tarih öncelere gidiyorsa çok da takma derim şu anki tavırlarını önemse, hepimiz dönem dönem birilerine sinirlenebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?