- Konu Sahibi ironman_2020
-
KatılıyorumYa arkadaşlar merak etmiş okumuş.Sanki özellikle arayıp da günlüğü bulup açmış okumuş gibi konusuyorsunuz.Tabiki günlüğü okuması çok yanlış ancak iddia ediyorum çoğu kişi günlük bulsa meraktan açar okur,o yüzden burada okumazdım diye duyar kasmayın
Canım sen her normal insanın yapicagi şeyi yapmışsın kim olsa okurduZaten ben çok doğru bir şey yaptım demedim insamlar bunu anlamadı.konumuz okuyup okumamamın doğru yanlış olması değildi.fikir veren herkese teşekkür ediyorum
Butun gun giybet gıybet sonra da 'kimsenin ozelini okumam'
Tabi canim okumazsin...
Yanlış bi duruma sebebiyet veriyorsunuz bu yorumunuzla. Günlüğü açıp okumasaydı bunlardan haberi olmayacaktı her şey normal devam edecekti. Bence yapmayın...Valla ben yerinde olsam bende okurum biraz soğuk yap bence ne o öyle iki yüzlü şeytan
Ya bırak allahaskina kim okumaz ki ortadaki defteri ne yani bunları bile bile oda iki yüzlü mu davransinYanlış bi duruma sebebiyet veriyorsunuz bu yorumunuzla. Günlüğü açıp okumasaydı bunlardan haberi olmayacaktı her şey normal devam edecekti. Bence yapmayın...
Canım günlüğünü burada unutmuşsun diye siz teslim edin. Okudu mu okumadı mı diye kendini yesin dursun salak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?