Merhaba yeni dogum yaptıkm bebegime hediye getrimiş bir arkadaşım çok şaşırdım ve sinirlendim maddi durumu çok iyi olmasına ve benim asla giydirmeyecegimi tarzımı bilmesine ragmen el örgüsü bir ceket getirmiş ceketin fırfır kısmı boydan boya yırtık çok sinirlendim ne yapacagımı bilemedim.ne yapmalı sizce?
farkedilmeyecek bir şey degil boydan boya sökük.sökük oluşu veya hediyeyi begenmeyişim degil sorun olan kısmı yırtık sökük hediye edilirmi.sırf muhalefet olmak için beni suçlamaya çalışmayın.
Merhaba yeni dogum yaptıkm bebegime hediye getrimiş bir arkadaşım çok şaşırdım ve sinirlendim maddi durumu çok iyi olmasına ve benim asla giydirmeyecegimi tarzımı bilmesine ragmen el örgüsü bir ceket getirmiş ceketin fırfır kısmı boydan boya yırtık çok sinirlendim ne yapacagımı bilemedim.ne yapmalı sizce?
Ohoooo ben komşuma çaya çıkarken pasta börek çörek bir şeyler götürürüm. Sonra boş gelen tabaklar üstelik kirli de olur. Napsam çıkıp dövsem mi? Boşverin arkadaşım insanın sinirleri bozuluyor evet ama ne yapacaksın. Benim bu bahsettiğim komşumunda evi kendinin,işi kendinin,eşinin işi kendinin,ikisinin de hususi arabası var. İnsan görgüsüzse para bir şeyi değiştirmiyor işte...
Sizi sevmediğini ve önemsemediğini bu yolla ifade etmiş o halde!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?