Sökük ceket

baharimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2009
78
0
86
Diğer
Merhaba yeni dogum yaptıkm bebegime hediye getrimiş bir arkadaşım çok şaşırdım ve sinirlendim maddi durumu çok iyi olmasına ve benim asla giydirmeyecegimi tarzımı bilmesine ragmen el örgüsü bir ceket getirmiş ceketin fırfır kısmı boydan boya yırtık çok sinirlendim ne yapacagımı bilemedim.ne yapmalı sizce?

aceketi yer bezi yap arkadaşın gelince görsün oda şok olsun...:))

Hayırlı olsun bebeğin. Yapacak birşey yok canım arkdaşın dediği gibi yer bezi yap onunda bebişi olursa ona göre bişeyler düşünürsün

Arkadaşınızın yaptığı ayıp belki ama bence bunu burda konu yapmanız da çok ayıp adı üstünde "HEDİYE".. Belki farketmedi o söküğü olamaz mı? Çocuğunuza beğenmiyosanız giydirmezsiniz olur biter değil mi?

Son düzenleme:
farkedilmeyecek bir şey degil boydan boya sökük.sökük oluşu veya hediyeyi begenmeyişim degil sorun olan kısmı yırtık sökük hediye edilirmi.sırf muhalefet olmak için beni suçlamaya çalışmayın.

Neden muhalefet olarak değerlendiriyosunuz ben kendi fikrimi söylüyorum. Düşünmüş getirmiş bu bile önemli alın elinize bir iğne iplik dikin, dikemiyorsanız diktirin birine..

samimi arkadaşınsa defoyu göster değiştirsin benimde morelim bozulurdu pek iyi bir arkadaş değilmiş!

Bence de birşey yapmanız gerekmiyor.
Çok mu samimi dostunuz bu kişi.
Eğer değilse, sökük mökük, ne isterse onu getirir, yapacak birşey yok.
Birine verin ya da atın gitsin o zaman.
Karşı tarafa bir tepki vermek gereksiz bence.

Saçını başını yolun terbiysizin.:78: Başka bir şey gelmedi aklıma siz bu sinirle onu yapabilirsiniz,diye düşündüm

bebeğe hediye geliyor.. bir insan nasıl farketmezki sökük olduğunu. paketletirken hiçmi özenmemiş... insan dikkat etmezmi? durumuda iyi diyorsunuz.. ben hediye aldığımda elime alıp defalarca kontrol ederim.. bence arkadaşınıza sökük ceket olduğunu değiştirebilme imkanı varsa değiştirip değiştiremeyeceğini sorun ince bir dille.. belki utanır o zaman..

Belkide farketmemiş olabilir arkadaşınız hırkanın sökük olduğunu insanlık hali sonuçta dikin olmazsa hırkayı yada içinize sinmediyse çok ihtiyacı olan birine bayram hediyesi olarak verirsiniz sevinir en azından.

bilerek yapmıştır belki de. ben bir arkadaşıma düğününde yarım taktım o gelip benim düğünümde bana 70 ytl taktı. neyse dedim belki durumu yoktur. ama düğünden 1 ay sonra konuştum evde 4 milyarı varmış biriktirip kocasına vermiş. çok sinir oldum ya. onun da bebeği oldu. ben de hiç bişey almadım oh olsunnnnn.... öylesine böyle yapıcan işte. gün gelir çıkartırsın acısını merak etme :13: arkadaşlar hediye hediyedir demiş ama hediye dediğin adamakıllı bişey olur.

el örgüsü kendisi devamlı örgü örer ve kesinlikle farketmiştir böyle sökügü boydan boya.küfür eder gibi.ben çevremdekilere ederi kadar hediye götürürüm ve önemserimde hediye konusunu.çünkü har vurup harman savuran biridir öyle durumu olmayacak falan degil.

Ohoooo ben komşuma çaya çıkarken pasta börek çörek bir şeyler götürürüm. Sonra boş gelen tabaklar üstelik kirli de olur. Napsam çıkıp dövsem mi? Boşverin arkadaşım insanın sinirleri bozuluyor evet ama ne yapacaksın. Benim bu bahsettiğim komşumunda evi kendinin,işi kendinin,eşinin işi kendinin,ikisinin de hususi arabası var. İnsan görgüsüzse para bir şeyi değiştirmiyor işte...

sizin durumunuzla bu durum bir degil zamansızlıktan yapamamıştır pasta böregi.boş gelse önemsemezdim.çünkü beklentim yoktu.ama tamamen sökük bir ceket bilmiyorum biraz manidar geldi.

ne güzel el emeği örgü bi hediye getirmiş emek göstermiş...
yırtık belki farketmemiştir diyeceğim veya farketti bu onun saygısızlığı
ama sizin de ''maddi durumu iyi olmasına rağmen; örgü,benim tarzım olmayan,asla giydirmeyeceğim bişey getirmiş'' gibi yorumlamanız da bana pek hoş gelmedi

Aynennnn öyle arkadaşım. Almak istediğiniz cevap buydu sanırım. Artık önemsenmediğinizi biliyorsunuz,görüşmezsiniz olur biter!

Ben olsam ne yer bezi yapardım ne de atardım. O kişinin çocuğunun doğumgününde benim çocuğuma layık gördüğü şeyi onun çocuğuna hediye ederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…