- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.010
- 723
buradaki konu hediyenin büyüklüğü-küçüklüğü değil..hediyenin özensizliği..hangimiz bir hediye götürdüğümüzde dönüp bakmayız kırığı,söküğü varmı diye?ben olsam bu özensizliğe bende kırılırdım.
Biraz daha ayrıntı verir misiniz?
Bu arkadaş ne kadar samimi arkadaşınız, sizi ne kadar iyi tanıyor,
siz bu kişiyi ne kadar iyi tanıyorsunuz?
Aranızda herhangi bir gerginlik oldu mu daha önce?
Çünkü benim anladığım siz bu işin altından birşey arıyorsunuz,
eğer altında birşey varsa, bunu en iyi siz bilirsiniz.
Eğer cidden artniyetle böyle birşey yaptıysa, nereden bileceğiz biz niye yaptığını.
konuyu yarım yamalak okuyup bazı kelimeleri seçip ukalaca yorum yapamazsınız benim forumumda konunun başlıgından belli benim derdim...
Üslubunuza bakiyorumda, Size O yirtik sökük Hediye cok bile...
Sizin hosunuza gidecek yorum yapacak degilim, isinize gelirse...
Ayrica burda benim tartistigim hediyenin yirtik olmasi degil, sizinde degil aslinda, degerli hediye bekliyor olmaniz burdaki konu.
ben şimdiye kadar 10kere sormuştuım arayıp farkında olup olmadıgını farkındaysada teşekkür ederdim bebegime gösteremedigi özen için kendisine hiç getirmeseydinde kendini düşürmeseydin böyle derdim kapak ederdim bana gelse önemsememde bebegime yapılan ayıbı bende kabul etmem
E baravo yani bu konudada tartışma çıkartabiliyoruz.
Arkadaşalar konu sahibi neden bana örgü getirdi ben bunamı layığım demiyor dikkatinizi çekerim
Neden bana küfreder gibi yırtık pırtık özensiz poşete sokuşturlmul bir şeyi layık gördü diyo.
Daha ben bugün görümcemin küçük oğluna bir kazak hediye olarak hazırladım ve ne kadar samimi olursak olalım(ki her gittiğimde ufak tefek hediyeler alırım) sağına soluna etiketine baktım güzel bir poşete itina ile katlayıp koydum.
Çünkü hediyem aynı zamanda beni temsil ediyor.
Ve yine evet banada birisi böyle bir hediye getirse üzülürdüm açıkcası.
O hediyeye muhtaç olduğumdan değili verdiği değeri bu şekilde gösterdiği için.
E baravo yani bu konudada tartışma çıkartabiliyoruz.
Arkadaşalar konu sahibi neden bana örgü getirdi ben bunamı layığım demiyor dikkatinizi çekerim
Neden bana küfreder gibi yırtık pırtık özensiz poşete sokuşturlmul bir şeyi layık gördü diyo.
Daha ben bugün görümcemin küçük oğluna bir kazak hediye olarak hazırladım ve ne kadar samimi olursak olalım(ki her gittiğimde ufak tefek hediyeler alırım) sağına soluna etiketine baktım güzel bir poşete itina ile katlayıp koydum.
Çünkü hediyem aynı zamanda beni temsil ediyor.
Ve yine evet banada birisi böyle bir hediye getirse üzülürdüm açıkcası.
Kendi adıma cevap vereyim; okuduğumu anlayabilecek zeka seviyesine sahibim çok şükür..O yüzden konuya bizim dikkatimizi çekene kadar kendi fikrinizi belirtin yeterli...
belki ayıp değildir belki kadında farkında değildir tamam götüreceğimiz hediyeye ince detayına kadar inceleriz hadi biz onu koyduk biryere paketli biri açtı baktı oynadı orasıyla burasıyla tekrar paketledi koydu sonra o kadında getirdi onun suçu ne ben kasıtlı olabileceğini düşünmüyorum yada çok iyi niyetliyim ama böyle bişi kasıtlı yapılmaz arkadaşım
yok cnm daha neler başkasının paketini hediyesini bi başkası niye açsın incelesin yada orasını burasını nasıl kurcalıcakki ev sahibi görmicek çok varsayımlı olmuş anlatım
dedigim gibi örgü örmesini bilmem anlamam ama hediye getiren kişi bu işin ustası kenarlarının fırfırının sökügünüde öyle farkedilmeyecek gibi degil elime alınca püskül gibi sallanıyor her taraftan..malesef telefon açamam içe kapanık biriyim sanırım çekinirim ve mesafe koyarak tepkimi belli edebilirim ancak
belki örgünün bir özelliğidir siz öyle sanıyorsunuzdur yani öyle bir modeldir gerçekten kasıtlı yapılcak ne olsunki ortada hadi anneye kastın var küçücük sabiden ne isterki bir insan bizim bilmediğimiz aranızda başka bir sorunmu varda ona göre bu hediyeyi getirdi
çok iyimsersiniz ama sökük de öyle modelle karıştırılacak birşey degil yani..sorun yok açıkcası üzülmemde kendime kızıdıgım yönden dolayı o gün bebegim hasta idi ve de haber verildi diye bebegim hasta diye sabaha kadar uyutmadı hiç uykusuz tam 9 çeşit pasta börek birşeyler hazırladım sipariş ettim misafir benim için özeldir kutsaldır ve özendigim için ama aynı özeni göremeyince bu forum açıldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?