Sökük ceket

Biraz daha ayrıntı verir misiniz?
Bu arkadaş ne kadar samimi arkadaşınız, sizi ne kadar iyi tanıyor,
siz bu kişiyi ne kadar iyi tanıyorsunuz?
Aranızda herhangi bir gerginlik oldu mu daha önce?
Çünkü benim anladığım siz bu işin altından birşey arıyorsunuz,
eğer altında birşey varsa, bunu en iyi siz bilirsiniz.
Eğer cidden artniyetle böyle birşey yaptıysa, nereden bileceğiz biz niye yaptığını.

Son düzenleme:

teşekkürler olayı özetlediginiz için.konu nerelere geldi..

herhangi sorunumuz olmadı.çok aşırı samimiyetimiz yok.çözemedigim için yazdım zaten herkese samimi olsun olmasın fazla abartılı hediyeler götürür(ve çok özenir)kalkıp bana SÖKÜK poşete tıkılmış bir hediye getirmsi ilginç geldi

konuyu yarım yamalak okuyup bazı kelimeleri seçip ukalaca yorum yapamazsınız benim forumumda konunun başlıgından belli benim derdim...

Üslubunuza bakiyorumda, Size O yirtik sökük Hediye cok bile...

Sizin hosunuza gidecek yorum yapacak degilim, isinize gelirse...

Ayrica burda benim tartistigim hediyenin yirtik olmasi degil, sizinde degil aslinda, degerli hediye bekliyor olmaniz burdaki konu.

bence arkadaş paalı hediye beklediğinden değil insan hediye alırken orasına burasına bakar en önemsiz sevmediği bir insana götürürken bile mahcup olmamak için utanmamak için ben olsam sevmediğmi birine böyle bir hediye götürsem utanırdım açıkçası arkadaş zannedersem kasıtlı yapılmış birşeymi diye düşünüyor normalde diğer insanlara özenir arkadaşta çıkamamış işin içinden kafası karışmış acabalar var neden diye düşünüyor bir insanada neden bana bunu getirdin diye sorulmaz ama insanın içi içini yer çok samimi olmasalar bile hediyenin küçüğü büyüğü olmaz pahalısı ucuzu olmaz 3tlyede tulumlar var ama ona bakarsanız birçok bebek kıyafetinden güzel bence arkadaş bunu önemsemiyor aklına takılan nokta farklı kırılmış bence ne yer bezi yapın nede atın bir kenara koyun kafanızada pek fazla takmayın onunda çocuğu olursa ben mahcup etmek için en iyisini alır götürürdüm utanması açısından ama zannedersem bayan belki bilmiyor olabili görmemiş olabilir belki kendi yaptı koydu hediye paketine sonra birşey olmuş olabilir herşeyi düşünmek lazım suçsuz yere günah almak var işin ucunda

Son düzenleme:
ben şimdiye kadar 10kere sormuştuım arayıp farkında olup olmadıgını farkındaysada teşekkür ederdim bebegime gösteremedigi özen için kendisine hiç getirmeseydinde kendini düşürmeseydin böyle derdim kapak ederdim bana gelse önemsememde bebegime yapılan ayıbı bende kabul etmem

belki ayıp değildir belki kadında farkında değildir tamam götüreceğimiz hediyeye ince detayına kadar inceleriz hadi biz onu koyduk biryere paketli biri açtı baktı oynadı orasıyla burasıyla tekrar paketledi koydu sonra o kadında getirdi onun suçu ne ben kasıtlı olabileceğini düşünmüyorum yada çok iyi niyetliyim ama böyle bişi kasıtlı yapılmaz arkadaşım

Son düzenleme:
E baravo yani bu konudada tartışma çıkartabiliyoruz.
Arkadaşalar konu sahibi neden bana örgü getirdi ben bunamı layığım demiyor dikkatinizi çekerim
Neden bana küfreder gibi yırtık pırtık özensiz poşete sokuşturlmul bir şeyi layık gördü diyo.
Daha ben bugün görümcemin küçük oğluna bir kazak hediye olarak hazırladım ve ne kadar samimi olursak olalım(ki her gittiğimde ufak tefek hediyeler alırım) sağına soluna etiketine baktım güzel bir poşete itina ile katlayıp koydum.
Çünkü hediyem aynı zamanda beni temsil ediyor.
Ve yine evet banada birisi böyle bir hediye getirse üzülürdüm açıkcası.
O hediyeye muhtaç olduğumdan değili verdiği değeri bu şekilde gösterdiği için.

çok doğru bir ifade bencede..
hediye sahibini temsil eder..
getirdiği hediyeyle kendine olan saygısını(!) göstermiş bence..
böyle bir insanın yaptıklarını düşünmenize, üstünde kafa yormanıza değmez..

ben kasıtlı bir şey olduğunu düşünmüyorum çünkü kimse yapmaz durduk yerede böyle bişi yapılmaz ki isterki hiç samimi olma adı konmuş arkadaşsınız sonuçta bence getiren hanımda görememiş olabilir ben öyle düşünüyorum

yok cnm daha neler başkasının paketini hediyesini bi başkası niye açsın incelesin yada orasını burasını nasıl kurcalıcakki ev sahibi görmicek çok varsayımlı olmuş anlatım

dedigim gibi örgü örmesini bilmem anlamam ama hediye getiren kişi bu işin ustası kenarlarının fırfırının sökügünüde öyle farkedilmeyecek gibi degil elime alınca püskül gibi sallanıyor her taraftan..malesef telefon açamam içe kapanık biriyim sanırım çekinirim ve mesafe koyarak tepkimi belli edebilirim ancak

yok cnm daha neler başkasının paketini hediyesini bi başkası niye açsın incelesin yada orasını burasını nasıl kurcalıcakki ev sahibi görmicek çok varsayımlı olmuş anlatım

ya çoluk çocuk vardır evde belki ya kasıtlı böyle bişi durduk yere yapılırmı benmde onu aklım almıyor kasıtlı neden yapılsınki sökük diyor kasıtlı yapılmış olsa neden sökük olsunkü makasla keserdi ona bakarsanız

belki örgünün bir özelliğidir siz öyle sanıyorsunuzdur yani öyle bir modeldir gerçekten kasıtlı yapılcak ne olsunki ortada hadi anneye kastın var küçücük sabiden ne isterki bir insan bizim bilmediğimiz aranızda başka bir sorunmu varda ona göre bu hediyeyi getirdi

çok iyimsersiniz ama sökük de öyle modelle karıştırılacak birşey degil yani..sorun yok açıkcası üzülmemde kendime kızıdıgım yönden dolayı o gün bebegim hasta idi ve de haber verildi diye bebegim hasta diye sabaha kadar uyutmadı hiç uykusuz tam 9 çeşit pasta börek birşeyler hazırladım sipariş ettim misafir benim için özeldir kutsaldır ve özendigim için ama aynı özeni göremeyince bu forum açıldı..

bak bu annede aman ben bebekli kadınım diyip bi çeşit yapıp çayla ikram edebilirdi itina özen agırlamadır buda saygıdır

anlıyorum canım seni kendini üzmemekten başka yapacağın bişi yok sıkma canını herşey olacağına varır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…