Merhaba yeni dogum yaptıkm bebegime hediye getrimiş bir arkadaşım çok şaşırdım ve sinirlendim maddi durumu çok iyi olmasına ve benim asla giydirmeyecegimi tarzımı bilmesine ragmen el örgüsü bir ceket getirmiş ceketin fırfır kısmı boydan boya yırtık çok sinirlendim ne yapacagımı bilemedim.ne yapmalı sizce?
ben örgü getirmesine takılmadım yırtık sökük veya kırık birşey hediye gider mi Allah aşkına.hediye getirmek zorunda degildi ama bu yırtık veya sökük normal degil.normal anlayışlarımızda fark olabilir.
Neden muhalefet olarak değerlendiriyosunuz ben kendi fikrimi söylüyorum. Düşünmüş getirmiş bu bile önemli alın elinize bir iğne iplik dikin, dikemiyorsanız diktirin birine..
Herseye ragmen Hediye getirmis olmasina , Tesekkür edebilirsiniz mesela ?!
Kimi bulamaz, kimide buldugunu umursamaz, Ey Allahim sen büyüksün ...
herşeye ragmen teşekkür falan ne demek neye ragmen??kimi bulamaz demişsin yırtık sökük hediye ceketin neyini umursayım..sökük olmasa düşünmesi yeterli derdim
Herseye ragmen ile kast ettigim, konun ilk basinda arkadasiniz maddi durumun iyi oldugundan bahsetmissiniz, bu bana gösteriyorki, maddiyati yüksek birsey beklemissiniz, hos durum böyle olmayincada, konu acacak kadar germis sizi bu durum.
Ayrica kanimca Hediye gönülden kopan birseydir, demekki arkadasiniz ile iletisiminiz iyi degil, sizin zevkinizi bilememis, hal durum böyle olunca niye degerli birsey beklemissiniz oda tartisilir yani...
bebeğe hediye geliyor.. bir insan nasıl farketmezki sökük olduğunu. paketletirken hiçmi özenmemiş... insan dikkat etmezmi? durumuda iyi diyorsunuz.. ben hediye aldığımda elime alıp defalarca kontrol ederim.. bence arkadaşınıza sökük ceket olduğunu değiştirebilme imkanı varsa değiştirip değiştiremeyeceğini sorun ince bir dille.. belki utanır o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?