Sökük ceket

valla bende olsam üzüülürdüm açıkçası konu ceket değil tabiki.. ama yaptığı terbiyesizlik sizi anlıyorum

bence hediyeyi getiren arkadasinizi arayin ve " hayatim ordugun ceketin ipinden varmi sende? eger varsa biraz verebilirmisin , bir yeri sokulmus tamir edeyim" de bakalim arkadasin ne cevap verecek..benimde aklima bu geldi..

Pardon da ben nerde dert ettiğin şeye bak dedim?
İsteyen söylediğime katılır istemeyen katılmaz...
İsteyen istediği konuyu açmakta özgürse herkes düşüncesini belirtmekte de özgür...
Bizimle tartışma yaratmaya çalışacağınıza arkadaşa moral verin o zaman!

Konuyu açan arkadaş üzülmekte yada sinirlenmekte haklı olabilir.Sonuçta şuan bebeği onun için çok önemli ve özel.Ona gelecek olan şeylerinde öyle olmasını bekliyor olabilir.Hediye getiren kişi bunu bilinçli olarak yapmış olabilir,fark etmemişte olabilir.Bunu anlamanın tek yolu,sormak.Sadece bir konuda fikrimi belirtmek istiyorum.Konu sahibi yorum yapan birçok kişiye tepkili cevap vermiş.Eleştiriye açık olmayacaksa konu açmanın anlamı yok diye düşünüyorum.Herkes herşeyi aynı şekilde görüp değerlendirmek zorunda değil.

sizden daha fazla moral verdiğime eminim
ayrıca tartışan sizsiniz..........

modarötör arkadaş bile önemli yada önemsiz tüm konuları açabileceyimizi açıklamış demekki sizde bir haksız yön var
uyarı yapıldığına göre............

........................................

getirdiği hediye size verdiği değeri gösterir konu hediyenin küçüğü büyüğü değil de gözle görülür derecede yırtık olması bence.kasıt varsa çok ayıp gerçekten dalga geçer gibi.
atın gitsin.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…