Sökük ceket

bazen hanımların kafasına takılabiliyor böyle şeyler
burada hep mualefet oluyoruzki
anlatıldığı kadarıyla yorumluyoruz
kk deki tüm topiklerde özellikle dert topiğinde...................

bazen hanımların kafasına takılabiliyor böyle şeyler
burada hep mualefet oluyoruzki
anlatıldığı kadarıyla yorumluyoruz
kk deki tüm topiklerde özellikle dert topiğinde...................

ya konuyu açan olumlu ve olumsuz eleştirilere açık olmalı herkes kendi düşüncelerini savunmakta özgür herkes konu sahibiyle aynı düşüncede olsa nekadar saçma olurdu olayın iç yüzü aydınlanmazdı ozaman bence konu sahibide olumsuz eleştiriyi kaldırıyorsa bünyesi konuyu açmalı yoksa yazdıklarımız incitiyorsa ki incitiyorda olabilir ama yapabileceği bişey yok sadece herkesin yorumunu okuyup cevaplaması lazım çünkü bu konuyu dertleşmek babında açtıysa

insanlardan beklentiye girmemek lazım. ben şahsen kimseden iyilik veya iyi bir davranış bekleyemez oldum. o zaman rahat ediyorsun.

bu kadar insanın aynı şekilde düşünmesi mümkün değil tabii
hasas ve çabuk sinirlenen bir yapımız varsa konu açarken bir kez daha düşünmeli kanımca.........................

Bir derdim var : ( Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.

insanlardan beklentiye girmemek lazım. ben şahsen kimseden iyilik veya iyi bir davranış bekleyemez oldum. o zaman rahat ediyorsun.

aynen bende öyle
ama banada hediye getirmek zorunda değilki
örneğin tebrikte edebilir sadece
ama böyle şeyler benide sinirlendirebiliyo
örn
görümcem bana bir kazak vermişti
eve getirdiğimde baktım
bir kolu diğerinden 7-8 cm uzun
bu ne dedim
fabrikadan defolu
uzun süredir bu kazağın onda olduğunu hiç giymediğini söylemişti
birde eltimle görümcem ben böyle şeyleri almam diye hep beni eleştiriyorladı arkamdan
ama zor beğenen biriyim sırf kıyafet olsun diye giyemiyorum
beğenmem gerek gerçekten
sonra koydum poşete
dedimki canım teşekkür edrim ama tek kolu bayağı uzun sadece onu kıvırsan yada kessen olmaz evdede yer kaplıyo dedim
ne yapıym
evde fazlalık istemiyorum
hemde dikkatli olsunlar biraz
insana sadece güzel şeyler duymakta yeter hediye alınmasada olur...........

çok ayıp bana böle bişi gelmiş olsa giydirmezdim tşk eder konuyu kapatırdım yani konu açarken ben utanırıdım..bazı arkadaşlar yer bezi yapın demiş sizce bu daha ayıp olmazmı..
umursamayın bence

güzel şeyler duyma isteği de bir beklentidir. hem hediye verilir verilmez açılır tepkiler o an verilir. burası sökük mü bana sökük hediye mi getirdin diye şaka yollu da olsa söylenebilirdi, senin için de aynı şey geçerli sen en azından tepkini vermişsin geç de olsa.

bilmiyorum insanlar açık sözlü olmalı.

canını sıkmak için de yapmış olabilir yalnız.

güzel şeyler duyma beklentimde yok benim
hediye önemli değil o an alamıyorsan tebrik lerini iyi dileklerini sunarsın olur biter demek istedim
illa o an alamıyorsan kendini kasmya gerekte yok aslında evde kullanmadığın bir şeyi götürmeyede gerek yok
bu gibi kullanılmayan şeyler için bizim ilçemizde hayır kurumu var toplayıp kullanmadıklarını götürüyorsun.............

tebrik dahi edicek kadarda hoşlanmadığın biri isede gitmezsin olur biter
birde bazı arkadaşlar bu konu açılması bile utanç verici yazmış
böyle bir konuyu önemsemeyn olduğu gibi önemseyende olabilir
utanılacak ne var bu şekilde kırıcı olmaya gerek varmı
konu sahibi arkadaşım senin düşündüğün gibide düşünen pek ço insan var ve konunda utanıması gereken bir konu değil canını sıkma
değer gördüğün kadar değer verirsin........................

benim görümcemde kendi başındaki örme bereyi göndermişti bana hediye olarak.:95:. giyilmiş olması bi yana kiriyle göndermişti..

sizde ona göre davranırsınz bundan böyle

konu açmaya utanırdım denilmiş kimden utanacagım veya hangi davranışımdan dolayı?derdim var bölümü neden var peki derdini kafana takılanı söylemiyeceksin fikir almayacaksın da bu bölüm neden var ve neden ragbet görüyor.daha öncede yazdıgım gibi herkesin görgü bilgi maddi durum aile yaşantısı gibi durumlara görede adet ve gelenekler destekleniyor siz yırtık sökük bir giysiyi hediye olarak götürebilecek bir yapıdasınız demekki çok da önemli bir durum olarak görmüyorsunuz.tanımadıgım ilk kez gidecegim her yerde dahil hediyesiz gitmem ve özenirim çünkü beni temsil eder götürdügüm kişinin ihtiyacı oldugundan degil benim için önemlisin mesajıdır hediye Peygamberimiz hediyeleşiniz diye emretmiş neden sevgiyi yaymak muhabbeti artırmak için bende bu sebebten götürürüm hediyeyi..ve bu yüzden özenirim seçimimde paketlemseinde.malesef ögrenemedim her insanın yaptıgını degerlendirirken ben olsam böyle yapmazdım diye kendimle kıyasladıgım için işin içinden çıkamıyorum.sökük yırtık ceketi çul gibi poşete tıkıştırıp getirrken utanmayıp benim utanmamı bekliyorsunuz sonrada benim her görüşe anlayış göstermemi bekliyorsunuz çok saçma..

ooooo daha okurken sıkıntınız bana geçti .yani tabiki konunuza sahip çıkacaksınız.burda yazılanlara bakıp evet ben çok basit bişeye takmışım demenizi beklemiyor kimse sonuna kadar türlü çeşitli gerekçelerle bu olayı tabir yerindeyse dramatize içinden çıkılamaz ve üzerine bin türlü anlam yüklenebilir (sökük kazağı getirene değer vermiyor-saygısız-görgüsüz-beni önemsemiyor vs.gibi) hale getireceksiniz. ve ne güzel söylemişsiniz ama Peygamber efendimizin bariz özelliklerinden biri de "hoşgörü"dür.belki başkasına aldırmıştır belki zamanı yoktur aceleyle almıştır görememiştir diyip "hoşgörü"lü olmak insanın kendine fayda herşeyden önce.kazağı veren anladığım kadarıyla arkadaş.yani eş dost akraba hısım değil.el sonuçta.bir söküğü bukadar kafanıza takıp topik açacak kadar dertleniyorsanız hayat çok zor geçer.yani şurda konu incir çekirdeğini doldurmasa bile dert derttir kişiye göre değişir çok doğru.ama birde genelgeçer doğrular var.hayat bukadar basit değil en azından bu söküğün konu olmasını garipseyenler için değil.hayat çetrefilli hayat zor onun söküğü bunun döküğü burda ne konu dayanır nede sizin gibi bu konuyu kafasına takanlarda can kalır.bakın diğer konuları okuyun ya ne dertler var bence sizde onlara odaklanın yardımcı olalım dilimiz döndüğünce o arkadaşlara. zamanla hatta belki kendinize bile saçma gelir sökük.cidden.ama yok ben illa ki konumun arkasındayım dertlenip burda incir çekirdeğini her halükarda dolduracağım diyorsanız tabiki.saygım sonsuz.söylediklerimden sinirlenip alınıp başka manalar çıkarmamanız temennisiyle...

mirka ve derin
arkadaşlar
kk nin anasayfasında
bu gün canınız birşeyemi sıkkın
paylaşın rahatlayın gibi bir yazı var
önemsiz buluyorsanız yorumlarınızı esirgersiniz,
hemde yeni anne olmuş bir arkadaş
bu günlerde daha hassas olabilir
onu sürekli eleştirmek konusundan ötürü bize ne kazandırır
ya taktığın şeye ba...
gibi yazılırmı
kim neye isterse ona üzülür konu açar dileyen yorumlar basit bulanda yorumlamaz..................

bird4 konuda utanıp sıkılıcak ne var anlamadım
ne derin konular açıldıda kimse böyle kelimeler yazmadı....

olur birdaha öyle yaparız.başka yapmamızı istediğiniz bişey olursa lütfen söyleyin.bu arada incir çekirdeği ha doldu ha dolacak.tabi bizlerin gayretleride göz ardı edilemez yani.

incir çekirdeğini doldurmaz diye düşünüyorsanız arkadaş
size konumu bir yorumlarmısınız diye ricamı etti

incir çekirdeğini doldurmaz diye düşünüyorsanız arkadaş
size konumu bir yorumlarmısınız diye ricamı etti

evet.size de avukatlığımı yaparmısınız diye rica etmiş arkadaş anlaşılan.neyse.ben kısır tartışma sevmiyorum sevgili cryptic.senin de sevmediğini sanıyorum oyüzden karşılıklı konuşmayı keselim rica etsem olurmu.şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…