- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.176
- 83
- Konu Sahibi almillaaa1
-
gerçi faydası da varmı bilmiyorum yani görücez 6 ay içinde bende boşuna çektirmiş olabilirimAma hsg den sonra millet hep hamile kalıyor tüpler açılıyor bence kesin dene bende bu ay olmazsa bi yolunu bulup denicem
Kız faydası olmaz mı tüm kanalları açıyor hsg den sonra millet ilk ayda hamile kalıyor hem bir problem varsa o çıkıyor yoksa da tüm yolu açıyor temizliyor bu ay olmazsa kesin çektirelim bi şekilde halledicem bende bu aydan ümitliyim ama olmazsa direk hsggerçi faydası da varmı bilmiyorum yani görücez 6 ay içinde bende boşuna çektirmiş olabilirim
git çektir benim test negatif yani hsg sonrası ilk aydan hemile kalmadım artık diğer ayda umutt bat 30 beklemedeymKız faydası olmaz mı tüm kanalları açıyor hsg den sonra millet ilk ayda hamile kalıyor hem bir problem varsa o çıkıyor yoksa da tüm yolu açıyor temizliyor bu ay olmazsa kesin çektirelim bi şekilde halledicem bende bu aydan ümitliyim ama olmazsa direk hsg
Regl oldun mu kigit çektir benim test negatif yani hsg sonrası ilk aydan hemile kalmadım artık diğer ayda umutt bat 30 beklemedeym
yok kız ama tets yapıyorum günlerdirRegl oldun mu ki
Olsun regl olmadıysan regl olana kadar ümit var hsg çektirmişsin bu ay önümüzdeki ay kesin olur bence en umutlu olduğum sensin tüm kanalların açık değerlendir bu ay olmasa önümüzdeki ay olur senin ben inanıyorumyok kız ama tets yapıyorum günlerdirilla çıkardı ya dün akşam yaptığımda yok yani bembeyaz
Daha beş gün var tatlım bekle bakalım ben hala şekerliyim ama kana dönmedi daha ara ara çişe gidince leke geliyor. Sökülecek dimi buyok kız ama tets yapıyorum günlerdirilla çıkardı ya dün akşam yaptığımda yok yani bembeyaz
dur bakalım sökülecekmisin bugün artık gelmesi lazım yani senin reglDaha beş gün var tatlım bekle bakalım ben hala şekerliyim ama kana dönmedi daha ara ara çişe gidince leke geliyor. Sökülecek dimi bu
Hayir vermedim ama bu akşam vericem galiba bu stres ile olmaz yaniKan testi vermediniz mi ?
Ver ver mutlu haberi alırsan bize yaz amaHayir vermedim ama bu akşam vericem galiba bu stres ile olmaz yani
Yok mu grubun içinden bi hamile ya umut olsun bize göğsümüz kabarsın… Benden pes arkadaşlar şimdi doktordan geliyorum yumurta tembelliği var az da olsa dedi … Gebeliği zorlaştırırmış… Ama yumurtlaman olmuş döllenme varsa anca ay sonu belli olur dedi… Beni uyutun ay sonu kaldırın nolur yoksa eczaneleri zengin edicemBari birimiz gebe çıksaydı
Tüm testler kalbimiz gibi bembeyaz aceyle yıkanmış gibiyok kız ama tets yapıyorum günlerdirilla çıkardı ya dün akşam yaptığımda yok yani bembeyaz
Valla öyle tertemiz başlıyoruz yeni aya püŕüpaaakkkTüm testler kalbimiz gibi bembeyaz aceyle yıkanmış gibi
Bak kesin 2 gebe çıkacak bu tayfadan hissediyorum en az 2 mutlu haber alıcaz asla umudumu kaybetmiyorumYok mu grubun içinden bi hamile ya umut olsun bize göğsümüz kabarsın… Benden pes arkadaşlar şimdi doktordan geliyorum yumurta tembelliği var az da olsa dedi … Gebeliği zorlaştırırmış… Ama yumurtlaman olmuş döllenme varsa anca ay sonu belli olur dedi… Beni uyutun ay sonu kaldırın nolur yoksa eczaneleri zengin edicem
İnşallah be canım pwk umutlu değilim amaVer ver mutlu haberi alırsan bize yaz ama
5000 tane filtre yapınca bende ince asla çıplak gözle görülmeyen bir hayal çizgi var yaşasın tam bağımsız ruh hastalarıTüm testler kalbimiz gibi bembeyaz aceyle yıkanmış gibi
Hala ümit var deme öyleValla öyle tertemiz başlıyoruz yeni aya püŕüpaaakkk
Biz böyle değildik yaşarken olduk5000 tane filtre yapınca bende ince asla çıplak gözle görülmeyen bir hayal çizgi var yaşasın tam bağımsız ruh hastaları
Napim zaten doktorda testler gibi bozuk çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?