SOL KASIK AGRISI , BEL AGRISI , GOGUS AGRISI HAMILELIK VAR MI ?

gerçi faydası da varmı bilmiyorum yani görücez 6 ay içinde bende boşuna çektirmiş olabilirim
Kız faydası olmaz mı tüm kanalları açıyor hsg den sonra millet ilk ayda hamile kalıyor hem bir problem varsa o çıkıyor yoksa da tüm yolu açıyor temizliyor bu ay olmazsa kesin çektirelim bi şekilde halledicem bende bu aydan ümitliyim ama olmazsa direk hsg

git çektir benim test negatif yani hsg sonrası ilk aydan hemile kalmadım artık diğer ayda umutt bat 30 beklemedeym

yok kız ama tets yapıyorum günlerdir illa çıkardı ya dün akşam yaptığımda yok yani bembeyaz
Olsun regl olmadıysan regl olana kadar ümit var hsg çektirmişsin bu ay önümüzdeki ay kesin olur bence en umutlu olduğum sensin tüm kanalların açık değerlendir bu ay olmasa önümüzdeki ay olur senin ben inanıyorum

Bari birimiz gebe çıksaydı
Yok mu grubun içinden bi hamile ya umut olsun bize göğsümüz kabarsın… Benden pes arkadaşlar şimdi doktordan geliyorum yumurta tembelliği var az da olsa dedi … Gebeliği zorlaştırırmış… Ama yumurtlaman olmuş döllenme varsa anca ay sonu belli olur dedi… Beni uyutun ay sonu kaldırın nolur yoksa eczaneleri zengin edicem

Bak kesin 2 gebe çıkacak bu tayfadan hissediyorum en az 2 mutlu haber alıcaz asla umudumu kaybetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…