- 19 Eylül 2022
- 92
- 72
- 3
- 31
- Konu Sahibi almillaaa1
-
Daha erken olduğunu düşünüyorum gec döllenme bile olsa 7 gün gecmesi lazım bekleyeceğim ya bebek var yada regl olacağım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsunKan versen daha net sonuç alırsın
Sende bendensin beklicwz yapxak bisey yokKızlar bende sabah yaptım bugün gecikmenin 3. Günü gölge var mı ben mi uyduruyorum bilmiyorum karnımda adet sancısı gibi ağrımaya başladı test yapmaktan da korkar oldum var mı sizce yoksa bozuk mu bu Arada Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ayy canım valla beynim uyuştu artık değilse de adet olsakta kurtulsak bu çiledenSende bendensin beklicwz yapxak bisey yok
Bari birimiz gebe çıksaydıAyy canım valla beynim uyuştu artık değilse de adet olsakta kurtulsak
Kesinlikle hakkımızda hayırlsı olsunDaha erken olduğunu düşünüyorum gec döllenme bile olsa 7 gün gecmesi lazım bekleyeceğim ya bebek var yada regl olacağım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
İnşaallah birinde çıksında sevinelim bariBari birimiz gebe çıksaydı
inşallah canım. Kendinizi dinlemeyin yaa. Vallahi benim kadar belirtilerini yaşayan yoktur dün gece baş dönmesi mide bulantısında kasık bel vücut ağrısından uyuyamadım. Bugün lekelendim. Ne zaman boş verirsek ozmn olacak belli kiMerhaba kızlar, benim de nadiren sol tarafımda böyle sızı gibi hafif vuran ağrılar oluyor, üşüttüm mü gebelik mi bilmiyorum, bir de hep çok akıntım olur bu ay fazla akıntım olmadı, garip şeyler oluyor, hiç yumurtalamamışta olabilirim, o kadar merak ediyorum kiii geçen gün adete 9 gün kala test yaptım, bişey çıkmadı
1,5 seneyi geçti bekliyorum ama hala kendimi test yapmaktan , sürekli forumları takip etmekten alıkoyamıyorum
Yani çok garip kafalardayım bakalım sonuç ne olacak
Tez vakitte hepimiz muradımıza kavuşalım inşallah
Aynen öyle canım, gerçekten dinlememek lazım da işte insan kendine engel olamıyor, her seferinde de sonuç hüsranİnşaallah birinde çıksında sevinelim bari
inşallah canım. Kendinizi dinlemeyin yaa. Vallahi benim kadar belirtilerini yaşayan yoktur dün gece baş dönmesi mide bulantısında kasık bel vücut ağrısından uyuyamadım. Bugün lekelendim. Ne zaman boş verirsek ozmn olacak belli ki
Ya ben de ovu testi yapıyorum kaç aydır sürekli ama olmuyo tutmuyo bir türlü. Günaşırı da yaptık yumurtlama dönemi her gün de yaptık olmadı. 6 aydır uğraşıyoruz. Benim prolaktin yüksekti, henüz düştü bu ay o yüzden bu ay bi ümitliyim belki olmuştur döllenmeCanım ben adet bittiği günden sonra ki günlerde gün aşırı ilişki yaşadım. Bazen gergin bizimki durmaz çünkü. Ben sprem kalitesini düşürmemek için gün aşırı yapıyordum ovülasyon testleri ile de yumurtlama gününü buldum. Öncesini ve sonra ki iki günü değerlendirdim. Ama olmadı maalesef
Kan testi vermediniz mi ?Yok maalesef çıkmıyor çıkmıyor demekki yok olsa çıkardı yani boşu boşuna kendimi sıktığım ile kalıyorum Bi bakıyorum başka açılan konulara yazıyor ki idrarda çıkmayan gebelik hop ordan biri yazıyor evet benim idrarda çıkmadı kan verdim çıktı hop yine bir ümit okumasam belki böyle olmam ay valla iyice psikolojim bozuldu he
Yok cnm çektirmedim hakkımızda hayırlısıYa ben de ovu testi yapıyorum kaç aydır sürekli ama olmuyo tutmuyo bir türlü. Günaşırı da yaptık yumurtlama dönemi her gün de yaptık olmadı. 6 aydır uğraşıyoruz. Benim prolaktin yüksekti, henüz düştü bu ay o yüzden bu ay bi ümitliyim belki olmuştur döllenmefolik asit de ben bi ay kullandım bi ay ara verdim bu ay tekrar başladım, en az 3 ay önce başlamak düzenli kullanmak gerekiyor tutunmasına yardımcı oluyormuş dollenince. HSG mi cektirdiniz siz ?
Ben çektirmeyi düşündüm 2 ay önce randevu da aldım hatta vazgeçtim anestezili olduğu için bi tuhaf hissettim hiç yaptirmadigim içinYok cnm çektirmedim hakkımızda hayırlısı
Zor diyorlar canım evetBen çektirmeyi düşündüm 2 ay önce randevu da aldım hatta vazgeçtim anestezili olduğu için bi tuhaf hissettim hiç yaptirmadigim için
Kapağı değil komple testi söksemde yok 2. çizgi sadece hayalimde varKapağını çıkar onun bi öyle bakk bidee
Sabırsızlık desen varSen daha çok erken bea dur
Yaaa gerçekten ben ve herşeyi pozitif düşünen kankam örneği budur biz olmayan çizgiyi var ettik gururluyuzsanki bi çizgi bi gölge var gibi
hsg den bahsediyorsanız 2 hafta önce çektirdim echomarda sıfır acı anesteziye gerek yok kızlar ben vajınal muayene zor olan insan hiç anlamadan bitti regl ağrısı neyse 4 sn o ağrı o kadarZor diyorlar canım evet
Bende çektireyim diyorum ama Antalya da devlette randevu bulmak zor özellerde çok pahalı veririz ama ücretsiz varken o kadar para vermek saçma devletin randevuları hep dolu ve tarih olarak döngüme uymuyor olandahsg den bahsediyorsanız 2 hafta önce çektirdim echomarda sıfır acı anesteziye gerek yok kızlar ben vajınal muayene zor olan insan hiç anlamadan bitti regl ağrısı neyse 4 sn o ağrı o kadar
Ama hsg den sonra millet hep hamile kalıyor tüpler açılıyor bence kesin dene bende bu ay olmazsa bi yolunu bulup denicemhsg den bahsediyorsanız 2 hafta önce çektirdim echomarda sıfır acı anesteziye gerek yok kızlar ben vajınal muayene zor olan insan hiç anlamadan bitti regl ağrısı neyse 4 sn o ağrı o kadar
araştır belkı uyguna bulursn evet devlette denk getirmek nasıl ayarlarsın ki onu çok zorr uygun yer bulursan çektirirsinBende çektireyim diyorum ama Antalya da devlette randevu bulmak zor özellerde çok pahalı veririz ama ücretsiz varken o kadar para vermek saçma devletin randevuları hep dolu ve tarih olarak döngüme uymuyor olanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?