SOL KASIK AGRISI , BEL AGRISI , GOGUS AGRISI HAMILELIK VAR MI ?

Sende bendensin beklicwz yapxak bisey yok

Merhaba kızlar, benim de nadiren sol tarafımda böyle sızı gibi hafif vuran ağrılar oluyor, üşüttüm mü gebelik mi bilmiyorum, bir de hep çok akıntım olur bu ay fazla akıntım olmadı, garip şeyler oluyor, hiç yumurtalamamışta olabilirim, o kadar merak ediyorum kiii geçen gün adete 9 gün kala test yaptım, bişey çıkmadı
1,5 seneyi geçti bekliyorum ama hala kendimi test yapmaktan , sürekli forumları takip etmekten alıkoyamıyorum
Yani çok garip kafalardayım bakalım sonuç ne olacak
Tez vakitte hepimiz muradımıza kavuşalım inşallah

Bari birimiz gebe çıksaydı
İnşaallah birinde çıksında sevinelim bari
inşallah canım. Kendinizi dinlemeyin yaa. Vallahi benim kadar belirtilerini yaşayan yoktur dün gece baş dönmesi mide bulantısında kasık bel vücut ağrısından uyuyamadım. Bugün lekelendim. Ne zaman boş verirsek ozmn olacak belli ki

Aynen öyle canım, gerçekten dinlememek lazım da işte insan kendine engel olamıyor, her seferinde de sonuç hüsran (
Senin için de hayırlısı olsun inşallah , lekenme ise hala şansın var bence:) yoksa da daha zamanı var demek ki

Ya ben de ovu testi yapıyorum kaç aydır sürekli ama olmuyo tutmuyo bir türlü. Günaşırı da yaptık yumurtlama dönemi her gün de yaptık olmadı. 6 aydır uğraşıyoruz. Benim prolaktin yüksekti, henüz düştü bu ay o yüzden bu ay bi ümitliyim belki olmuştur döllenme folik asit de ben bi ay kullandım bi ay ara verdim bu ay tekrar başladım, en az 3 ay önce başlamak düzenli kullanmak gerekiyor tutunmasına yardımcı oluyormuş dollenince. HSG mi cektirdiniz siz ?

Kan testi vermediniz mi ?

Yok cnm çektirmedim hakkımızda hayırlısı

Sen daha çok erken bea dur
Sabırsızlık desen var ama bu ay inanıyorum çünkü ateşim hep 37 üstü kasıklarım belim ağrıyor şimdiden geçen gün de çok az 2 damla kan vardı pembe dikkat etmesen görünmeyecek bozuk para yiyormuşum gibi bir tatta var eğer bu kadarını uyduruyorsam beni ters kelepçe alsınlar direk

hsg den bahsediyorsanız 2 hafta önce çektirdim echomarda sıfır acı anesteziye gerek yok kızlar ben vajınal muayene zor olan insan hiç anlamadan bitti regl ağrısı neyse 4 sn o ağrı o kadar
Bende çektireyim diyorum ama Antalya da devlette randevu bulmak zor özellerde çok pahalı veririz ama ücretsiz varken o kadar para vermek saçma devletin randevuları hep dolu ve tarih olarak döngüme uymuyor olanda

hsg den bahsediyorsanız 2 hafta önce çektirdim echomarda sıfır acı anesteziye gerek yok kızlar ben vajınal muayene zor olan insan hiç anlamadan bitti regl ağrısı neyse 4 sn o ağrı o kadar
Ama hsg den sonra millet hep hamile kalıyor tüpler açılıyor bence kesin dene bende bu ay olmazsa bi yolunu bulup denicem

Bende çektireyim diyorum ama Antalya da devlette randevu bulmak zor özellerde çok pahalı veririz ama ücretsiz varken o kadar para vermek saçma devletin randevuları hep dolu ve tarih olarak döngüme uymuyor olanda
araştır belkı uyguna bulursn evet devlette denk getirmek nasıl ayarlarsın ki onu çok zorr uygun yer bulursan çektirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…