Güneş Kremleri Solaryum Tecrübesi Olanlarin Paylasim Alani

Güneş kremleri, bronzlaşma
Pnr1907 çok teşekkür ederim cevabın için baya ayrıntılı yazmışsın:)
Güzel sevindim böle rahat oluyosa...Bende en kısa sürede girmek istiyorum bakalım.
 
benim girdigimde ayakta olanindan herseyi cikariorum ben girerken ama orda daha yeni gozume carpti asili bi afis war sey yaziodu kremlenmeyip girerseniz 9 dk girsiyseniz mesela sanki 4 dk girmis gibi etki yapiomus cilt kurudugundan. ne kadar dogru bilmiorum cunku krem tanitiolardi vucudunu nemlendirip giren warmi? bebek yagi fln surup yada normal nemlendiricisini?
 
ben bebek yagı surup giriyorum ama o sezon eger ilk girişimse koruyucu sürüyorum .. 4. girişimde fln bebek yagı suruyorum çünkü bebek yagı daha cok yakmasını saglıyor
 
kızlar meraba benim yüzümde çiller var acaba onlara nasıl etki eder
girmek istiyorum ama korkuyorum bide burda tek bi yerde var
iyi oldugunu nasıl anlayacam
 
Günümüzde insanların çarşıya çıkarken bile koruyucu sürdüğü şu günlerde zamanında çok girmiş biri olarak girmeyin derim ben...Dove'un bronz serisini kullanmak daha mantıklı geliyor bana...Güneşte bile lke kalıyor...
 
NEFERTARİ kesinlikle haklısın .. bende zamanında çok giriyordum , hala da giriyorum ama eskisi kadar değil .. Dove denedim ama solaryum kadar kalıcı değil , duş aldığında bronzluğunun %50 si gidiyor. ayrıca cok sık kullandıgındada alerji yapıyor.en iyisi kendi rengimizde kalmak :))
 
Haftada 3 gün tüm yaz boyunca giderseniz fazladır. Ama tatil öncesi veya çorapsız etek vb giyecem rengim bembeyaz diyorsanız 3-5 seans gidilebilir. Ben tatilden önce, güneşlenirken kızarma, gerilme vs olmasın diye girerim birkaç seans.

pnr 1907, o bahsettiğin yanık kokusunu anlamadım yalnız. Fazla kalıyor olmayasın solaryumda? veya sürdüğün şeyler yüzünden olmasın o koku? Bende hiç olmadı. Tercihen birşey sürmememi söylemişlerdi bana. Sonradan leke yapmaması için.
Yataklıya girerseniz sakın dizlerinizi büküp yatmayın. Oradaki cilt esnek olduğu için ayaktayken daha kara görünüyor sonra.
 
ben de girmeyi düşünüyorum mezuniyetime kadar hafif bronzlaşsam hiç fena olmaz hani:))ama kıyafet konusunu anlamadım ben ayakta giricem solaryuma.o kabinin içerisinde soyunulup giyinilebiliniyormu?
 
bugün solaryuma girdim.hayatımda bir ilkt bu çok şey bekleyerek girdim 8 dk durdum ve hiç bi değişiklik olmadı tenimde..inşalah bi kaç seans sonra farkedilecek kadar bronzlaşırım..
 
bende girmek istiyodum cesaret edemedim benim kii şu marketlerde buzdolabı olurya onun gbydii ayaktayı yanii ama giremedmmm
 
kızlar bende geçen sene girdim..10 dk kaldım bidahada tövbe ettim.aşırı kaşıntı yaptı..zararlı olduğunu biliyordum ama kaşıntı olunca bi dahada girmedim..
 
ben çok çok beyaz tenliyim geçen yıldan beri tatile gitmeden önce solaryuma giriyorum.Geçen yıl 6 seans girmiştim farkedilir derecede bronz oldum ayrıca kısında haftanın 1 gunu gıtgınızde bır dahakı yaza zemın hazırlamıs oluyorsunuz rengınızde korunuyor çok güzel oluyor.

ilk 2 seans bazen kızarma görülebiliyor,ama sonradan geçiyor en azından güneşde oldugu gibi yanık acsıı cekmıyorsunuz ama kesınlıkle solaryumdan 2-4 saat gectıkden sonra dus alın ve mutlaka vucudunuzu dustan sonra nemlendirin yatarken fln ki kuruma olmasın cilt nem dengesını korusun böylece leke oranı catlama kuruluk azalır.Kimi cilt tipinde solaryum yanık gibi bir koku bırakıyor ama hemen parfum sıkmayın en azından dustan önce kasıntı yapar.Kıl,tüy olmasın girerken vucudunuzda sonradan benek benek kalıyor:)

Arka arkaya girmeniz gereken durumlarda ki tavsıye edılmez ama bende gırdım zaman kısıtlı oldugu bır zaman.Vücudunuzu normalinden daha fazla nemlendirin 2 gün üst üste nem kaybetmeyin bol bol su için,halsizlik hissi yaparsa bir ağrı kesici alın ertesi sabah bronzlukda giden adımların tadını çıkarın:):)
 
Kızlar merhaba a.s.

Benim 3 Ağustos' da düğünüm var hayırlısıyla :teytey: Düğünüme kadar solaryuma girmek istiyorum. Önce hamama gidip bi güzel temizleneceğim. Ben beyaz tenliyim, tenimin esmere yakın olmasını istiyorum. Solaryuma ne sıklıkta girmemi tavsiye edersiniz :uhm: Solaryum çillerimi daha çok çıkarır mı ve çillerimin kalıcı olmasına neden olur mu? Ayrıca lazer epilasyon yaptırıyorum 2 seneye yaklaştı. En son 1 ay önce epilasyon yaptırdım tüm vücuduma. Solaryuma girmeme engel olur mu bu? (Lazer epilasyona önemüzdeki kış devam edeceğim)

Teşekkürlerrrrrrr a.s. a.s. a.s.
 
Solaryumdan sonra canınız acımıyo dimi
bide ben beyaz tenliyim bugday tenli olmak için ne kadar süre ve kaç seans girmem gerekir (Güneşte çok çabuk bronzlaşıyorum)
birde gaziosmanpşaya yakın bildiğiniz ayakta girilicek bi yer varmı senağlama
 
Eger lazer epilasyonu yaptiriyorsan solaryum'a girmen sakincalidir. Bende yaptiriyorum. Burdaki lazer estetisyenleri kesinlikle günesten korunmaniz gerekiyor diyor. özellikle lazer yaptirdiktan sonra ilk 3 haftasi.

sevgiler
 
Eger lazer epilasyonu yaptiriyorsan solaryum'a girmen sakincalidir. Bende yaptiriyorum. Burdaki lazer estetisyenleri kesinlikle günesten korunmaniz gerekiyor diyor. özellikle lazer yaptirdiktan sonra ilk 3 haftasi.

sevgiler

Yok 1 ay geçtikten sonra yaptırmaya başladım. Bişi olur mu acaba 1 ay sonrasında?
 
Hayir olmaz emelale. Bir ay iyi bir süre. ama iyi korunmayi da ihmal etme.

Sevgiler.
 
kızlar bugun hayatımda ılk defa solaryuma gırdım.
sabah bısı yememıstım randevuma gec kalmamak ıcın ve ılk defa gırdıgım ıcın solaryumun fanını acmadım .
10dakıka kaldım ve cıktıktan sonra bayıldım =(
sız sız olun sakın ac karnınıza gırmeyın ve de bnım gıbı solaryumun fanını acmamazlık yapmayın ..
 
Hayir olmaz emelale. Bir ay iyi bir süre. ama iyi korunmayi da ihmal etme.

Sevgiler.



Cevabın için çok teşekkür ederim Yazzy a.s.

Solaryuma girerken bir losyon aldım sürmek için. Daha iyi bronzlaştırıyomuş ve cildi koruyomuş sanırım. Solaryuma girdiğim yerden aldım. Solaryumdan sonra da sürmek için Johnson' un yağ hissi bırakmayan spreyli bebe yağını aldım sürüyorum.


İlk 10 dak. girdim. Sonra 15 dak. ve yine 15 dak. girdim. Şimdi 20 dak. girmeyi düşünüyorum yarın.
 
ya bana fiyatını yazabilir mi biri merak ettim ben güneşte yandım bide ama
bronz olmak ayrı bişey
yani solaryum bronzu hosuma gidiyo
bide kazıklanmıyım diye fiyatını yazarsanız sevnrm
10 dk mesela..
 
X