- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.981
hare severimde gözüm göz değil kayıyo işte şaşıbeş gibi oluyorum haresiz yada ince hareliler benim için daha ideal ,bende bi ice edinicemde benim gözlere cor ice olmaz gibi gelio sapsarıyımsana hepsi yakışmışta bencede favorim charm ice oldu nc iceıda görücez ozaman yaşasınnn ,bide bu 3 çeşidinde aynı kişide fotoları olması çok güzel,fotolarınıda çok net çekiosun açıklayıcı ve anlaşılır oluyo teşekkürler
onemlı deıl cnm ...ewet cor ice cok acık bence bende acık renk sewerım ama bende cok cok acık durdu beyenmedım ... charm ıce gercekten cok guzel bır lens renk olarak... nc ıce ewet 1 haftaya gelır heralde crıstal de gelecek ama kızlar nc ıce ı acmayı dusunmuyorum sımdılık :) seneye acarım dıye dusundum bunların suresı bıtınce.. ama arkadasımda nc ıce aldı onunkılerı dener resım cekerım koyarım sızın ıcın ...
çok sevinirim cnm saol,evet bende öyle hissettim cor ice çok açık kullanan herkeste aynı şeyi söylüyo bide benim kendi gözlerimde açık iyice beyaz göz olmim,bende charm ice alıcam galiba yada cor grafite ikisi arasında kaldımm
ewet cnm bende her cesıt ıce war :)))) albumume bakamıyormusunn ??
öncelikle herkese merhaba ; saatlerdir solotica lenslere bakıyorum çok kararsız kaldım lütfen yardım edin kızlar..
benm gözlerim ela bal rengi gibi değişik bi renk ben quartzo ya kafayı taktım onu almak istiyorum aslında ama gözlerim koyu olmadığı için ya istediğim gibi durmazsa diye korkuyorum. ama ben adriana lima gibi olsun istiyorum gözlerimi yeşil tonunda :) mavi gitmez gibi geliyo bana daha önce freshlook green kullandım oda çok doğal bi lens değil sonuçta ama bende çok lensmiş gibi durmamıştı kimse anlamadı normal ışıkta sadece güneşte belli oluyordu..
şimdi ben nc quartzomu sipariş edeyim yoksa topazio mu arzu hanımdan alıcam lensimi inşallah :)
kapıda ödeme nasıl oluyor bilmiyorum daha önce internetten hiç bişe almadım kredi kartım yok nakit ödeyeceğim. arzu hanıma yazmıştım face de ama cvp alamadım kapandı face i..
çok oldum biliyorum ama banada yardımcı olursanız sevinirim.
.canim merhaba mail adresime bir resim gonderirsen sana yakisacak renkleri oneririm mail adresim soloticacenter@hotmail.com
beyaz karanfilcim gri agrilikda bir solotica istiyorsan onerim ice yada quartzo yeni seri quartzolar biradaha grimsi mavimsi eskiler birazcik daha yesilimsiydi bence simdio daha cok adriananin gozlerine benziyorlar:)vetmancım ya da kızlar quartzo rengini düşünüyorum kendime ben yeşilimsi renginin agırlıkta durmasını istemiyorum gri istiyorum yeşili az belli olsun bu yeni seni quartzoların eskilerinden farkkı nedir ?
vetman yukarıda resimleri olan arkadaşın 5.resmi varya onun gibi mi görünümleri çok güzeller çünkü
arzu hanım solotica getiriyomuşsunuz.topazio düşünüyom ama gözlerim koyu kahve.(çok yoğun değil de)quartzo denemiştim ben çok açık geldi bana.kullanamadım.sanırım onuda sizden almiştim.buraya üyeliğim yoktu yazılarınızı okumuştum.gözlerim numaralı sürekli kullanıyom gece çıkartıyom sizce nasıl durur?resim varsa görebilirmiyim.yardımcı olursanız sevinirim.
ya arkadaşlar benim nc marinelerde batma oluyor, 2 haftadır gözüm gibi bakıyorum, fırsat buldukça kullanıyorum ama batması geçmedi, normalde de numaralı şeffaf lens kullandığım için lense alışığım aslında ama bilemedim, nedeni ne olabilir sizce??:44::44:
marverellecaim batma genelde solusyondan kaynaklaniyor ne kullaniyorsun?
kızlar merhaba yurtdışından lens alımı ile ilgili tedirgindi herkes,yeni internet yasagı falan yüzünden.bugün spiariş ettiğim soloticalarım geldi,lenste sorun yokmuş yani anlamış olduk,güvenle alabilirsiniz..:80:
foto rica etsem
ben topazioları kargo dahil. 129 ytl ye aldım.
canım nerden aldın nolur biri cevaplasın artık sorularımıııııııııııı
canım nerden aldın nolur biri cevaplasın artık sorularımıııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?