Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

hare severimde gözüm göz değil kayıyo işte şaşıbeş gibi oluyorum haresiz yada ince hareliler benim için daha ideal ,bende bi ice edinicemde benim gözlere cor ice olmaz gibi gelio sapsarıyım sana hepsi yakışmışta bencede favorim charm ice oldu nc iceıda görücez ozaman yaşasınnn,bide bu 3 çeşidinde aynı kişide fotoları olması çok güzel,fotolarınıda çok net çekiosun açıklayıcı ve anlaşılır oluyo teşekkürler

Son düzenleme:

onemlı deıl cnm ...ewet cor ice cok acık bence bende acık renk sewerım ama bende cok cok acık durdu beyenmedım ... charm ıce gercekten cok guzel bır lens renk olarak... nc ıce ewet 1 haftaya gelır heralde crıstal de gelecek ama kızlar nc ıce ı acmayı dusunmuyorum sımdılık :) seneye acarım dıye dusundum bunların suresı bıtınce.. ama arkadasımda nc ıce aldı onunkılerı dener resım cekerım koyarım sızın ıcın ...

çok sevinirim cnm saol,evet bende öyle hissettim cor ice çok açık kullanan herkeste aynı şeyi söylüyo bide benim kendi gözlerimde açık iyice beyaz göz olmim,bende charm ice alıcam galiba yada cor grafite ikisi arasında kaldımm

cor grafıte bılmıyorum ama ıcedan daha koyu bır renk sanırım koyu lacıwert gıbı bence ıce ın rengı daha hos...

sedosh maşallah diyorum başka da bişi demiyorum!:) benim de gözlerim koyu kahve,öncelikli hedefim quartzo ama sende görünce topazioya da özendim valla:)

beyaz karanfilcim gri agrilikda bir solotica istiyorsan onerim ice yada quartzo yeni seri quartzolar biradaha grimsi mavimsi eskiler birazcik daha yesilimsiydi bence simdio daha cok adriananin gozlerine benziyorlar:)

topazio ile quartzo yapi ve doku olarak ayni beyaz karanfilcim gozunu masmavi yapabilecek bir renk sedosun son seri topaziolarini gormussundur ayni orenkteler:)numaralimiydi sizin?

marverellecaim batma genelde solusyondan kaynaklaniyor ne kullaniyorsun?

marverellecaim batma genelde solusyondan kaynaklaniyor ne kullaniyorsun?

selam arzucum, biotrue kullanıyorum , temizliğini filan güzel yaparım, tersini/düzünü bilirim ama batmayı geçiremedim( aslında nc'nin çapı gözüme tam oldu, taşma bile olmuyo, rengine de bayıldım, taktıktan 1-2 saat sonra başlıyo batma

kızlar merhaba yurtdışından lens alımı ile ilgili tedirgindi herkes,yeni internet yasagı falan yüzünden.bugün spiariş ettiğim soloticalarım geldi,lenste sorun yokmuş yani anlamış olduk,güvenle alabilirsiniz..:80:

wetman cristaller neden her resimde farklı duruyo ben sednazdaki renk kadr açık istiyorum amma benm göz rengim koyu kahve sedanınki açık kahve herhalde bende öle durmaz sanırım

gülmisal özelden mesaj atamıyorum.mesaj sayısı falan diyor.benim lensler de yolda.inşallah sorunsuz gelirler seninki gibi.bir de quartzolarımı elden çıkarsam tam olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…