- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.021
merverellacim hemen solusyonu degistir soloticalara her solusyon olmuyor solocare aqua yada souflon all in one light oneririm ikisinden birisini al sonra batmanin gectigini goreceksin ilgincitir ama her solusyon olmuyor :)
Boyamalarinda farklar var canim o yuzden bende eskis eride yeni seride mevcut hangisini isterseniz:)
güle kullan canım foto bekliyoruzzzHerkese merhaba. Bir aylik beklememin sonunda cristallerime kavustum. Ben boyle dogal guzel bir lensi ilk defa sahip oldum. Bundan once kullandigim lensler resmen duvar kagidi imis. Bir kac gune foto ekliyecegim.
kızlar o bahsettgınız sıte ne? charm mel varmı orda ve nekadar???? nolur cevaap
teknolog sende mi açık istiyorsun bende acık mavi tonlarında canlı durmasını istiyorum cristalleri pinaxın fotolarında bide sedanzdakinde çok beyendim ikiside yeni serimiş ama ikisinde de farklı dumuş sanırım bu lenlerdn kaynaklaınıo çünkü quarzito almıştım ben diğer arkdşların fotolarındknin aynısı durdu bende de
gözlerin çok koyu ise açık durmuyo benimkileri kardeşimde takmıştı onunkiler bende daha acık ela rengi daha açk durdu onda ama bende duruşuda fena değildi şimdi cristallere merk sardım ama farklı dururuyo herkesde beyenmicem alınca diye kokuyorum bide pupilleri dar değilmiş
eski seri ve yeni seri resimleri koyabilirmisinizz arzu hanımm...
aradaki farkı bir görsekk bende açık durmasından yanayım ama bende zor gibi lensler gözümde çok koyu duruyor sanırımm...
ben sizin icin eski seri ve yeni seri crstalin sisesinden fotograflarini cekeyim sisesinden bile oldukca belli oluyor aradaki fark:)
su an soloticalarin urettigi seri bu sevgili bagetci ve arkadaslardan ve oldukca guzel bir tonda merak etme canim:)Arzu Hanım, quartzoların eski serisi mi daha açık yeni serisi mi? ben açık olanını istiyordum..muhtemelen benimki 02-2016 olucak..iyi bişey mi bu? :))
canim arka sayfada yazmistim ama tekrar vereyim soloticacenter@hotmail.com msn ve mail adresim:)genelde msnde olmayabiliyorum mail gonderirseniz mutlaka cevaplarim:)merhaba vetman mail adresini alabir miyim sanırım ben topazio alıcammm yardımcı olur musun?
topazi evt tamda sizin istediginiz tonda bir renk mavi yesil arasi ve solotcialarin en opak renklerinden birisi oldugu icin esmeralda' quartzo topazio fotograflarda nasil goruyorsaniz sizdede aynen oyle duruyorlar:)cunku dogal goz rengini kamufle edip en koyu gozde bile renk degisimi sagliyorlar:)arzu hanımcığım miyopum ben.istediğim renk aslında mavi ve yeşil karışımı bir renk.çok lens denedim ama amacıma ulaşamadımtopazioda baktım çoğunda benim istediğim gibi durmuş acep bende nasıl durur?esmer koyu kahve gözlüyüm.cilt rengim açık.inşallah bu sefer olcak
paypala üye oluver sende zor bişey değil ki hem daha güvenli oluyor o şekilde lensin gelmezse eger paranı iade alırsın.yeni seri tabi yani bunlar dünyaya dagıtılan firma işte üretim yeri,Brezilya dan geliyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?