Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Herkese merhaba. Bir aylik beklememin sonunda cristallerime kavustum. Ben boyle dogal guzel bir lensi ilk defa sahip oldum. Bundan once kullandigim lensler resmen duvar kagidi imis. Bir kac gune foto ekliyecegim.

arzu hanımcığım miyopum ben.istediğim renk aslında mavi ve yeşil karışımı bir renk.çok lens denedim ama amacıma ulaşamadımtopazioda baktım çoğunda benim istediğim gibi durmuş acep bende nasıl durur?esmer koyu kahve gözlüyüm.cilt rengim açık.inşallah bu sefer olcak

teknolog sende mi açık istiyorsun bende acık mavi tonlarında canlı durmasını istiyorum cristalleri pinaxın fotolarında bide sedanzdakinde çok beyendim ikiside yeni serimiş ama ikisinde de farklı dumuş sanırım bu lenlerdn kaynaklaınıo çünkü quarzito almıştım ben diğer arkdşların fotolarındknin aynısı durdu bende de

cnm bende quarrtzo alsım bendede aksine resimelrden çok daha koyu durdu....
özlem arkadaşıma verdim onun resimleri varr onda çok farklı durdu daha açık..
sorun benim gözlerde yani....ben açık istiyorum ama okadar açık olabilirmi lenslerle bilemiyorum
çnkü benim gözüm göz deil

gözlerin çok koyu ise açık durmuyo benimkileri kardeşimde takmıştı onunkiler bende daha acık ela rengi daha açk durdu onda ama bende duruşuda fena değildi şimdi cristallere merk sardım ama farklı dururuyo herkesde beyenmicem alınca diye kokuyorum bide pupilleri dar değilmiş

Sayin Elfallen bende dun itibariyle kristallendim. Gozlerim orta kahve guneste acik kahve oluyor yakinda resimlerini ekleyecegim. Kristal gozlerimi bekledigimdende cok acti. Acik yesil ,gri duruyor pupili cok dar ama gorusu etkilemiyor aynaya yarim metre kadar uzakliktan bakmama ragmen pupili hic gorunmuyor sadece gozun siyah noktasi gorunuyor.Bence kristal kahverengi gozlerle cok guzel kaynasiyor. Gozumu oyle actiki daha koyu makyaj ve kalemle belirginlestirmek zorunda kaldim. :)

kızlar benim farkettiğim bişi vardı mesela solotica ile ilgili,benim ilk lensim crystaldi soloticadan,öncesinde b&L grey kullanıodum.ama B&L u evde taktıgımda ev içinde bile masmavi görünüyodu gözlerim.ama ilk geldiği gün crystali taktım evde,annem dedi şimdi senin gözünde lensmi var? renksizmi bu hiç rengi yok dedi.banada ev içinde renksiz gibi geldi cunku kendi göz rengim zaten açıktı,çok açmadığını düşündüm ama flaşlı fotolarda yada dışarda gün ışığında su yeşili gibi gri gibi duruyodu,ardından topazio geldi en opak seri olmasına ragmen ev içinde oda belli belirsiz durdu ama dışarda masmavi duruyodu,yani demek istediğim soloticalar bence ince yapılı lensler oldugu için evde takıpta aynaya baktıgınız goruntusune fazla aldanmayın.en iyi dışarda gün ışığında belli ediyor kendini

bendeki crystallerin gözümdeki duruşuna bir bakın fikir edinmeniz açısından koyuyorum umarım yardımcı olabilirim crystal dusunen arkadaslara.balkonda gün ışığında flaşsız çektim crystali,kendi göz rengimide ekliyorum aynı ortamda balkonda gün ışığında flaşsız kendi göz rengim.
gerçi bendeki crystaller eski seriydi ve zamanla solüsyon sayesinde açıldılar yeni seri daha gri mavi ağırlıklıymış diye duydum tam bilmiyorum.ama çok doğal ve çok ince yapılı göze tam oturan bi lens oldu bende crystal.

kendi göz rengim solda--- crystal sağda

ya canım sıparıs verıcem bende ozelden sana sorcagım cok soru var aslında ama aklayamıyorum işte.nolur yardımcı ol yanında solusyon gonderıyorlarmı?? sana lensler saglam geldı degılmı? acıcam paypal ordan alıcam 20 gunde ıyıymıs öbür turlu kargoyla falan 200 ü buluyo .parayı dırek sıparıs verır vermez cekıyomu paypal karttan? kargı takıp kodu verıyomu sıte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…