- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.941
canım teşekkür ederim ama resimleri açamıyorum.sinir oldum.25 mesaj üstüne mi ne göstereceklermiş.13mesaj oldu felan yazıyo.resimlerine acayip ihtiyacım var aslında.koyu kahveye topazio denemiştin dimi?
ewet canım o zaman buraya koymayı deneyım ısdersen
Eki Görüntüle 197862 Eki Görüntüle 197863 Eki Görüntüle 197864 Eki Görüntüle 197865
2. resım quartzo yanlıslıkla ekledım onu
Eki Görüntüle 197862 Eki Görüntüle 197863 Eki Görüntüle 197864 Eki Görüntüle 197865
2. resım quartzo yanlıslıkla ekledım onu
canım çok teşekkür ederim sende her ikiside çok güzel durmuş.bende quartzo çok açık durmuştu gri gibiydi.bu arada maşallah çok güzelsin valla
çokk tesekkur ederım canım... mawı ıstıyorsan ıce al derım ama topazıo pek gunduz lensı deıl tabı senın tercıhın yınede
canim nasil dogal durmuslar, bayildim masallah vallahi !
rengin gercekciligi cok onemli, olur olmaz her tonu giymiyorum bende,cok seciciyim, sanada cok yakismislar..
Bir bayana bir lens ancak bukadar yakışabilirdi herhaldeDiğer fotoğraflarınıda görmüştüm bunlarıda görüne branca hevesim gider gibi oldu
öncelikle herkese merhaba ; saatlerdir solotica lenslere bakıyorum çok kararsız kaldım lütfen yardım edin kızlar..
benm gözlerim ela bal rengi gibi değişik bi renk ben quartzo ya kafayı taktım onu almak istiyorum aslında ama gözlerim koyu olmadığı için ya istediğim gibi durmazsa diye korkuyorum. ama ben adriana lima gibi olsun istiyorum gözlerimi yeşil tonunda :) mavi gitmez gibi geliyo bana daha önce freshlook green kullandım oda çok doğal bi lens değil sonuçta ama bende çok lensmiş gibi durmamıştı kimse anlamadı normal ışıkta sadece güneşte belli oluyordu..
şimdi ben nc quartzomu sipariş edeyim yoksa topazio mu arzu hanımdan alıcam lensimi inşallah :)
kapıda ödeme nasıl oluyor bilmiyorum daha önce internetten hiç bişe almadım kredi kartım yok nakit ödeyeceğim. arzu hanıma yazmıştım face de ama cvp alamadım kapandı face i..
çok oldum biliyorum ama banada yardımcı olursanız sevinirim..
vetmancım ya da kızlar quartzo rengini düşünüyorum kendime ben yeşilimsi renginin agırlıkta durmasını istemiyorum gri istiyorum yeşili az belli olsun bu yeni seni quartzoların eskilerinden farkkı nedir ?
vetman yukarıda resimleri olan arkadaşın 5.resmi varya onun gibi mi görünümleri çok güzeller çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?