Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

çokk tesekkur ederım canım... mawı ıstıyorsan ıce al derım ama topazıo pek gunduz lensı deıl tabı senın tercıhın yınede

aslında benim istediğim maviyle ortası yeşile çalacak açık bi lens canım.ama aradığımı tam olarak bulamıyom.şuanda ıllusions mavi kullanıyom doğal fena değil ama istediğim renk bu değil.kadınlar kulübü lens yazınca orada bi el boyama natural touch diye bi lens çıkıyo.onun gibi bişey arıyom ama tutturamadım.

arkadaşlar aldığım hidrocharme mel gözümden sürekli kayıyor bir haftadır deniyorum ama düzelmiyor büyük geldi sanırım aynı sorunu yaşayanlar oldumu acaba ne yapmam gerekiyor lütfen cevap

canım şu quartzolu resimlerinden 5.cisi varya onun gibi mi duruyor lens filaşsız öyleyse ben bundan istiyorum çok güzel ya

öncelikle herkese merhaba ; saatlerdir solotica lenslere bakıyorum çok kararsız kaldım lütfen yardım edin kızlar..

benm gözlerim ela bal rengi gibi değişik bi renk ben quartzo ya kafayı taktım onu almak istiyorum aslında ama gözlerim koyu olmadığı için ya istediğim gibi durmazsa diye korkuyorum. ama ben adriana lima gibi olsun istiyorum gözlerimi yeşil tonunda :) mavi gitmez gibi geliyo bana daha önce freshlook green kullandım oda çok doğal bi lens değil sonuçta ama bende çok lensmiş gibi durmamıştı kimse anlamadı normal ışıkta sadece güneşte belli oluyordu..

şimdi ben nc quartzomu sipariş edeyim yoksa topazio mu arzu hanımdan alıcam lensimi inşallah :)
kapıda ödeme nasıl oluyor bilmiyorum daha önce internetten hiç bişe almadım kredi kartım yok nakit ödeyeceğim. arzu hanıma yazmıştım face de ama cvp alamadım kapandı face i..

çok oldum biliyorum ama banada yardımcı olursanız sevinirim..

Son düzenleme:
vetmancım ya da kızlar quartzo rengini düşünüyorum kendime ben yeşilimsi renginin agırlıkta durmasını istemiyorum gri istiyorum yeşili az belli olsun bu yeni seni quartzoların eskilerinden farkkı nedir ?

vetman yukarıda resimleri olan arkadaşın 5.resmi varya onun gibi mi görünümleri çok güzeller çünkü

ben olsam topazio yerine ilk olarak kesinlikle guartzo alırım..ben bayılıyorum rengine,eski seriden farklıymış ama olsun bana göre süper bir ton.herkeste çok beğendi ..
vetmandan alırsan PTT kargo ile kapıda ödemeli gönderiyor..lenslerin gelince paranı vericeksin süper bence.

ben size her ortamda foto çektim işte,flaşlı flaşsız dışarıda içeride.sanırım eski seri daha yeşilimsiymiş

özlemcim, quartzolar süper duruyor zaten ona söylencek birşey yok da rahatlığı nasıl?..günde kaç saat takabiliyorsun? ben hiç lens kullanmadığım için, bilemiyorum nasıl oluyor bu işler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…