- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.961
Ben cor mel kullaniyorum quartzo aldim ama kullanmadim sayilir, cristal siparis vermistim gelmesini bekliyorum,ben de baya beyazim ama soluk durmuyo bence cunku zaten kendini belli eden bi renk degil,sadece ela gozlu efekti veriyo ve gunes altinda oyle bi kaynasiyo ki ben bile inaniyorum nerdeyse o kadar dogal,simdiye kadar bi tek gecenlerde okulumdaki yabanci bi kiz sordu gozlerin lens mi diye cok sasirmistim ama o da seffaf kismindan cakmis,halbuki bilmio ki seffaf lensler de oyle:)kisaca biri anlasa anlasa ordan anlar o da yanlis anlar:)) ama verde'de nerdeyse hic beyaz boya yok goz rengini acmaz yesillestirir o yuzden gozlerin koyuysa hic yanasma bnce hayal kirikligina ugrarsin,marine bi nebze yine ama o da bnce dogal bi renk deil,nc cristal dusunmez misin?
Umarım içine sinler .
Ben cristali yandan pek begenmiyorum .Kaynaşması fln harika değil .
1. fot.ya bak canım .
LensMakyaj.com -- Bir renkli lens ve makyaj blogu..: Solotica Natural Colors Cristal - Detaylı resimler
lenslerin çok güzel duruyor çok natureller..benim gözlerim orta kahve bende ocre ve mel arasında kaldım ama denemeden almak da istemiyorum açıkçası. sen aldığım yerde deneyince demişsin, rica etsem nerden aldığını öğrenebilir miyim ?
sitede adres bilgisi yok yeri nerde acaba?
ya kızlar o kadar kararsız kaldım ki, solatica da adore de yalnızca netten bulunabildiği için denemeden görmeden almak zorundayız ve değişimin de olmadığı bir ürün olunca paramı çöpe atmak istemiyorum. ben aslında solatica charme mel almakta kararlıydım ama birçok kişi ''aldım kullanamıyorum elimde kaldı'' gibi yorumlar yapınca iyice kafam karıştı. göz rengim flashlı ve flashsız aşağıdaki gibi. rihanna'nın göz rengi gibi bi renk istiyorum. cor serisini önermiş bir çok arkadas ama ben haresizleri begenmiyorum çok soluk geliyor bana.Eki Görüntüle 623794 Eki Görüntüle 623795
ya kızlar o kadar kararsız kaldım ki, solatica da adore de yalnızca netten bulunabildiği için denemeden görmeden almak zorundayız ve değişimin de olmadığı bir ürün olunca paramı çöpe atmak istemiyorum. ben aslında solatica charme mel almakta kararlıydım ama birçok kişi ''aldım kullanamıyorum elimde kaldı'' gibi yorumlar yapınca iyice kafam karıştı. göz rengim flashlı ve flashsız aşağıdaki gibi. rihanna'nın göz rengi gibi bi renk istiyorum. cor serisini önermiş bir çok arkadas ama ben haresizleri begenmiyorum çok soluk geliyor bana.Eki Görüntüle 623794 Eki Görüntüle 623795
Tesekkur ederim. Adreselens'ten aldım ben.sitede telefonu var. Nc mel almıştım ancak bir tanesi acaip batıyordu kullanamıyordum. Telefon açtım anlattım gelin bi doktor görsün belki gozde bişey vardr dediler. Gittim doktor cagırmışlardı göz muayenesi için. Doktor da lensin hatalı olduğunu soyleyınce aynısınla değiştiler. Ama ben cor mu alsaydım acaba diye sesli düşününce deneyin isterseniz dediler.testlerlar eski seriler ama yine de cor'un duruşunu beğendim yoksa eski seriyle arada bayağ fark vardı. Charm da denedim. Hıç begenmedim. Goz capım 8.6 mış. Nc ve charm gozumu her kırptgmda hareket edıordu. Ama şunu belirtmek isterim ki eğer lenste sorun olmasaydı asla böyle bir şey yapmazlardı haklı olarak. Cunku alıp rengını begenmeyenler de değiştirmek istiyorlarmış onu kabul etmiyorlar tabii ki.
Leventte yeri. Tel açın adresi sorun ben taxiyle gitmiştim şimdi tarif edemem : ( uzgunum bilmiyorum bu tarafı
Canım kaça almıştın ?Tesekkur ederim. Adreselens'ten aldım ben.sitede telefonu var. Nc mel almıştım ancak bir tanesi acaip batıyordu kullanamıyordum. Telefon açtım anlattım gelin bi doktor görsün belki gozde bişey vardr dediler. Gittim doktor cagırmışlardı göz muayenesi için. Doktor da lensin hatalı olduğunu soyleyınce aynısınla değiştiler. Ama ben cor mu alsaydım acaba diye sesli düşününce deneyin isterseniz dediler.testlerlar eski seriler ama yine de cor'un duruşunu beğendim yoksa eski seriyle arada bayağ fark vardı. Charm da denedim. Hıç begenmedim. Goz capım 8.6 mış. Nc ve charm gozumu her kırptgmda hareket edıordu. Ama şunu belirtmek isterim ki eğer lenste sorun olmasaydı asla böyle bir şey yapmazlardı haklı olarak. Cunku alıp rengını begenmeyenler de değiştirmek istiyorlarmış onu kabul etmiyorlar tabii ki.
Canım kaça almıştın ?
Merhaba : ) göz renklerimiz benziyor. Eminim güneşte,denizde ve farklı ışıklarda koyu yeşil,bal enteresan bi renk alıo. Eğer radikal bir değişiklik istemiyorsan mel rengini al derim. Charm ben sevmedim haresi çok belirgin. Gözü buyuk gosterıyor ama cok dogal bulmuyorum. Nc kullandım cor bana da resımlerde bakınca haresız oldugundan hoş gorunmez soluk gorunurdu. Ama şimdi daha once nıye almamışım dıyorum cnku kendı gozumun haresı de cok dogal bır sekılde hafıf bellı oluyor. Tabı zevk meselesı: )
ayy ne guzelmıs gozlerınbence cor serısı kullanmalısın, boylece ıcın ınanılmaz rahat oluyo, kesınlıkle lens oldugu anlasılmıyo, kendı goz haren de azcık yansıyo, ben olsam crıstal kullanırdım cok yakısır sana bence , o da cora benzıyo ama haresı alta basılmıs o yuzden daha belırgın, ama rıhannanın goz rengı en cok melı andırıyo gıbı geldı solotıca renklerının ıcınde Eki Görüntüle 623843
bak crıstal de boyle durur sendeEki Görüntüle 623842
evt insomnia bende bu göz rengine solotica natural colours cristal önerebilirim açık renkli göz tabanlarıyla cristal inanılmaz karışıyor kaynaşıyor.
Eki Görüntüle 623855
Eki Görüntüle 623857
Eki Görüntüle 623858
Eki Görüntüle 623858
Eki Görüntüle 623858
cristalin ters yüzü:)
Eki Görüntüle 623865
çok teşekkür ederimm. siz Arzu hanımsınız sanırım lens siparişimi size vericem :) tabi önce karar vericem inşallah. cristal çok güzel bir renk ama ben çok anlaşılsın istemiyorum cünkü 0.75 e 1 miyopum var gözlük takamıyorum numaralı renkli almak istiyorum daha önceki mavi tonları lens tecrübemde eleştiri aldım çok o yüzden tekrar cesaret edemiyorum. ama cristalin trersi demişsiniz o nasıl bi sey öyle ona da bayıldım. tersi ne demek oluyor anlamadım ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?