Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Umarım içine sinler .

Ben cristali yandan pek begenmiyorum .Kaynaşması fln harika değil .

1. fot.ya bak canım .

LensMakyaj.com -- Bir renkli lens ve makyaj blogu..: Solotica Natural Colors Cristal - Detaylı resimler

Tesekkur ederim. Adreselens'ten aldım ben.sitede telefonu var. Nc mel almıştım ancak bir tanesi acaip batıyordu kullanamıyordum. Telefon açtım anlattım gelin bi doktor görsün belki gozde bişey vardr dediler. Gittim doktor cagırmışlardı göz muayenesi için. Doktor da lensin hatalı olduğunu soyleyınce aynısınla değiştiler. Ama ben cor mu alsaydım acaba diye sesli düşününce deneyin isterseniz dediler.testlerlar eski seriler ama yine de cor'un duruşunu beğendim yoksa eski seriyle arada bayağ fark vardı. Charm da denedim. Hıç begenmedim. Goz capım 8.6 mış. Nc ve charm gozumu her kırptgmda hareket edıordu. Ama şunu belirtmek isterim ki eğer lenste sorun olmasaydı asla böyle bir şey yapmazlardı haklı olarak. Cunku alıp rengını begenmeyenler de değiştirmek istiyorlarmış onu kabul etmiyorlar tabii ki.

ya kızlar o kadar kararsız kaldım ki, solatica da adore de yalnızca netten bulunabildiği için denemeden görmeden almak zorundayız ve değişimin de olmadığı bir ürün olunca paramı çöpe atmak istemiyorum. ben aslında solatica charme mel almakta kararlıydım ama birçok kişi ''aldım kullanamıyorum elimde kaldı'' gibi yorumlar yapınca iyice kafam karıştı. göz rengim flashlı ve flashsız aşağıdaki gibi. rihanna'nın göz rengi gibi bi renk istiyorum. cor serisini önermiş bir çok arkadas ama ben haresizleri begenmiyorum çok soluk geliyor bana.

Merhaba : ) göz renklerimiz benziyor. Eminim güneşte,denizde ve farklı ışıklarda koyu yeşil,bal enteresan bi renk alıo. Eğer radikal bir değişiklik istemiyorsan mel rengini al derim. Charm ben sevmedim haresi çok belirgin. Gözü buyuk gosterıyor ama cok dogal bulmuyorum. Nc kullandım cor bana da resımlerde bakınca haresız oldugundan hoş gorunmez soluk gorunurdu. Ama şimdi daha once nıye almamışım dıyorum cnku kendı gozumun haresı de cok dogal bır sekılde hafıf bellı oluyor. Tabı zevk meselesı: )

ayy ne guzelmıs gozlerın bence cor serısı kullanmalısın, boylece ıcın ınanılmaz rahat oluyo, kesınlıkle lens oldugu anlasılmıyo, kendı goz haren de azcık yansıyo, ben olsam crıstal kullanırdım cok yakısır sana bence , o da cora benzıyo ama haresı alta basılmıs o yuzden daha belırgın, ama rıhannanın goz rengı en cok melı andırıyo gıbı geldı solotıca renklerının ıcınde

bak crıstal de boyle durur sende Eki Görüntüle 623842

evt insomnia bende bu göz rengine solotica natural colours cristal önerebilirim açık renkli göz tabanlarıyla cristal inanılmaz karışıyor kaynaşıyor.

Eki Görüntüle 623855

Eki Görüntüle 623857

Eki Görüntüle 623858

Eki Görüntüle 623858

Eki Görüntüle 623858

cristalin ters yüzü:)

Eki Görüntüle 623865

teşekkürler istanbul a gidince arayıp buluruz artık :) bu arada videolara bakarken freshlook dikkatimi çekti en son 14 yıl falan önce kullanmıştım 15 yaşında falanken ve ben buradayım diye bağırırlardı acaba yapısını değiştirdilerde ondan mı bu videoda iyi duruyorlar yoksa bi hile mi var anlamdım. gerçekten böylelerse istanbula gidene kadar idareten almaya değer bence...bununla ilgili bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

Canım kaça almıştın ?

merhaba canım çok teşekkür ederim cevabın için. nc hiç düşünmüyordum yine kafam karıştı Allah'ımm ya tipik bir ikizler burcuyum ben kararsızlık başa bela 3 gündür dolaşıyorum sitede hala emin olamadım. ama bu gece halledicem bu işi.

Son düzenleyen: Moderatör:
çok teşekkür ederim canım ama rihanna'nın gözlerini öyle güzel gösteren sey de kesinlikle harenin belirgin olması. tabi o hangi marka lensi kullanıyordur Allah bilir. cristal de çok güzel bir renkmiş ama ben güneşte açılan göz rengim gibi olun istiyorum gün içinde de, yani şimdi mavi tonları kullanırsam çok belli olucak lens olduğu çok anlaşılsın istemiyorum. b&l grey kullanmıştım abim uzaylı gibi olmuşsun dedi bi daha takamadım çöpe attım :)) yine mel alıcam o belli oldu ya charme ya da cor

çok teşekkür ederimm. siz Arzu hanımsınız sanırım lens siparişimi size vericem :) tabi önce karar vericem inşallah. cristal çok güzel bir renk ama ben çok anlaşılsın istemiyorum cünkü 0.75 e 1 miyopum var gözlük takamıyorum numaralı renkli almak istiyorum daha önceki mavi tonları lens tecrübemde eleştiri aldım çok o yüzden tekrar cesaret edemiyorum. ama cristalin trersi demişsiniz o nasıl bi sey öyle ona da bayıldım. tersi ne demek oluyor anlamadım ama?

:))aslında numarasızlarda çift taraflı takılabiliyor ama numaralı olarakda kullanılıyormu o şekilde görüşü etkilermi bilemiyorum:)yanlız ön yüzü haresiz olan tarafı yani ön yüzü hıdrocor serisi oluyor:)yıllıkdır ve natural colours serisinden üretilmiştir Arzu hanım benim evt:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…