- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.981
Eki Görüntüle 622709
bunlar da benim gözlerim kızlar :) nolur bana fikir verin iyice kafam karıştı. sadece sağ en alttakinde lens var. b&l grey. aldığım ilk ve tek lensti 2-3 kez taktım doğal olmadıkları için attım. 3. takışım da saçımın rengini açınca açık renk göz nasıl duracak diye meraktandı takmışken fotoğrafını cekmiştim. fotografı herkes çok begendi ama flash olmadan öyle güzel durmuyor malesef damarları belli oluyordu. gözlerim resimde gördüğünüz gibi. ben Rihanna nın gözleri gibi olsun istiyorum, gerçi bu mümkün değil biliyorum hatun kimbiir hangi markayı kullanıyor. istediğim sey ona en yakın görüntüyü elde edebilmek ya da sıla ve beren saat gibi doğal olmalı. bir de pupil genişliği diye bir sey var sanırım hiç anlamıyorum o ne demek?
gözlerin çok güzel maşallah insanın kafası çok karışıo çok fazla secenek var ammaaaaaa hangisi doğru olan o çok zor işte ben ardık edindiğim bilgilere göre senin gözrengindeki arkadaşlarımda orta renkler ve haresiz olan lensler süper duruyo yani ara renkler mesele yeşil diilde açık elaa mavi diilde gri çok olumlu sonuçlar veriyo bide gerçekten şu an piyasada olan en doğal lensler solotica aylık olanları da çıktı ama renk seceneği fazla yok ama soloticanın natural colors larını incelemeni tavsiye ederim canım :)))))
gözlerin çok güzel maşallah insanın kafası çok karışıo çok fazla secenek var ammaaaaaa hangisi doğru olan o çok zor işte ben ardık edindiğim bilgilere göre senin gözrengindeki arkadaşlarımda orta renkler ve haresiz olan lensler süper duruyo yani ara renkler mesele yeşil diilde açık elaa mavi diilde gri çok olumlu sonuçlar veriyo bide gerçekten şu an piyasada olan en doğal lensler solotica aylık olanları da çıktı ama renk seceneği fazla yok ama soloticanın natural colors larını incelemeni tavsiye ederim canım :)))))
işte tamda istediğim renk fakat göz tabanın açık olduğu için çok şanslısın bu rengı yakayabılmıssın hangı serı canım buEki Görüntüle 625164
Sokakta tam gun ortasinda cektigim resim ve coook yakindan :) ben bu cor serisine bayildim
işte tamda istediğim renk fakat göz tabanın açık olduğu için çok şanslısın bu rengı yakayabılmıssın hangı serı canım bu
ıkısını bır yan yana görebılsem, karar veremedım
Canım bu sitede vetman10 diye bir bayan var o almak isteyenler için yurt dışından getiriyor. Bu başlıktakilerin çoğuda o bayandan almışlar. İstersen özel mesaj at. Merak ettiklerin hakkında sana bilgi verecektir. :)
Dogallik acisindan. Crystal tabiki
Bende almak istiyorumm,Bursaya gnderir misiniz acaba?
Kızlar vetman10 a vermiş olduğum fxeyes ice green lenslerim şubat sonu gibi geliyormuş.Sabırsızlıkla bekliyorum.Geldiğinde lensli göz resimlerimi paylaşırım
Lamiacım az kaldı bakalım fx lerine kavuşmaya bu arada birde bety blue siparişi verdik:)
kaç gündür düşünüyorum ben niye böyle kararsızım yaaArzu hanım ben numaralı almak istiyorum ya, bi fark oluyor mu? daha önce hiç numaralı lens kullanmadım çok ileri değil zaten miyopum gözlüklerim var arada kullanıyorum ama almışken numaralı olsun dedim. hiç numaralı lens görmedim daha önce:) numaralı da pupil boşluğu olmuyordur herhalde hiç numaralı lens fotosu varsa ekler misiniz. bi de doktora gidip lens ölcümü yaptırayım mı sipariş için?
Evet az kaldı lenslerime kavuşmama.Betty blue siparişide vermişsiniz.Aslında diğer favori renklerimden biride betty blue idi.Ben mavi lens hastası biri olarak.Arkadaşımız lensli fotolarını paylaşır inşallah
bu arada mecburen buradan yazıyorum özel mesaj atamıyorum. 2008den beri üyeyim baya aktif üyeydim hem de, bi ara girmedim uzun süre yenilenmiş herhalde mesajlarım sıfırlanmış malesef. aranızda SOLOTİCA OCRE kullanan var mı? o da mel e çok yakın bir renk onu da begeniyorum. valla çok param olsa hepsinden alıcam bi tane de bu ara biraz sıkışık o yüzden iyice emin olmak istiyorum :26:
Akitracım solflexler numarasız dolayısıyla sen kullanamazsın canım:)
fx yaptırıyorum ben isteyen arkadaş olursa yardımcı oluyorum ..
en son yaptırdığımız icy greenler oldukça iyi bir boyama oldu ve doku olarak çok doğal yaptılar aynı resimlerdeki gibi renkleri siz seçebiliyorsunuz yada resim gönderip aynısını isteyebiliyoruz onlarda yardımcı oluyorlar bu konuda:)
kaç gündür düşünüyorum ben niye böyle kararsızım yaaArzu hanım ben numaralı almak istiyorum ya, bi fark oluyor mu? daha önce hiç numaralı lens kullanmadım çok ileri değil zaten miyopum gözlüklerim var arada kullanıyorum ama almışken numaralı olsun dedim. hiç numaralı lens görmedim daha önce:) numaralı da pupil boşluğu olmuyordur herhalde hiç numaralı lens fotosu varsa ekler misiniz. bi de doktora gidip lens ölcümü yaptırayım mı sipariş için?
bu arada mecburen buradan yazıyorum özel mesaj atamıyorum. 2008den beri üyeyim baya aktif üyeydim hem de, bi ara girmedim uzun süre yenilenmiş herhalde mesajlarım sıfırlanmış malesef. aranızda SOLOTİCA OCRE kullanan var mı? o da mel e çok yakın bir renk onu da begeniyorum. valla çok param olsa hepsinden alıcam bi tane de bu ara biraz sıkışık o yüzden iyice emin olmak istiyorum :26:
Lamiacım az kaldı bakalım fx lerine kavuşmaya bu arada birde bety blue siparişi verdik:)
canım benim ya, bu lensler yüzünden hepimizde yakında sapıtacaz
ilk soloticayı keşfettiğimde bende senin gibiydim, hiç karar veremiyordum,
bence maalesef sadece alıp kullandıkça tecrübe edebiliyorsun
çünkü herkesin gözlerinin rengi, şekli, büyüklüğü birbirinden farklı farklı,
birine çok yakışan diğerine göz rengi tıpa tıp aynı olsa dahi göz şeklinden veya saç renginden dolayı yakışmayabiliyor
mesela benim ilk lensim cor meldi, sonra charme ocre ve en son charme ice aldım
cor mel bana yakışmadı hem açık durdu hemde haresi olmadığından bende doğal durmadı
charme ice göz rengim orta kahve olduğundan çok açık durdu, daha koyu bir mavi düşünmem gerektiğine karar verdim
charme ocrelerimi ise çok severek kullanıyorum
bana göre çok doğal
kısaca deneye deneye anladımki bende doğal ve güzel bir renk olabilmesi için benim daha koyu tonlara ve hareli olanlara yönelmem gerekiyor
şimdilerde charme mel almayı düşünüyorum
bakalım 12/2017 serisi fotoğraf gördüğümde karar vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?