Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arzu hanım 12/2017 nc mel geldiğine göre charme mellerde gelmiş olabilirmi
çok merak ediyorum, 12/2017 charme mel üretildimi, gelecekmi?
son haberler nedir ?

charm meller geldi ve rengi eskisine göre yani 4-5 ay öncekine göre daha açık natural colours melllerdende açık biraz daha:)

kızlar meller acılmısmı son zamanlarda alanlar yorumlayabılırmısınız?acıl almam gereklı numaralı kullanıyorum ve elımdekının suresı doldu yenıleyemıyorum cok koyulasmıs dıye

mel alanlar hiç resim yüklemiyor hepsi forum dısından galiba

charm meller geldi ve rengi eskisine göre yani 4-5 ay öncekine göre daha açık natural colours melllerdende açık biraz daha:)

benim göz taban rengimde cor mel nsl dururdu acaba? bu kdr yeşil olur muydu bigisi olan?? yada tahmini?? resim ekliyorum taban rengime baksanıza size zahmet

çok sevindim

arzu hanım peki resim yüklemeniz mümkünmü ?

bende nc mel düşünüyorum..çapı ne acaba? birde benim gözlerim çok koyu kahve.. belli belirsiz durursa anlamı yok..

Gayet dogal durmus,degistirdikleri de iyi olmus cnm.bunlarin tarihi ne peki2018 mi

Hayır 2018 değil 2017 tatlım. Resimde pek belli değil bu zamana kdr neden nc almışım bilmiyorum. Okdr doğalki anlatamam. Önceki sayfalarda taban rengimi gorebilirsin belki kendi goz rengım acık oldgu ıcın bılmıyorum ama cok cok cok sevdim

zevk meselesi tabiki ama, ben göze ne renk verdiklerini çözemedim,çoook koyu yeşilimsi gibi bir şey :26: , koyu renk göz üzerine takılmış şeffaf lens gibi duruyorlar, verde çok koyu ve riskli bir renk bence farklı renklere yönelseniz daha çok yakışır size eminim ondan ziyade şu daha doğal ama bunda da kişinin göz rengi açık galiba Solotica hidrocor verde / green - YouTube

Vetman gozunden kacmıs olmalı cor verdelerin renkleri mi acıldı

feci dogal gorunuyor ya .

SOLOTICA HIDROCOR VERDE CONTACT LENS - YouTube

Benim yirtik lenslerimi degistirfiler. Cor mel alfim yerine ve bugune kdr niye almamisim dedim. Onyargili davranmisim. Bayildim. Nc mel guzel dioduk ya ben de bu benim kendi gozum gbi. Telefndan yaziyorum resim yukleyemem belki

Zevk meselesi tabi ama ben pek dogal bulmadım .Cok mat gorunmuyor mu :/

Tabi zevk meselesi:) aslinda koyu durmuyor. Ben radikal bi degisim istemiyirdum. Gozumun kendi rengindeki yesilligi vurgulasin yeterdi ki aldgm yerde deneyince ( bi gozumde nc bi gozumde cor ) ay cok acik bu renk dedim ama durusu okdr dogaldi ki cor la degistirdim. Yarin daha net resimler cekerim o zmn sanirim dsha net anlasilir renk tatli bi balimsi yesilimsi renk oldu:)) bi heves paltomu cikartmadan aksam cektim. Yarin soz yeni resimler gelcek

selam kızlarrr

3 saattir pc başındayım lens konusunda bilgi sahibi olucam derken gözlerim bozuldu valla :)) şimdi bütün mesajları okuyamadım tabi ama genel olarak bütününe bakınca, önce SOLOTİCA mel ve RAİNBOW giallo arasında kalmıştım, solaticaya yoğunlaştım, sonra solatica mel mi yoksa ocre mi derken hadi mel olsun dedim ama mellerin de kendi içinde 3 e ayrıldığını görünce kafam allak bullak oldu. derkeeen ADORE diye bir marka daha olduğunu gördüm hemen youtube da arattım ve şu videoya denk geldim. ADORE BI TONE chile - YouTube mutlaka izlemelisiniz. kız gözünü sağa sola oynatıyor ve lenste en ufak bir kayma olmuyor bu benim için çok önemliydi. solaticaların videolarını da izledim en iyi lens markası olarak gösteriliyor çoğu yerde ama izlediğim bütün videolarda kayma yapıyordu içime sinmemişti. şimdi adore de karar kıldım ancak renk konusunda çok kararsızım ışıkta ela olan bi göz rengim var ama normalde de açık dursun istiyorum. örneğin; Sıla, Rihanna ya da Beren Saat gibi. bi yellow mu, hazel mi yoksa honey mi bilemiyorum çok benziyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…