- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.921
Ayni sorun bendede var yanlara denk getirerek tak canim yukariya gelince batiyor nc mel bna buyuk geldi ndn acaba tasti
arzu hanım 12/2017 nc mel geldiğine göre charme mellerde gelmiş olabilirmi
çok merak ediyorum, 12/2017 charme mel üretildimi, gelecekmi?
son haberler nedir ?
kızlar meller acılmısmı son zamanlarda alanlar yorumlayabılırmısınız?acıl almam gereklı numaralı kullanıyorum ve elımdekının suresı doldu yenıleyemıyorum cok koyulasmıs dıye
Merhaba hayir cnm flash yok hatta perdesiz ortamda floresan ofis isiginda cektim. Edkiler daha iyi kayniyordu gozumde o yuzden seviorum
charm meller geldi ve rengi eskisine göre yani 4-5 ay öncekine göre daha açık natural colours melllerdende açık biraz daha:)
mel alanlar hiçresim yüklemiyor hepsi forum dısından galiba
charm meller geldi ve rengi eskisine göre yani 4-5 ay öncekine göre daha açık natural colours melllerdende açık biraz daha:)
Bir arkadaş resim gönderecek bekliyorum gönderince yüklüycem foruma:)
heyecanlandım
Eki Görüntüle 622478 Eki Görüntüle 622482
Kizlar cor mellerim. Cok cok dogallar. Biri flashli gozumu tam acamadim flahtan digeri normal oda isigi aksam cekilmis.
Gayet dogal durmus,degistirdikleri de iyi olmus cnm.bunlarin tarihi ne peki2018 mi
Eki Görüntüle 622478 Eki Görüntüle 622482
Kizlar cor mellerim. Cok cok dogallar. Biri flashli gozumu tam acamadim flahtan digeri normal oda isigi aksam cekilmis.
Vetman gozunden kacmıs olmalı cor verdelerin renkleri mi acıldı
feci dogal gorunuyor ya .
SOLOTICA HIDROCOR VERDE CONTACT LENS - YouTube
Benim yirtik lenslerimi degistirfiler. Cor mel alfim yerine ve bugune kdr niye almamisim dedim. Onyargili davranmisim. Bayildim. Nc mel guzel dioduk ya ben de bu benim kendi gozum gbi. Telefndan yaziyorum resim yukleyemem belki
Zevk meselesi tabi ama ben pek dogal bulmadım .Cok mat gorunmuyor mu :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?