Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bunlar da benim gözlerim kızlar :) nolur bana fikir verin iyice kafam karıştı. sadece sağ en alttakinde lens var. b&l grey. aldığım ilk ve tek lensti 2-3 kez taktım doğal olmadıkları için attım. 3. takışım da saçımın rengini açınca açık renk göz nasıl duracak diye meraktandı takmışken fotoğrafını cekmiştim. fotografı herkes çok begendi ama flash olmadan öyle güzel durmuyor malesef damarları belli oluyordu. gözlerim resimde gördüğünüz gibi. ben Rihanna nın gözleri gibi olsun istiyorum, gerçi bu mümkün değil biliyorum hatun kimbiir hangi markayı kullanıyor. istediğim sey ona en yakın görüntüyü elde edebilmek ya da sıla ve beren saat gibi doğal olmalı. bir de pupil genişliği diye bir sey var sanırım hiç anlamıyorum o ne demek?

baski lenslerin icinde en iyisi soloticadir pupil boslugu, boyamasi vs piyasada onunla yarisacak bir lens yok bu sadece benim kendi gorusum degil hem burada hem yabanci forumlarda surekli konusulan bir konu.
neyse ben yanlis gordugum bir noktayi duzeltmek icin cevap yaziyorum. kayma olayi tamamen BC degeri ile alakali. bir lens birinin gozune cuk otururken digerinin gozunde kayma yapabilir. yani "bu lens kaymiyor cok guzel" diye bir sey yok.. eger risk almak istemiyorsaniz goz doktoruna gidip lens olcumlerinizi yaptirin ve sizin BC degerinize uyacak bir lens alin. bu deger genellikle 8.6-8.7'dir o yuzden cogu baski lens standart olcu olarak ikisinden birini alir. ama birkac firma secenek de sunuyor freshlook mesela, 8.3 gibi bir secenekleri de vardi yanlis hatirlamiyorsam.
bu arada adore lensleri aslinda ben de begenmistim (acik renk gozde) ama pupil boslugu bana biraz fazla genis geliyor bir de boyamasi solotica kadar ince degil bence, yani solotica pupil cevresinde insanin kendi goz rengiyle guzel bir gecis sagliyor ama diger markalarda o kadar guzelini goremedim henuz. goz rengi acik olunca cok da farketmiyor gerci. sizin gozleriniz de elaymis madem sizde de cok hos durabilir videodaki gibi.

ben soloticanın esmeraldasını çok merak ediyorum bide freshlook un carabian aquasını gerçi açık renkli gözler için tasarlanmış c.a ama kahve gözde nasıl duruyo çok merak ediyorum...

Evet guzeller, tamamen makyajsiz gun isiginda cektigim resimler. Sol gozumde nc mel sag gozumde cor mel var. Ben acikcasi cor meli dha benimsedim. Renk farki pek goremedim. Makysjsiz resim tercih ettim cunku makyaj rengi etkilio bence. Siz de bakin fikir olsun.

cok hos canım cok begendım bu halını mellerın.bende yenı sıparıs ettım acaba bana gelecek cor mellerde bu tondamı olacak?

vetmanım ben bugunde yazdım sana whatsapptan numaralı cor mel ıstedım.bana gelecek serıde yukardakı tondakındenmı olacak acaba?boyleyse cok sevındım ne cok acık ne koyu tam ıstedıgım gıbı

ben arada bir fark göremedim ki..ikiside aynı geldi..lenslerin çapı nedir ? birde ocre kullanan varmı aranızda?

Adore'yi canlı görüp solotica kullanan biri olarak hem fiyat hem çap hem renk olarak gözle kaynaşma bakımından ben de kesinlikle adore diyorum da ben yaşadığım çevredeki optikçilerde bulamadım çok sinir oldum.

solotica çap olarak malesef kaybettiriyor renkleri de artık bayağı bozduğundan artık önyargılıyım

Evet malesef koyu gözleri açmıyorr Adore,ama açık renk gözlerde çok daha başarılı gibi.Solotica da o çaplar onda olduktan sonra malesef benim tarafımdan sınıfta kaldı her zaman lens takarken taşması belli olmasın diye uğraşıyorum:31
cor serisi de haresiz sulu boyayla boyanmış gibi çok sinir bir görüntü ortaya çıkarıyor..

Orta ve açık kahve gözlüler bence mel yerine adore yellow tercih etmeli..
Ama solotica'da rahatlık ve doğallık açısından mükemmel gözleriniz iriyse ne ala..

Son düzenleme:

Önceki sayfalarda bu videoyu eklemistim canım .
Cok yakismis bu kiza .
Of ben marine ve verdeye takmış durumdayım .
Cor mel olmaz cok beyazim soldurur . Digerleride yapay geliyor bana .
Önceden dediğim gibi acik renkler cok riskli ,üç boyutludan korkunç duruyor .
Doğal olsun benim olsun diyorum :)
Sen hangisini kullanion soloticadan ya da almayı dusunuyon ?

Aaaa gün ışığında cok guzel duruyor :) begendim bu fotda cor meli .

bende şimdi farkettim aradaki farkı..bence nc daha canlı duruyor..bana öyle geldi cor sanki soluk gibi

Ben cor mel kullaniyorum quartzo aldim ama kullanmadim sayilir, cristal siparis vermistim gelmesini bekliyorum,ben de baya beyazim ama soluk durmuyo bence cunku zaten kendini belli eden bi renk degil,sadece ela gozlu efekti veriyo ve gunes altinda oyle bi kaynasiyo ki ben bile inaniyorum nerdeyse o kadar dogal,simdiye kadar bi tek gecenlerde okulumdaki yabanci bi kiz sordu gozlerin lens mi diye cok sasirmistim ama o da seffaf kismindan cakmis,halbuki bilmio ki seffaf lensler de oyle:)kisaca biri anlasa anlasa ordan anlar o da yanlis anlar:)) ama verde'de nerdeyse hic beyaz boya yok goz rengini acmaz yesillestirir o yuzden gozlerin koyuysa hic yanasma bnce hayal kirikligina ugrarsin,marine bi nebze yine ama o da bnce dogal bi renk deil,nc cristal dusunmez misin?

mükemmel görünüyor:))göz çapı küçük olanlar hıdrocor meli tercih etmeli meraklı tabanınız açık oldugu için ne takarsanız takın çok güzel oluyor

mel'e alternatif olabilecek bir diğer marka soleko queen colors(muhtemelen adore ile çok benzer)....açıkve orta kahvelerde mükemmel uyum sağlıyor
linki de aşagıda...açık ela yeşil,pupil soloticaya göre dar
SOLEKO QUEEN SOLITAIRE YELLOW ( GIALLO ) - YouTube

mükemmel görünüyor:))göz çapı küçük olanlar hıdrocor meli tercih etmeli meraklı tabanınız açık oldugu için ne takarsanız takın çok güzel oluyor

Sevgili vetman tsk ederim: ) cor cok guzel bir seriymis. Nc de guzel ama dedgnz gni goz capim kucuk 8.6 o yuzden nc goz kirpincs az da olsa kayma yapiyordu. Cor serisinde hare yok diye yanasmiyordum ancak yanilmisim ne kayma ne batma ne bulaniklik. .. Soloticayi sayenizde duyduk tsk ederim kendi adima

B&L lensler sadece resimlerde doğal görünüyor normalde öyle durmuyorlardoğal lenslerde solotica cristal yada nc mel düşünebilirsiniz rihhananın göz rengi gibi olmaz rihannanız göz rengini sadece fx eyes marka elde boyanan custom lenslerle yakalayabilirsiniz :)

ben soloticanın esmeraldasını çok merak ediyorum bide freshlook un carabian aquasını gerçi açık renkli gözler için tasarlanmış c.a ama kahve gözde nasıl duruyo çok merak ediyorum...

esmeraldanın pupil boşluğu freshlook ve diper markalardan çok daha dardır o yüzden esmeraldayı tavsiye ederim gözlerini koyu renkse freshlookile pupil boşluğundan siyah göz renginiz daha fazla çıkacaktır ayrıca boyama teknolojileride çok farklı ..

lenslerin çok güzel duruyor çok natureller..benim gözlerim orta kahve bende ocre ve mel arasında kaldım ama denemeden almak da istemiyorum açıkçası. sen aldığım yerde deneyince demişsin, rica etsem nerden aldığını öğrenebilir miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…