Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Sizin göz renginiz de ela yalnız...Koyu kahverengi gözde kesinlikle bu şekilde durmuyor...Yanılmasın arkadaşlar..

kahve rengi gözde böyle duruyor
çok koyu bir kahve değil gözlerim ama açık da sayılmaz
gün ışığında çok daha açık bir renk ama fotoğraf şu an ekleme imkanım yok
cor meli çok doğal buluyorum ben

Son düzenleme:

Amonra bunlar müthiş durmuş...Mellerin rengi mi açıldı yahu?:44:
Bende yağ yeşili gibi durmuştu, ben bile anlayamıyordum lens olduğunu

Fresh look nasıl?
Sitesinden denedim fotoğraf ile renkleri...
Deneyen var mı?

mrb arkadaşım ben üç markayı da kullanıyorum FL B&L ve solotica internetden bi optik sitesinden kampanyadan aldım üç marka ve farklı renkler marka olarak soruyosan bu üç markadak kesinlikle SOLOTİCA yı tavsiye ederim kesinlikle gözünde yok gibi duruyo süper ben yeşil rengini aldım gold serisi mükemmel renk okadar doğal ki herkez gerçek sanıyo.diğer markalarda da arada doğal rengi yakalamak çoooook zor ama solotica gerçekten süper arkadaşım bi araştır istersen valla ben 1 ay araştırdım bu len işin sonu yok kafa çok karışıo ama soloticalarım süper kullanımı artık hep bu markayı kullanıcam diğerleride dolap beklicek.paylaşmak istedim

Amonra bunlar müthiş durmuş...Mellerin rengi mi açıldı yahu?:44:
Bende yağ yeşili gibi durmuştu, ben bile anlayamıyordum lens olduğunu

teşekkür ederim canım
daha önce mel kullanmadım o konuda bir fikrim yok ama
ben görüntüsünden çok memnunum
burda akşam çekildi foto dediğim gibi gün ışığında çok daha açık ve parlak bir renk
bundan sonra esmeraldayı denerim belki daha belirgin bir yeşil olduğu için
ama cor melin lens olduğunu kimse anlamadı şimdiye kadar
eski göz rengimi bilenler dışında
onlar da hep çok doğal ve gerçek durduğunu söylediler.

Bunlar hangi seri canım?

hatırlamıyorum canım akşam evde bakarım şişesine yazarım burdan
amonramm canımm cok tatlı durmus bayıldım.bende cor mel sıparıs ettım ınsallah bendede ıyı durur.ama hangı serı sıparıs ettım bılgım yok aksam senınkının serısını ogrenınce vetmana sorayım bı benımkıde bundanmı dıye:))

[video=youtube;jtZqBoSjmFY]http://www.youtube.com/watch?v=jtZqBoSjmFY[/video]

Burada siyaha yakın gözde cor mel, nc esmeralde, ocre, adore bi yellow ve 2 tone Color Maker One Tone Honey duruşu var...

Cor mel çok iyi durmuş..Esmeralda yapay, zaten nc serisini sevmiyorum ben..
Color maker da çok iyi durmuş..

Kızlar yabancı sitelerden lens alınabiliyor mu, bileniniz var mı?
Şu color makerlardan almak istiyorum, buldum bir site ama Türkiyeye yolluyorlar mı bilemedim, mail attım cevap yok:44:
Kargo ücreti falan nasıl oluyor acaba:26:

Bunlar hangi seri canım?

canlarım baktım şimdi 09/2017 benimkilerin serisi

katılıyorum sana canım o lensler önden çok iyi çok doğal duruyo ama yandan canavar gibi görünüyo. soloticalarda öyle bi sorun görmedim hiç paylaşımlarda. çok emin olmamakla beraber o lensleri sanırım bilim kurgu filmleri için lens üreten bir firmaymış
bu onden gorunusu ama yandan kimbilir nasıl :/

bir cogunun begendigi Rihannanın 3 boyutludan gorusunu berbat .

Lentes Fxeyes - Rihanna - YouTube

bunu sevdim .
Daisy - YouTube

bu videoda 3:50 da görünen lens hangisi olabilir acaba bi fikriniz var mı?

canlı halini gördünüzmü acaba fx eyedlerin

hayır canım hiç birebir görmedim, soloticaları da görmedim ama uzun süredir araştırıyorum lens markalarını, özellikle bu sayfadaki yorumlardan ve youtube da izlediğim videolarda gördüğüm üzere benim fikrim böyle. fotograflara bakarak değil özellikle videoları araştırın derim. yandan çok kötü görünüyor plastik gibi. tabi bu benim fikrim ben olabildiğince doğal görünmesini istiyorum radikal bi değişiklik arayanlara güzel gelebilir. ama KK bayanları özellikle solotica da yoğunlaşmışsa bosuna değildir :) çünkü aralarında nerdeyse bütün markaları deneyip soloticada karar kılanlar var o yüzden yorumlarına güveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…