- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.061
rihannayı bende begenmiyorum fx lerde zaten güzel bir renk değil gri ağırlıkda oysaki rihannanın gözleri bal ela gibi bir tonda ismini rihanna koymuşlar ama alakası yok ama diğer renkleri çok güzel jasmine ,bety blue,ıcygreen ,chole,fox birçok güzel rengi var :)
fx getirtiyorum çap ve modele göre fiyatları değişiyor istediğiniz her değişim extra ücrete tabi oluyor ayrıntı için soloticacenter@hotmail.com mail gönderebilirsiniz..
sahibinden com sitesine girdiğinizde sol üst kısımda solotica lens yazıp aratırdığınızda orjinal solotica lens ilanlarını bulabilirsiniz.
Bende sabirsizlaniyorum lamiacim:)
Haaarika çok beğendim mavimsiliğin olmadığı yeşil cristalmiş bu seride quartzodan farkı bu demek,serisini bana yazabilir misin tatlımFazla vaktim olmadigi icin acele bir iki fotograf cektim, nasil duruyo bilmiyorum. Daha once yesil tonlari kullanmamistim hic. Alisma surecindeyim :)
Burda kasim cok kotu, gormezden gelin:))
KENDI GOZ RENGIM(flassiz,kapali ortamda)
Eki Görüntüle 632399
NC CRYSTAL ILE:
Flassiz kapali ortamda
Eki Görüntüle 632400
Flasli
Eki Görüntüle 632403
Eklenen onizlemeli de gun isiginda cekilmis hali. Ama o neden farkli bi yerde cikti anlamadim
Arzu hanım lensler numaralı olursa fiyatta ne gibi bir farklılık oluyor? bi de yeni seri filan deniyordu bi ara en son seri renkleri görebileceğimiz bi adres var mı? ya da kısaca charme mel serisinde bi farklılık var mı?
lenslerimi aldım alalı bir kere rahat rahat takamadım ben ya çok üzülüyorum vallakayma oluyor hemde çok bariz kayma batıyor.solüsyondan demiştik onuda değiştirdim ama yok toğlasan toplasan 10 kere takmışımdır oda en fazla gözümde 3 saat kaldı.böyle bir yanma batma en kötüsüde kayma olamaz.kuruyormu acaba gözüm ya kayma neden olur ki?
Iyi gunler Bende hidrosummer gloss azul var kayma yok sansima guzel bir lens ama bana hc gitmedi esmerim mavi goz cok iddali oldu kullanmiyorum suan :/ ben de crystal almayi dusunuyorum ama bu kayma yazilarni okudukca korkuyorum25.07.2012 de Solotica Topazio lens almıştım. Önceki topazioma kıyasla rengi daha koyuydu ve rahatlık açısından iyi değildi bugün 17.02.2013 rengine razı oldum açılma falan olmadı ama en başından beri olan kayma sağ gözde halen devam ediyor. Öbür topaziomda böyle yanmalar batmalar 8 saat sonra olur ve nemlendirici pek kullanmazdım ama bu seride 3 saatte lenste aşırı kayma sağ gözde özellikle ve kuruma batma çok oluyor refresh kullandığım halde bi düzene binmedi.
Çoktandır hidrosummer gloss azul düşünüyorum ama topazioda ki yaşadığım memnuniyetsizlikten dolayı cesaret edemiyorum. hidrosummer gloss azul kullanan var mı? Rahatlığı nasıl? lütfen yardım..
eyvah eyvah böyle sorunlar da mı oluyor ya :/ internet alışverişi çok riskli işte ama yapacak bi sey yok. o kaymanın sebebi filan göz bebeğine küçük ya da muhtemelen büyük gelmesindendir. soloticaların normal göz bebeklerine nazaran biraz büyük olduğunu okumuştum benim göz bebeklerim iridir aslında ama yine de emin olamıyorum. doktora gidip lens ölçümü yaptırmış mıydınız? bi de yazarken aklıma geldi lens ölcüm sonucuna göre verdiğimiz lens siparişlerinde fiyat değişikliği oluyor muymuş?
Iyi gunler Bende hidrosummer gloss azul var kayma yok sansima guzel bir lens ama bana hc gitmedi esmerim mavi goz cok iddali oldu kullanmiyorum suan :/ ben de crystal almayi dusunuyorum ama bu kayma yazilarni okudukca korkuyorum
Rahat bir lens bence size super olur youtubeda bir sarisin kz vardi deneyen onda super durmus bence sizdede oyle olur izleyin fikir ednmis olursunuzİyi akşamlar... rahatlığı nasıl? Ben de sarışınım şimdi saç sarı ve ten açık beyaz bana nasıl gider acaba?
Haaarika çok beğendim mavimsiliğin olmadığı yeşil cristalmiş bu seride quartzodan farkı bu demek,serisini bana yazabilir misin tatlım
Rahat bir lens bence size super olur youtubeda bir sarisin kz vardi deneyen onda super durmus bence sizdede oyle olur izleyin fikir ednmis olursunuz
Vetmancim lenslerim numarali degiller. Ama anlamadim ben de cook gec postaladilar bana. 3 hafta beklettiler resmen..
Ben mel istiyordum biliyorsun. Ama yeni serii cok koyu durur diye cesaret edemedim mel almaya. Youtube videolarinda da cristallerin eski seri mellere benzedigini gordum.
bencede cristal seçimi çok mantıklı olmuş:)mele benziyor zaten cristaller ben cristalleri Beren Saatin göz rengine benzetiyorum quartzolarıda Burcu Esmersoyun göz rengine benzetiyorum
bende nc ocre istiyorum...acaba renk olarak nasıl yeni seriler daha mı açık yoksa koyumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?