Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Teşekkür ederim Arzu hanım :)

lenslerimi aldım alalı bir kere rahat rahat takamadım ben ya çok üzülüyorum vallakayma oluyor hemde çok bariz kayma batıyor.solüsyondan demiştik onuda değiştirdim ama yok toğlasan toplasan 10 kere takmışımdır oda en fazla gözümde 3 saat kaldı.böyle bir yanma batma en kötüsüde kayma olamaz.kuruyormu acaba gözüm ya kayma neden olur ki?

Haaarika çok beğendim mavimsiliğin olmadığı yeşil cristalmiş bu seride quartzodan farkı bu demek,serisini bana yazabilir misin tatlım

merhaba numaralı numarasız aynı fiyat fiyat farkı olmuyor.Hıdrocharm mel 1-2 ton açıldı son serilerde görsellerde gördüğünüz tonda duruyor ..you tubedan videolarını izleyebilirsiniz..

25.07.2012 de Solotica Topazio lens almıştım. Önceki topazioma kıyasla rengi daha koyuydu ve rahatlık açısından iyi değildi bugün 17.02.2013 rengine razı oldum açılma falan olmadı ama en başından beri olan kayma sağ gözde halen devam ediyor. Öbür topaziomda böyle yanmalar batmalar 8 saat sonra olur ve nemlendirici pek kullanmazdım ama bu seride 3 saatte lenste aşırı kayma sağ gözde özellikle ve kuruma batma çok oluyor refresh kullandığım halde bi düzene binmedi.

Çoktandır hidrosummer gloss azul düşünüyorum ama topazioda ki yaşadığım memnuniyetsizlikten dolayı cesaret edemiyorum. hidrosummer gloss azul kullanan var mı? Rahatlığı nasıl? lütfen yardım..

Başta nasılsa sonradanda öyle gidiyor maalesef... benimki halen düzelmedi ilk rengini pek beğenmemiştim ama sonradan razı oldum da rahatsızlık çok kötü.

eyvah eyvah böyle sorunlar da mı oluyor ya :/ internet alışverişi çok riskli işte ama yapacak bi sey yok. o kaymanın sebebi filan göz bebeğine küçük ya da muhtemelen büyük gelmesindendir. soloticaların normal göz bebeklerine nazaran biraz büyük olduğunu okumuştum benim göz bebeklerim iridir aslında ama yine de emin olamıyorum. doktora gidip lens ölçümü yaptırmış mıydınız? bi de yazarken aklıma geldi lens ölcüm sonucuna göre verdiğimiz lens siparişlerinde fiyat değişikliği oluyor muymuş?

Iyi gunler Bende hidrosummer gloss azul var kayma yok sansima guzel bir lens ama bana hc gitmedi esmerim mavi goz cok iddali oldu kullanmiyorum suan :/ ben de crystal almayi dusunuyorum ama bu kayma yazilarni okudukca korkuyorum

topazionun 2010 serisini kullandığımda sorun yaşamadım. 2012 serisi hem renk hem rahat bakımından kötüydü. 2010 serisine nemlendirici kullanmadan 8 saat giderken bu nemlendirici ile 3 saatten sonra eziyet gibi özellikle sağ göz. büyük ya da küçük gelme ihtimalinden değil bence çünkü daha öncede aynı marka topazio kullandım ve ölçüler aynıydı. Ben de rahatlığına güvenip aldım ama hayal kırıklığına uğradım.

Iyi gunler Bende hidrosummer gloss azul var kayma yok sansima guzel bir lens ama bana hc gitmedi esmerim mavi goz cok iddali oldu kullanmiyorum suan :/ ben de crystal almayi dusunuyorum ama bu kayma yazilarni okudukca korkuyorum

İyi akşamlar... rahatlığı nasıl? Ben de sarışınım şimdi saç sarı ve ten açık beyaz bana nasıl gider acaba?

cor mel favorımdırrr kızlarrrrrrrrr aslaa kımse anlamıyo lens oldgunu buda alternatıf ıce larım merak eden olur dıye eklıyorumm arzucum sıra cyrstalde

Merhaba arkadaşlar Solotica lenslerin BC ve çap durumunu yazar mısınız??

Ben 8.6 ve 14.2 kullanıyorum şuanki lenslerimi ve boyut olarak rahatlık olarak hiçbir sıkıntım yok; fakat soloticaların doğallığı tartışılmaz.. 14.5 gözümde batma yapıyo, alışamıyorum, 8.7 ise yani iğrenç Freshlook tecrübemden biliyorum korkunç bi bombe yapıyo.. Bilgi verirseniz sevinirim.. (;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…