Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

hadi bakalımm kafamı karıştıran yeni bi marka daha çıktı başıma :)) araştırayım bakayım çok doğal durmuş videodaki bayanın gözünde, aslında bal rengi değil mel gibi ele bi ton istiyorum ben belki o markada vardır fiyatı da çok uygunmuş. olmadı bi ondan bi de solotica charme mel. ona taktım cünkü kafayı.
colormaker 1 tone honey...
Bir site buldum, Türkiyeye yolluyorlarmış ama gümrükten geçer mi bilmiyorum...
Fiyatı da 60 lira civarı..Çok uygun..

Fiyatı 30 muş cnm...Çift fiyatını vermişler sitede...Gümrükten geçer mi acaba ya:44:

hangi site o canım ? siteye mesaj atıp sorabiliriz getiriyorlar mı diye. senin kendi gözlerin ne renk

xxxxxxxx

canım site bu...
bir sürü lens var, farklı markalarda...
ben mail attım, türkiyeye gönderimleri var..ama bizim gümrükte takılırmı diye tereddüt ediyorum..

benim gözlerim koyu kahve canım..

Son düzenleyen: Moderatör:
bu onden gorunusu ama yandan kimbilir nasıl :/

bir cogunun begendigi Rihannanın 3 boyutludan gorusunu berbat .

Lentes Fxeyes - Rihanna - YouTube

bunu sevdim .
Daisy - YouTube

rihannayı bende begenmiyorum fx lerde zaten güzel bir renk değil gri ağırlıkda oysaki rihannanın gözleri bal ela gibi bir tonda ismini rihanna koymuşlar ama alakası yok ama diğer renkleri çok güzel jasmine ,bety blue,ıcygreen ,chole,fox birçok güzel rengi var :)

arzu hanım fix eyes lenstemi getiriyorsunuz yanlışmı okudum bir sonraki sayfalarda, fiyatları nedir
fx getirtiyorum çap ve modele göre fiyatları değişiyor istediğiniz her değişim extra ücrete tabi oluyor ayrıntı için soloticacenter@hotmail.com mail gönderebilirsiniz..

Merhaba ben Solotica Hidrocharm Mel lens almak istiyorum, tabi gözlerimde duruşu ne olur şu an kestiremiyorum ama bunun için kiminle iletişime geçebilirim?

sahibinden com sitesine girdiğinizde sol üst kısımda solotica lens yazıp aratırdığınızda orjinal solotica lens ilanlarını bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
Arzu abla benim charm grafiteler ne oldu gelmediler mi daha maillere cevap yazmıyorsun görmedin herhalde :)

sipariş verdikten 1 hafta sonra geldimi diye mail gönderiyorsun:)) doğal olarak gelmedi angel kaçıncı lensin bilmen lazım Brezilyadan gelicek kolaymı :)) hem daha bir ay olmadı bile ben sana gerekli cevabı vermiştim sevgili angel gelmedi dedim en son sende abla gelsin artık dedin başkada mail görmedim:))

charm ocreler 2 haftada gelmişti keşke bunlar da oyle gelseydi

Ne kadar zormus yaaa renge seriye karar vermek...
Lenslerimi Arzu Hanimdan almayi istiyordum ama nasip olmadi, wrlens.com dan verdim siparisimi ben de. NC crystal aldim. 3 Ocaka verdigim siparisim 31OCakta postalandi!!!!
Ve bugun 13 subat. Siparisim geldi^^

Oncelikle hayirli ugurlu olsun :)) fikir olmasi amaciyla resim paylasir misiniz cesitli ortamlarda:))

Fazla vaktim olmadigi icin acele bir iki fotograf cektim, nasil duruyo bilmiyorum. Daha once yesil tonlari kullanmamistim hic. Alisma surecindeyim :)

Burda kasim cok kotu, gormezden gelin:))

KENDI GOZ RENGIM(flassiz,kapali ortamda)

NC CRYSTAL ILE:
Flassiz kapali ortamda

Flasli

Eklenen onizlemeli de gun isiginda cekilmis hali. Ama o neden farkli bi yerde cikti anlamadim

Eklentiler

• $IMG_0496.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:

Yakışmış cok
Ama neden yesil?
Crystlın gri veysa maviye dönuk olucağını düşünmüştum

Renk tek kelime ile mukemmel otesi....iste cristal rengi bu olmali dedirtiyor.....tatli bi yesil tonu....gule gule kullan..guzel gunlerde.. bu 09/2017 mi peki

Renk tek kelime ile mukemmel otesi....iste cristal rengi bu olmali dedirtiyor.....tatli bi yesil tonu....gule gule kullan..guzel gunlerde.. bu 09/2017 mi peki

Dört gözle fxeyeslarımı bekliyorum kızlar.Vetman arkadaşımızdan sipariş verdim.Şubat sonu gibi gelecek ama okadar sabırsızlanıyorum

Gospodina enfes durmus cristallerin canim gule gule kullan :) numaraliydi sanirim lenslerin gec postalanmis cristal zaten gri yesilde gri mavide durabilen bir renk isiga goz rengine gore degisiyor yanar donerbir renk diyebilirim mavi degildir

Gospodina enfes durmus cristallerin canim gule gule kullan :) numaraliydi sanirim lenslerin gec postalanmis cristal zaten gri yesilde gri mavide durabilen bir renk isiga goz rengine gore degisiyor yanar donerbir renk diyebilirim mavi degildir

Vetmancim lenslerim numarali degiller. Ama anlamadim ben de cook gec postaladilar bana. 3 hafta beklettiler resmen..
Ben mel istiyordum biliyorsun. Ama yeni serii cok koyu durur diye cesaret edemedim mel almaya. Youtube videolarinda da cristallerin eski seri mellere benzedigini gordum.

Bu arada cok kotu kayiyor lensler yahu. O sicak su seyini yapmak istiyorum ama korkuyorum da o kadar para verdim cope giderse diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…