Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

evt öznurplt hemen hemen bu tonda zaten video yeni eklenmiş ..:)göz tabanına görede değişiyor biraz ama bu tonda..
Arzu hanim ben sizden mel almak istiyorum fakat birsey soracagim bn sizden lensleri aldiktan sonra hic acmadan 6 ay felan beklettikten sonra kullanabilirmiyim suan icin lensimvar fakat bu seriyi begenmiskende almak istiyorum da

Arkadaşlar solotica kullanmak istiyorum fakat sorularım var, çap 14.2 imiş burası uygun.. BC 8.7 imiş, burası sıkıntı.. Freshlook deneyimimde BC 8.7 idi ve gözlerim pörtlek duruyordu.. Her lenste aynı mı durur bilginiz var mı, şuan kullandığım lensler 8.6, bunların duruşunda sıkıntı yok.. Ama soloticalar çok doğal ve bunlardan kullanmak isterim.. Freshlook kullandığında gözleri pörtlek duran fakat solotica aldığında gözüne cuk oturduğunu düşünen arkadaş var mı aramızda??? );

mellerin rengi açılmış mı canım ? :26: çok güzel görünüyor

mellerin rengi açılmış bayagıda güzel yeşil olmuş hıdrocharm mel..

Arzu hanim ben sizden mel almak istiyorum fakat birsey soracagim bn sizden lensleri aldiktan sonra hic acmadan 6 ay felan beklettikten sonra kullanabilirmiyim suan icin lensimvar fakat bu seriyi begenmiskende almak istiyorum da

açmadan bırakın 6 ay 2017 tarihine kadar bile saklayabilirsiniz çünkü üzerlerindeki tarihler açmadan 3-4 sene daha saklanabileceğini gösteriyor..

aa mellerin rengi açıldı mı azu hanım ee ozaman ben crsytalden vazgeçeyim mel alıyım nedense resimlerde crystal bana donuk göründü bilmiyorum ama mel koyu kahve gözü açarmı peki??

evt öznurplt hemen hemen bu tonda zaten video yeni eklenmiş ..:)göz tabanına görede değişiyor biraz ama bu tonda..

arzu hanım 12/2017 ler eğer tam anlamıyla bu tonda ise bende de videodaki kızda durduğu gibi duracağına inanıyorum
çünkü orjinal göz rengi benimkilerle aynı
çok beğendim
elinizde mevcutmu bu seri ?

Tamam cok sevindim sahibinden.com dan sizle iletisime geciyoruz galiba bi sorum daha olacak bu acilma sadece hidrocharmda mi var acaba arzu hanim bilginiz varmi

kızlar mujdee crıstallerım geldiii bende hemen sızler ıcın bır album hazırladım ve quartzo-cor mel ve crıstalın karsılastırmalı gun ısıgında ve flaslı fotolarını koydum hersey gayet net gorunuyor ama yınede ozel olarak baska foto ıstersenız yardımcı olurum (su ısıkta,bu ısıkta,karanlıkta gıbı ), yorumlarınızı beklıyorum, ıyı forumlar (albumum herkese acıktır )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…