- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.081
bende nc ocre istiyorum...acaba renk olarak nasıl yeni seriler daha mı açık yoksa koyumu?
bende nc ocre istiyorum...acaba renk olarak nasıl yeni seriler daha mı açık yoksa koyumu?
Arkadaşlar soloticaların BC ve çapları hakkında bilgi verir misiniz??
evt öznurplt hemen hemen bu tonda zaten video yeni eklenmiş ..:)göz tabanına görede değişiyor biraz ama bu tonda..
Arzu hanim ben sizden mel almak istiyorum fakat birsey soracagim bn sizden lensleri aldiktan sonra hic acmadan 6 ay felan beklettikten sonra kullanabilirmiyim suan icin lensimvar fakat bu seriyi begenmiskende almak istiyorum daevt öznurplt hemen hemen bu tonda zaten video yeni eklenmiş ..:)göz tabanına görede değişiyor biraz ama bu tonda..
mellerin rengi açılmış mı canım ? :26: çok güzel görünüyor
Arzu hanim ben sizden mel almak istiyorum fakat birsey soracagim bn sizden lensleri aldiktan sonra hic acmadan 6 ay felan beklettikten sonra kullanabilirmiyim suan icin lensimvar fakat bu seriyi begenmiskende almak istiyorum da
evt öznurplt hemen hemen bu tonda zaten video yeni eklenmiş ..:)göz tabanına görede değişiyor biraz ama bu tonda..
mellerin rengi açılmış bayagıda güzel yeşil olmuş hıdrocharm mel..
açmadan bırakın 6 ay 2017 tarihine kadar bile saklayabilirsiniz çünkü üzerlerindeki tarihler açmadan 3-4 sene daha saklanabileceğini gösteriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?