Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bunlar gecen senekı quartzolarım ozellıkle bunu sectım yaı cogu resım durdugu gıbı olmuyor bu aynen bendekı durusu boyledı hem daha bombelı hemde daha grı agırlıklıydı.

buda yazın aldıgım crıstallerımın harelı kısmı oda grı durdu bende ve sevmedım.Harelı kısmını hatta quartzoma cok benzetıyordum ama crıstal daha az bombelıydı ona gore

biraz daha grimsi gibi güzel duruyo kenarındaki hareler daha belirgin daha güzelmiş :44:

fx eyes betty diye bi marka lensler çok güzel ve çok doğallar yalnız çok pahalı alıp almama konusunda emin değilim quarzoya devam mı etsem yoksa fx eyes mi denesem çok pahalı memnun kalmasam çok pişman olurum :44:

Tercih meselesi renk olarak cok dogallar ama kalin duruyor gozde sevmiyorum ben

fxeyes artık daha ince lenselerle calısıyor,ben lime green sipariş ettim tavsıye olunur:)))

Son düzenleme:

şuankiler çok daha güzeller ama hepsi yakışmış sana boncuk,bu arada gözlerin de güzelmiş maşallah
sen fx eyes kullandınmı veya kullanan varmı çevrende

şuankiler çok daha güzeller ama hepsi yakışmış sana boncuk,bu arada gözlerin de güzelmiş maşallah
sen fx eyes kullandınmı veya kullanan varmı çevrende

Tsk ederim ben kullanmadim arkadasim yilladir kullaniyor lens kullanmamis biri asla anlamaz lens oldugunu fx lerin ama takan biri olarak bana kalin duruyor gozde ozellikle yandan

Merhaba arzucum,
Ben quartzo yada topazio arasında kaldım bir tanesini almak istiyorum yardımcı olurmusun?
Gözlerim kahverengi gözlü birinin mel takmış rengi gibi :) yeşil ela arası bişi yani.

Konusu gecmisken ben de bir daha paylasayim benim livia'larimi :) 2. yilinda hala cok rahat livialarim hem de benimkiler kalin seri olmasina ragmen. Yeniler artik daha ince oldugundan daha da rahat olur eminim.

Son düzenleme:

Son düzenleme:
bir sey degil :) hadi hayirli olsun lensler gelir gelmez fotograf bekliyoruz..

tesekurler sabırlıkla bekliyorum lime greenlerimi:))livianın sizdeki durusuna bayılmsıtım ,kafamdakı tek soru pupil yuvarlıklıgı ve kalınlıgıydı,artık ınceler ve kaynasmıs pupil yaptırdım,şimdiden cook seviyorum lenslerımı:))))

Konusu gecmisken ben de bir daha paylasayim benim livia'larimi :) 2. yilinda hala cok rahat livialarim hem de benimkiler kalin seri olmasina ragmen. Yeniler artik daha ince oldugundan daha da rahat olur eminim.

Eki Görüntüle 885736

Çok güzeller ya resmi şuan mi cektiniz doğal duruyor bi kaç resim daha atabilirmisiniz yandan gün isiginda flüoresan isikta falan zahmet vericem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…