- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.761
serıyle alakalı sanırım cunku kesınlıkle bana gelen de oyle ıdı kalın duruyordu bombelı gıbı ama bu gelen okadar ıncekı hıc bombelık yok dıyebılırım bır mvı tutkunu olarak topazıonunda bukadar guzelesecegı gunu bekleyecegım.Eki Görüntüle 885558 Eki Görüntüle 885559 Eki Görüntüle 885560
biraz daha grimsi gibi güzel duruyo kenarındaki hareler daha belirgin daha güzelmiş :44:
Tercih meselesi renk olarak cok dogallar ama kalin duruyor gozde sevmiyorum benfx eyes betty diye bi marka lensler çok güzel ve çok doğallar yalnız çok pahalı alıp almama konusunda emin değilim quarzoya devam mı etsem yoksa fx eyes mi denesem çok pahalı memnun kalmasam çok pişman olurum :44:
Tercih meselesi renk olarak cok dogallar ama kalin duruyor gozde sevmiyorum ben
fx eyes betty diye bi marka lensler çok güzel ve çok doğallar yalnız çok pahalı alıp almama konusunda emin değilim quarzoya devam mı etsem yoksa fx eyes mi denesem çok pahalı memnun kalmasam çok pişman olurum :44:
bunlar gecen senekı quartzolarım ozellıkle bunu sectım yaı cogu resım durdugu gıbı olmuyor bu aynen bendekı durusu boyledı hem daha bombelı hemde daha grı agırlıklıydı.
Eki Görüntüle 885574
buda yazın aldıgım crıstallerımın harelı kısmı oda grı durdu bende ve sevmedım.Harelı kısmını hatta quartzoma cok benzetıyordum ama crıstal daha az bombelıydı ona gore
Eki Görüntüle 885575
fxeyes artık daha ince lenselerle calısıyor,ben lime green sipariş ettim tavsıye olunur:)))Eki Görüntüle 885588
şuankiler çok daha güzeller ama hepsi yakışmış sana boncuk,bu arada gözlerin de güzelmiş maşallah
sen fx eyes kullandınmı veya kullanan varmı çevrende
baska card nosu ıstedıler verdım,452 dolara hallettım:)feathered pupıl yapıcaklar,lime green sıparıs ettım bakalım nasıl olucak sagolun yardımınız için:)
yaaaaaaaaaaaaaaaaa çookyeşil süperler ne zman sipariş ettin şuan kullanıyormusun peki bende istiyorummmmmm:)))):44:[/QUOTE
daha gelmedi yeni sipariş verdim,bunlar da fx eyesin yaptıgı lime greenler,bu fotoyu yolladım bundan yapıcaklar benim lensi:)))
kalınlıgına gelince bence cok takılma derim fx eyes artık daha ince lenslerle calısıyormus,hemde cok dogal bence,truly.. liviayı kullanıyor resmen kendi gözü gibi,tabi karar senin:)
bir sey degil :) hadi hayirli olsun lensler gelir gelmez fotograf bekliyoruz..
yaaaaaaaaaaaaaaaaa çookyeşil süperler ne zman sipariş ettin şuan kullanıyormusun peki bende istiyorummmmmm:)))):44:[/QUOTE
daha gelmedi yeni sipariş verdim,bunlar da fx eyesin yaptıgı lime greenler,bu fotoyu yolladım bundan yapıcaklar benim lensi:)))
kalınlıgına gelince bence cok takılma derim fx eyes artık daha ince lenslerle calısıyormus,hemde cok dogal bence,truly.. liviayı kullanıyor resmen kendi gözü gibi,tabi karar senin:)
Ne zaman siparişi verdin ne kadar surede gelicek.
Konusu gecmisken ben de bir daha paylasayim benim livia'larimi :) 2. yilinda hala cok rahat livialarim hem de benimkiler kalin seri olmasina ragmen. Yeniler artik daha ince oldugundan daha da rahat olur eminim.
Eki Görüntüle 885736
Ne zaman siparişi verdin ne kadar surede gelicek.
452 dolar tuttu yalnız yuzde 15 indirim vardı benım aldıgımda suan yok sanırım,ortalama 7 8 hafta suruyomus gelmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?