- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.721
Quartzolarım bugün elime geçti,çok güzel bi renk,çok beğendim etraftan da güzel tepkiler aldım ilk defa bi lensim hakkında :))) teşekkürler arzu hanım..
arzu hanım merhaba hıdorocr ıce lardan haber varmı:)
arkadaslar fxeyes lıme green sıparıs verdım heyecanla beklıyorum,pupıl boslugunun kaynasması ıcın sphere ı ısaretlıyoduk dıı??yoksa bosamı 38 dolar verdımDDD
numarali miydi lensleriniz? eger numarali degillerse bosuna 38$ vermissinizpupil boslugunun kaynasmasi icin "feathered pupil" demeniz gerekiyordu sanirim bir karisiklik olmus. ama paranizin fazladan odediginiz kismini geri alabilirsiniz fxeyes'a email atip bir yanlislik oldu derseniz.
arzu hanım merhaba hıdorocr ıce lardan haber varmı:)
maıl TARSAM DUZELTIRLER DIMI DAHA DEMIN VERDIM SIPARISI(
feathered pupıl ıcın para laıyorlarmı acaba,onun yerıne onu yapsalar
Quartzolarım bugün elime geçti,çok güzel bi renk,çok beğendim etraftan da güzel tepkiler aldım ilk defa bi lensim hakkında :))) teşekkürler arzu hanım..
geç kaldı yeni gönderilmiş seda hanımcığım yoldalar inşallah bekliyoruz
ozur dilerim yeni goruyorum cevabinizi, feathered pupil icin para almiyorlar ama size 38 dolarinizi mutlaka geri oderler mail atip durumdan haberdar ederseniz
sagolun bilgilendirdiginiz için 2 gun oldu hala gerı donmedıler,maıl msj attım bakalım umarım sıkıntı cıkmaz
Canım güle güle kullan..quartzo alarak iyi bir seçim yapmışsın..ben de halen quartzo kullanıyorum, yenileme tarihim geldi..rica etsem fotoğrafını ekleyebilir misin? yeni serilerin rengini çok merak ediyorum..teşekkürler
yanlıslıgı anlamıslar ,tutarı dusurmusler ama kart reddetmıs smdı napıcam:S your card was declıned dedı napmalıyım sızce nıye 80 lıra fazla verımkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?