Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arkadaslar fxeyes lıme green sıparıs verdım heyecanla beklıyorum,pupıl boslugunun kaynasması ıcın sphere ı ısaretlıyoduk dıı??yoksa bosamı 38 dolar verdımDDD

numarali miydi lensleriniz? eger numarali degillerse bosuna 38$ vermissiniz pupil boslugunun kaynasmasi icin "feathered pupil" demeniz gerekiyordu sanirim bir karisiklik olmus. ama paranizin fazladan odediginiz kismini geri alabilirsiniz fxeyes'a email atip bir yanlislik oldu derseniz.

maıl TARSAM DUZELTIRLER DIMI DAHA DEMIN VERDIM SIPARISI(

Quartzolarım bugün elime geçti,çok güzel bi renk,çok beğendim etraftan da güzel tepkiler aldım ilk defa bi lensim hakkında :))) teşekkürler arzu hanım..

Canım güle güle kullan..quartzo alarak iyi bir seçim yapmışsın..ben de halen quartzo kullanıyorum, yenileme tarihim geldi..rica etsem fotoğrafını ekleyebilir misin? yeni serilerin rengini çok merak ediyorum..teşekkürler

sağ ol canım,yarın gün ışığında çekeyim de foto öyle koyarım.

yanlıslıgı anlamıslar ,tutarı dusurmusler ama kart reddetmıs smdı napıcam:S your card was declıned dedı napmalıyım sızce nıye 80 lıra fazla verımkı

trulyscumbıous ,bana yardım edermısınız?ılk konustugumda mr.carter,kartımdan 38 doları dusurmeyecalıstıklarını kartımın reddetıgını soylemıstı,bugunde stacy parayı hıc cekmedıklerını soyluyor,sıparısım onaylanmıstı?anşlamadım sımdı ben,yenı card numarası ıstıyorlar benden, you havent paid anything yet,ur credit card has declined all charces so far yazmıs ,yes we have changed the total,the actual total we will charge is 452 but ur cardwouldnt allow the transactıon so we have collected no money yet?? ne dıo burda

biraz kayma mı var yanlız alt kısımlarında bana mı öyle geliyor?

quartzolarım tam oturuyordu, pek ihtimal vermemiştim o yüzden ama..
çapları falan aynı sonuçta..:44:

Merhaba topaziolar cok yakismis quartzolarida yakistirmistim sizce en guzel olan renk hangisi oldu ikisi arasinda bendde topazio istitoeum gozlerim siyah acmamasindan korkuyorum renk resimki gibi cok mu koyu siz ne onerirsiniz ?

teşekkür ederim boncuk, evet topaziolar koyu duruyor, belki zamanla açılır bilemiyorum ama şu an koyu.

şu anki izlenimlerime göre quartzo diyorum ben

tabi koyu istiyorsanız topazio, yani ne istediğinizle alakalı sonuçta, ben biraz flash renkler sevdiğim için şu an için quartzo diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…