Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Tabiki koyu durmasinida istemiyorum sadece maviyi cok sevmeme ragmen goz rengimi acacak bir mavi ton bulamiyorum soloticada.tsk ediyorum

kızlar merhaba

ben solotica hidrocor ocre lens siparişi vermek istiyorum gözlerim koyu kahverengi sizce doğal mı bu renk? açık kahve olsa açık kahve ela gibi bana yeterli göze çarpan iddialı bir renk değil istediğim tamamen doğallık ve biraz göz rengimin açılması. öneren var mı bu rengi? birde nerden sipariş ediyorsunuz ve fiyat aralığı nedir bilen var mı acaba

Sahane görünüyor güle güle kullanın..

Yeni topazioları koyultmuşlar ve dışındaki hareler lüzumsuz belirgin, ben yaz başında almıştım, 1 ay önce açtım. Eskisi daha iyiydi

Hıdrocharm mel koyu kahverengi gözümde duruşu

Eki Görüntüle 884421

Merhaba Arzu Hanım, siyaha yakın koyu kahve gözlerim için Hidrocor Mel rengini düşünüyorum. Renkleri anladığım kadarıyla geçen yıla göre açılmış, nasıl durur sizce koyu kahve gözlerimde? Bir de gözlerim numaralı, numaralısını temin edebilir miyiz ve son olarak fiyatı nedir?

arzu hanım kajolun göz rengiyle aynı olan bir lens var mı nc mel kullanıyorum çok yeşil oluyor koyu kahve gözümde hidrocharme mel ise çok koyu geliyor nc melin daha solgun ve sarımsı olan bir tonu olsaydı keşke önce ki kullandığım nc meller daha bir güzldi bu seride daha bir yeşill olmuş ben sarımsı ve daha soluk durmasını istiyorum

uzgunum mesajlarinizi hep gec goruyorum.. su durumda bankanizi aramaniz gerekebilir. belli meblag uzerinde, ozellikle de internet uzerinden yurtdisina yapilan transferlerde bazi bankalar onlem olarak islemi durdurabiliyor. 38 dolar olayi gorunuse gore cozulmus, su an yapmaniz gereken oncelikle hesabinizi kontrol etmek. para hala hesapta mi yoksa cekilmis mi. hala hesabinizda ise dedigim gibi bankayi arayip durumu bildirerek transferi tamamlayabilirsiniz.

baska card nosu ıstedıler verdım,452 dolara hallettım:)feathered pupıl yapıcaklar,lime green sıparıs ettım bakalım nasıl olucak sagolun yardımınız için:)

evt melllerin sarı soluk serrileride var tıpkı 3 sene önceki seri gibi ama son seriler sarı değil daha önceki serilerden sarı olanlardan elimizde mevcut ayrıntı için soloticacenter@hotmail.com mail gönderebilirsiniz

hıdrocor ocre rengi göz renginiz koyu kahverengiyse güzel duracaktır çünkü gözünüzü melde biraz daha koyu ama ela bal tonda değiştiriyor hıdrocor ocreler güzel gönül rahatlıgıyla tavsiye edebilirim eskiden hıdrocor ocreye ön yargılıydım açıkçası begenmezdim ancak koyu kahve gözde güzel sonuç veriyor ela bal arası bir tonda fiyatı 160 tl ayrıntılar için mail gönderebilirsiniz ..
0507 923 59 60 watsupdan ulaşabilirsiniz:)

Okadar cok lens denedim ki su son 2 yilda hemen hemen almadigim lens kalmadi ennson 1 hafta once aylik topazio bile aldim ama siyaha yakin gozlerimi hic acmadi isteyen olursa fikir acisindan resimler eklerim cunku biliyorum ki cogu kisinin goz rengini bilmedigimizden burda begenip almak istiyoruz geldigi zamanda neden bende oyle dutmadi deyip uzuluyoruz.ben cok uzuldumde bu konuda :) arzu hanim bilir gozum okadar koyuki ve ilginc rengi yutuyor normal de acik durmasi gereken lens bile koyu duruyor bende.2010 da quartzolar baya iyiydi yesil duruyordu ama ondada gozumu acmasina ragmen bi bombelik vardi hosuma gitmeyen daha sonra gecen sene yine quartzo aldim ve malasef grilik cok baskindi bu sefer .buraya sık sık bakarim gordumki quartzolar yesillenmis acabami deyip yine siparis verdim dun ve bugun geldiler.insan lensi guzel oldu diye sevincten aglarmi :))) okadar heyecanliyimki takali 5 dakika oldu hemen resimler cektim sizlerle paylasmak ve burdan arzu hanima kahrima.cekip her turlu yardimci oludugu icin cok tsk etmek icin hayatimda gorup gorebilecegim en dogal en guzel lens suanda bende.resimler atiyorum hic bi oynam flas vs yok hatta inanin aynaya bakiyorum resimdekinden daha yesil ve daha dogal .suanda arkadasim yanimda yok artik diyor.10 senedir lens kullaniyorum.boyle bi guzellikle karsilasmadim.en kisa zamanda bu seriden stok yapmak istiyorum.

solotica yapı olarak biraz kalın gibi geldi bana, quartzo kullandım renk güzel diğer lenslere oranla daha doğal duruyo ama yapısı kalın gözde lens olduğu belli:44:

bende quartzoyu kullandım yalnız kalın ve mat bi lens renk olarak da gri yeşil duruyo geçen yıl almıştım yeni quartzolar nasıl resim atarmısınız:44:

en son topazia yu aldım renk bana yapay geldi ve mat quartzo daha güzel:44:
serıyle alakalı sanırım cunku kesınlıkle bana gelen de oyle ıdı kalın duruyordu bombelı gıbı ama bu gelen okadar ıncekı hıc bombelık yok dıyebılırım bır mvı tutkunu olarak topazıonunda bukadar guzelesecegı gunu bekleyecegım.

bende quartzoyu kullandım yalnız kalın ve mat bi lens renk olarak da gri yeşil duruyo geçen yıl almıştım yeni quartzolar nasıl resim atarmısınız:44:

bende çeşit çeşit lens kullandım quartzo diğerlerine nazaran daha iyi solotica naturel colours kalın mat geldi bana solotica gold yapı olarak çok ince keşke renk olarak naturel colours gibi olsa 10 numara olur :44:

gecen senekıler bendede vardı grı yesıldı evet vede grılık yogundu acak suandakıler resımdekılerden bır tık daha yesıl grılık hıc yok neredeyse ben sızlere gecen senekılerıde atarım karsılastırmayı sız yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…