Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cor ocrenin son durumu nedir ? son olarak kullanan var mı ocre ve mel en dogal görünenler arasında bu aralar alıp kullananların fikirlerini bekliyoruz?

Merhaba arzucum,
Ben quartzo yada topazio arasında kaldım bir tanesini almak istiyorum yardımcı olurmusun?
Gözlerim kahverengi gözlü birinin mel takmış rengi gibi :) yeşil ela arası bişi yani.

anlıyorum larisacım topaziolar da güzel olur ama çok açık bir ton bekleme topaziodan quartzo daha açık durur ama quartzo mavi değil yeşil durur öncelikle açık tonda olsun derseniz quartzo ama biraz daha koyu mavi tonda olsun derseniz topazio olabilir

benim quartzolarımda aynen böyle duruyor koyukahve gözlerimde.foto yükleyecektim ama bluetoothumda sorun olduğundan atamadım.ara kabloda yok maalesef
ama aynen böyle duruyor çok güzeller yaa

aynen anaksunamoncum sende resim eklersen sevinirim

merhaba arzu abla
ben de bu en son seri quartzolardan almak istiyorum fakat yeni üye olduğumdan özel mesajla ulaşamıyorum.

merhaba mail adresimiz soloticacenter@hotmail.com tel 0507 923 59 60 aynı zamanda watsupda mevcut

Merhaba lens araştırırken kendimi sürekli bu sitede yorumlarınızı okurken buldum :) çok samimi ve gerçekçi yorumlar için teşekkürler. Yeni lenslerimi paylaşmak istiyorum yüklemeyi becerirsem yorumlarınızı esirgemeyin :)

Solotica solflex natural colors - cristal
Netten çok baktım ama fotoğraflarda pek beğenmemiştim, müşteri temsilcisi tavsiyesiyle aldım çok beğendim. Gerçekten çok doğal geldi bana.

cor ocrenin son durumu nedir ? son olarak kullanan var mı ocre ve mel en dogal görünenler arasında bu aralar alıp kullananların fikirlerini bekliyoruz?

sevgili Brna son olarak bana gelen bir hıdrocor ocre resimleri var paylaşayım sizinle melden biraz daha koyu ve biraz daha bal rengine bakıyor ocreler son olarak olduça güzel bir tonda tavsiye ederim tabi yılbaşından sonra serisi değişebilir yılbaşından sonra soloticalarda renk ve seri değişimleri olabiliyor

yardımın için teşekkür ederim arzucum :) açık dursun istiyorum gerekirse yeşillik belirginleşsin farketmez. hatta esmeralda ve cristalide istiyorum. merakımı gidermek için en az 3 renk alcam. şuan fiyatı nedir acaba?

rica ederim larisacım acilen satıyorum comda ilanlarımız mevcut ben linkini vereyim oradan tüm renklerin fiyatlarına ulaşabilirsiniz

SOLOTİCA NATURAL COLOURS CRİSTAL RENGİ 1 GÜNDE ELİNİZDE HEMEN TESLİM 1 ÇİFT FİYA

Işık fazla ise çok doğal lens olduğunu anlayamıyorlar.ışık az ise çok belli oluyor :/ sofistik yeşil kullanıyorum. En doğalı hangisi hala bulamadım

Eklentiler

• $image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 50
Konusu gecmisken ben de bir daha paylasayim benim livia'larimi :) 2. yilinda hala cok rahat livialarim hem de benimkiler kalin seri olmasina ragmen. Yeniler artik daha ince oldugundan daha da rahat olur eminim.

Eki Görüntüle 885736

Sırf senin şu lenslerinin duruşuna hayranlığım yüzünden ben de alıcam yaa...Acayip doğal...:116:

Konusu gecmisken ben de bir daha paylasayim benim livia'larimi :) 2. yilinda hala cok rahat livialarim hem de benimkiler kalin seri olmasina ragmen. Yeniler artik daha ince oldugundan daha da rahat olur eminim.

Eki Görüntüle 885736

çok oldu lensleri alalı sıkılmadın mı canım devir işi falan düşünmüyon mu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…