- 12 Temmuz 2006
- 59.011
- 225.354
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.821
2. el lens satışı yasaktır, lütfen 2. el lens satmak veya 2. el lens almak için yazmayınız...
elimizde hemen teslim fx eyes contact var canım ayrıntılı bilgi için 0507 923 59 60 ekleyebilirsiniz wats upda mevcut 2 ay beklemeden albilirsiniz
:) Allah da seni guldursun easem, iyi pazarlar
arzu hanım merhabalar
sizden icemint almıştım yaklaşık 5 ay önce çok da severek kullanıyorumancak lensin biraz daha yeşil durmasını istiyorum icemintler gri-yeşil duruyor meller mi daha yeşil durur yoksa icemint mi? ancak ela yada sarı da durmasını istemiyorum göz rengim açık-orta kahve...yardımcı olursanız çok sevinirim
arzu hanım merhabalar
sizden icemint almıştım yaklaşık 5 ay önce çok da severek kullanıyorumancak lensin biraz daha yeşil durmasını istiyorum icemintler gri-yeşil duruyor meller mi daha yeşil durur yoksa icemint mi? ancak ela yada sarı da durmasını istemiyorum göz rengim açık-orta kahve...yardımcı olursanız çok sevinirim
Benim sana tavsiyem icemint al meller hüsran
Merhaba kızlarr 2 gün önce Arzu hanımdan çok beğenerek ve hevesle hidrocor ocre aldım renk güzel doğallıkta iyi ancak göz çapım büyük olduğu için lensler bana küçük geldibu yüzden kullanamıcam satın almak isteyen olursa satmayı düşünüyorum. Becerebilirsem fotoda ekliyim bakın lensleree
Merhaba yonca daha yeşil duran 3 renk var soloticada esmeralda ,verde,birde hıdrocharm mel eper yapısı ıceminte benzesin biraz daha yeşil olsun derseniz o zamanda cristal tavsiye ederim ama yıllık cristal solflex cristal değil solflex cristalin yıllık cristalle alakası yok çünkü
ah Easem napıcaz seninle hiçbir rengi begenmiyorsun
elimizde hemen teslim fx eyes contact var canım ayrıntılı bilgi için 0507 923 59 60 ekleyebilirsiniz wats upda mevcut 2 ay beklemeden albilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?