Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

2. el lens satışı yasaktır, lütfen 2. el lens satmak veya 2. el lens almak için yazmayınız...

Merhaba kızlar,
dün hidrocharme ice aldım...gerçekten harika bir renk...ama 35 yıldır kahve gözlerden sonra böylesine bir renk fazla geldi...
daha koyuca belli belirsiz bir renk alacağım...almak isteyen olursa lütfen ....] adresinden ulaşsın...sadece göze takılıp, 1 dk sonra çıkarıldı...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar ikinci el lens satın almak sağlık açısından çok sakıncalı.
Mesela benim gözlerimde yıllardır geçmeyen kronikleşen alerji var. Ben kimseye geçmesin diye denemek isteyenleri hep geri çeviriyorum. Satın aldığınız kişide de buna benzer hatta o kişinin bilmediği mikrobik bir hastalık olabilir. Lütfen dikkat edin, sağlığınızla oynamayın.

Buarada fx eyes gerçekten başarılıymış yeni serinin ince olmasınada çok sevindim yaza doğru alırım belki

Son düzenleme:
yaklaşık 1 ay önce aldığım charm ocrelerim gün ışığı ve akşam oda ortamı flaşsız ortamdaki fotoları..
ben belli belirsiz lensleri sevdiğimden dolayı severek kullanıyorum ama önceki seriye göre daha opak ,gözlerim siyah olmasına rağmen çevrem yeşil ela tonlarında göründüğünü ve çok doğal olduğunu söylüyor
cep tel ile çekimler,prof makina ile çekeblirsem ekleyeceğim ,daha net ve sağlıklı görüntü için...

Son düzenleme:
elimizde hemen teslim fx eyes contact var canım ayrıntılı bilgi için 0507 923 59 60 ekleyebilirsiniz wats upda mevcut 2 ay beklemeden albilirsiniz

arzu hanım merhabalar
sizden icemint almıştım yaklaşık 5 ay önce çok da severek kullanıyorumancak lensin biraz daha yeşil durmasını istiyorum icemintler gri-yeşil duruyor meller mi daha yeşil durur yoksa icemint mi? ancak ela yada sarı da durmasını istemiyorum göz rengim açık-orta kahve...yardımcı olursanız çok sevinirim

Benim sana tavsiyem icemint al meller hüsran

Merhaba yonca daha yeşil duran 3 renk var soloticada esmeralda ,verde,birde hıdrocharm mel eper yapısı ıceminte benzesin biraz daha yeşil olsun derseniz o zamanda cristal tavsiye ederim ama yıllık cristal solflex cristal değil solflex cristalin yıllık cristalle alakası yok çünkü

Benim sana tavsiyem icemint al meller hüsran

ah Easem napıcaz seninle hiçbir rengi begenmiyorsun

Merhaba bende hiç kullanılmamış gözüme büyük geldiği için charme verde ve charme verde marine var. Takas düşünür müsünüz

Merhaba arkadaşlar;

elimde renkleri bana hiç uymadığı için kullanamadığım soloticalar var. Charme verde ve charme verde marine nc mel ve nc cristal..Düşünenler varsa uygun fiyata veya takas..

vallahi bilmiyorum arzu abla ama icemint memnunum

arkadaşlar cyrstalveya ıcemıntle takas süşünen varsa çok yeni nc mel ile değişim yapabiliriz...Doğallık süper ama beklediğim kadar açık çıkmadı bide cystal denemiş olurum ...

Merhaba arkadaşlar;

elimde renkleri bana hiç uymadığı için kullanamadığım soloticalar var. Charme verde ve charme verde marine nc mel ve nc cristal..Düşünenler varsa uygun fiyata veya takas.. Takasta sadece ocre tercihimdir. Belirgin rengi olan lensler bana göre değil onu anladım. özel gönderemiyorum. maillerinizi bekliyorum.

2. el lens satmak ya da ücretsiz takas yapmak yasaktır.
Adı üstünde 2. el ve yine adı üstünde lens yani sağlık...
İstediği kadar solüsyonları olsun, hijyenik olsun vs vs sağlığınıza birebir etkisi olacak ürünlerin 2. elini almanız en azından bu sitede yasak zira bu sitede insan sağlığına önem veriliyor.

Merhaba arkadaslar

Elimde Arzu Hanim dan aldigim yeni seri hidrocor mellerim var. Renk uymadigi icin cok uygun fiyata elden cikariyorum. İcemintlerle takas ta dusunebilirim. l] adresinden ulasabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…