Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

tekrar güncelleyeyim dedim..

Arkadaşlar bunu daha öncede yazdım ama tekrar yazayım soloticanın eski şu tarihli bu tarihli diye yazılan serilerini aramayın hatta eski sayfaları bile okumanız çok birşey ifade etmiyor solotica sürekli serileri değiştiriyor ve o daha önce gördüğünüz iki sene önceki resim sizin için pek birşey ifade etmiyor bu yüzden son hallerini öğrenip ona göre haraket etmeniz gerekiyor

Arzu abla merhaba :) bence bu konu için fotograf bölümünde 2014 vs. Modelleri yazman gerekli çünkü alıcı olarak tek tek fotograf istemek zor oluyor ama sen bu sayfada katalog albümümü yaparsan daha net olur renk secimi :)

Arzu hanım ben quartzo kullanıyorum uzun süredir sizden almıştım. Yeni serileri nasıl quartzonun biraz maviye kaçan tonunu bana yollamıştınız yeni resim varmı ? koyabilirseniz çok sevinirim.

Selamlar Arzu hanım...
Hidrocharm mel lenslerimi çöpe atalı çok oldu ve yeni lens almak istiyorum. Esmeralda mı alsam quartzo mu bilemedim...
Yeni serilerin fotoğraflarını ekler misiniz? Bebek mavisi tarzda bir renk istemiyorum kesinlikle, daha yeşil tonlarını seviyorum...
Koyu seri charm mellerin duruşları bu şekildeydi... Hangi lensi tavsiye edersiniz?

Son düzenleme:

Bu seri çok güzelmiş arzu hanım elinizde bunlardan yani koyu seri mel varmı???

Muhteşem olmuş :) acaba kendi gözlerin hangi renk koyumu açık mı?

Evet bunlar bir ay önce aldığım lensler ilk taktığımda hic begenmemistim solusyonda tuttum bir ay ilk defa deniyorum fikirlerinizi almak istedim :))

Evet bunlar bir ay önce aldığım lensler ilk taktığımda hic begenmemistim solusyonda tuttum bir ay ilk defa deniyorum fikirlerinizi almak istedim :))

Eki Görüntüle 920213 Eki Görüntüle 920214

bence çok yakışmış benim aradığım yeşil tonu buydu hatta...güle güle kullan harikalar bende icemint var gri-yeşil duruyor bu rengi neyle yakalarım diye kara kara düşünüyordum çok sevindim görünce :) göz rengin açık mı koyu kahve mi?
arzu hanım elinizde bu serinin aynısı varsa hemen almak isterim :)

:) teşekkür ederim gözlerim açığa yakın kahverengi nc mel en açık renginden aldım
Ekibim sende daha güzel durucaktir , yalnız ben takmadan önce 1 ay solusyonda beklettim rengi daha iyi yakaladım

Arzu hanım ben quartzo kullanıyorum uzun süredir sizden almıştım. Yeni serileri nasıl quartzonun biraz maviye kaçan tonunu bana yollamıştınız yeni resim varmı ? koyabilirseniz çok sevinirim.

şu an telden bağlanıyorum ama yüklemey çalışayım su an gri yeşile bakan bir tonda sıyah gözde flashsız durusu

Son düzenleme:

merhaba quartzo resmi yüklemeye çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…