- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.841
2. el lens satmak ya da ücretsiz takas yapmak yasaktır.
Adı üstünde 2. el ve yine adı üstünde lens yani sağlık...
İstediği kadar solüsyonları olsun, hijyenik olsun vs vs sağlığınıza birebir etkisi olacak ürünlerin 2. elini almanız en azından bu sitede yasak zira bu sitede insan sağlığına önem veriliyor.
Arkadaşlar bunu daha öncede yazdım ama tekrar yazayım soloticanın eski şu tarihli bu tarihli diye yazılan serilerini aramayın hatta eski sayfaları bile okumanız çok birşey ifade etmiyor solotica sürekli serileri değiştiriyor ve o daha önce gördüğünüz iki sene önceki resim sizin için pek birşey ifade etmiyor bu yüzden son hallerini öğrenip ona göre haraket etmeniz gerekiyor
Arkadaşlar bunu daha öncede yazdım ama tekrar yazayım soloticanın eski şu tarihli bu tarihli diye yazılan serilerini aramayın hatta eski sayfaları bile okumanız çok birşey ifade etmiyor solotica sürekli serileri değiştiriyor ve o daha önce gördüğünüz iki sene önceki resim sizin için pek birşey ifade etmiyor bu yüzden son hallerini öğrenip ona göre haraket etmeniz gerekiyor
Selamlar Arzu hanım...
Hidrocharm mel lenslerimi çöpe atalı çok oldu ve yeni lens almak istiyorum. Esmeralda mı alsam quartzo mu bilemedim...
Yeni serilerin fotoğraflarını ekler misiniz? Bebek mavisi tarzda bir renk istemiyorum kesinlikle, daha yeşil tonlarını seviyorum...
Koyu seri charm mellerin duruşları bu şekildeydi... Hangi lensi tavsiye edersiniz?
Eki Görüntüle 919614 Eki Görüntüle 919615 Eki Görüntüle 919616 Eki Görüntüle 919617
Selamlar Arzu hanım...
Hidrocharm mel lenslerimi çöpe atalı çok oldu ve yeni lens almak istiyorum. Esmeralda mı alsam quartzo mu bilemedim...
Yeni serilerin fotoğraflarını ekler misiniz? Bebek mavisi tarzda bir renk istemiyorum kesinlikle, daha yeşil tonlarını seviyorum...
Koyu seri charm mellerin duruşları bu şekildeydi... Hangi lensi tavsiye edersiniz?
Eki Görüntüle 919614 Eki Görüntüle 919615 Eki Görüntüle 919616 Eki Görüntüle 919617
ben beğendim açıkçası :)Evet bunlar bir ay önce aldığım lensler ilk taktığımda hic begenmemistim solusyonda tuttum bir ay ilk defa deniyorum fikirlerinizi almak istedim :))
Eki Görüntüle 920213 Eki Görüntüle 920214
Evet bunlar bir ay önce aldığım lensler ilk taktığımda hic begenmemistim solusyonda tuttum bir ay ilk defa deniyorum fikirlerinizi almak istedim :))
Eki Görüntüle 920213 Eki Görüntüle 920214
bence çok yakışmış benim aradığım yeşil tonu buydu hatta...güle güle kullan harikalar bende icemint var gri-yeşil duruyor bu rengi neyle yakalarım diye kara kara düşünüyordum çok sevindim görünce :) göz rengin açık mı koyu kahve mi?
arzu hanım elinizde bu serinin aynısı varsa hemen almak isterim :)
arzu hanıma cristal siparişi vermiştim gelince hemen resim ekleyeceğim. bir an evvel gelse ya sabırsızlanıyorum
Göz rengim şöyle, orta kahve sanırım;
Eki Görüntüle 921442 Eki Görüntüle 921449
Arzu hanım ben quartzo kullanıyorum uzun süredir sizden almıştım. Yeni serileri nasıl quartzonun biraz maviye kaçan tonunu bana yollamıştınız yeni resim varmı ? koyabilirseniz çok sevinirim.
Arzu hanım ben quartzo kullanıyorum uzun süredir sizden almıştım. Yeni serileri nasıl quartzonun biraz maviye kaçan tonunu bana yollamıştınız yeni resim varmı ? koyabilirseniz çok sevinirim.
Selamlar Arzu hanım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?