- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.861
şu an telden bağlanıyorum ama yüklemey çalışayım su an gri yeşile bakan bir tonda sıyah gözde flashsız durusu
Eki Görüntüle 922573
numarali miydi lensleriniz? eger numarali degillerse bosuna 38$ vermissinizpupil boslugunun kaynasmasi icin "feathered pupil" demeniz gerekiyordu sanirim bir karisiklik olmus. ama paranizin fazladan odediginiz kismini geri alabilirsiniz fxeyes'a email atip bir yanlislik oldu derseniz.
Solotica ICE NATURAL COLORS - YouTube
Solotica natural colors ice ta çok güzelmiş. internetten arastırdım bu kızın profiline girip diger solotica lenslerin 2012 2013 serilerine bakabilirsiniz.
Fiyatlari nekadar oldu peki cok begendimbiraz maviye kacan tonu olursa daha cok sevinirim
Evet bunlar bir ay önce aldığım lensler ilk taktığımda hic begenmemistim solusyonda tuttum bir ay ilk defa deniyorum fikirlerinizi almak istedim :))
Eki Görüntüle 920213 Eki Görüntüle 920214
Easem bence çok güzeller bunlar, çok sevdiğim bir ton olmuş senin gözünde
fxeyes lensleerınız ne kadar surede elınızwe gecmıstı,kargo kac gun surdu acaba,hangı kargyla gonderıyorlar
Merhaba, bilgili bir arkadaşa danışmak istiyorum. Numaralı, miyop ve rahat bir lens istiyorum. Şeffaf lens kullanıyorum zaten, çok da rahat ediyorum, şu oksijen geçirgenliği yüksek olanlardan. Bir değişiklik yapmak istediğimde elimin altında renkli bir lens olsun da istiyorum. Yalnız çapı 8.70 üzeri olmalı, 9.00'a kadar kullanabiliyorum. Doğallık çok önemli benim için. Göz rengim kahverengi, açık ve koyu kahve arası :) Ne çok açık ne çok koyu. Geçişleri yumuşak olan, lens olduğu çok ayırt edilemeyecek, gözlerimdeyken rahat edebileceğim bir lens önerisi olan var mı kızlar
solotica mel yada ocre olabilir canım.Merhaba, bilgili bir arkadaşa danışmak istiyorum. Numaralı, miyop ve rahat bir lens istiyorum. Şeffaf lens kullanıyorum zaten, çok da rahat ediyorum, şu oksijen geçirgenliği yüksek olanlardan. Bir değişiklik yapmak istediğimde elimin altında renkli bir lens olsun da istiyorum. Yalnız çapı 8.70 üzeri olmalı, 9.00'a kadar kullanabiliyorum. Doğallık çok önemli benim için. Göz rengim kahverengi, açık ve koyu kahve arası :) Ne çok açık ne çok koyu. Geçişleri yumuşak olan, lens olduğu çok ayırt edilemeyecek, gözlerimdeyken rahat edebileceğim bir lens önerisi olan var mı kızlar
Nc açık mel öneririm cok doğal ve yüze ayrı bi hava katıyor :))
Harelerin geçişleri yumuşak oluyor değil mi, bir araştırayım bakayım, yurtdışındamı getirtiliyor, yoksa türkiyede var mı oky'im?solotica mel yada ocre olabilir canım.
hare istersen charm ve nc istemezsen cor alabilirsin bu 2 renkten.
ncnin haresi daha açık renktir ve keskin değildir. charmın keskindir. ama ben charm hastasıyım o ayrı:)Harelerin geçişleri yumuşak oluyor değil mi, bir araştırayım bakayım, yurtdışındamı getirtiliyor, yoksa türkiyede var mı oky'im?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?