Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

fxeyes lensleerınız ne kadar surede elınızwe gecmıstı,kargo kac gun surdu acaba,hangı kargyla gonderıyorlar

Solotica ICE NATURAL COLORS - YouTube

Solotica natural colors ice ta çok güzelmiş. internetten arastırdım bu kızın profiline girip diger solotica lenslerin 2012 2013 serilerine bakabilirsiniz.

natural colours ıce rengi dahil ıce rengi üretimden kalktı artık ıce rengi yok büşracım

Fiyatlari nekadar oldu peki cok begendim biraz maviye kacan tonu olursa daha cok sevinirim

fiyat bilgisi için soloticacenter@hotmail.com mail gönderebilirsiniz yada wats up mevcut bilgi alabilirsiniz 0507 923 59 60..

Kızlar dün Arzu Abla'da sipariş verdiğim Solotica Quartzo'larım sabah erkenden elimdeydi. Bayılarak taktım fakat çapı gözüme küçük geldi. Hemen çıkardım. Gözümde herhangi bir alerjik durum söz konusu değildir. Almak isteyen arkadaşlar iletişime geçebilir.

Arada yapılan uyarıları lütfen okuyunuz.
2. el lens satışı, takası yasaktır...

1 hafta önce esmeralda aldım ancak göz rengim çok koyu olduğu için sanırım renk kendini belli etmedi ama çok ince ve rahat bir kullanımı varmış solotica lensin

Merhaba, bilgili bir arkadaşa danışmak istiyorum. Numaralı, miyop ve rahat bir lens istiyorum. Şeffaf lens kullanıyorum zaten, çok da rahat ediyorum, şu oksijen geçirgenliği yüksek olanlardan. Bir değişiklik yapmak istediğimde elimin altında renkli bir lens olsun da istiyorum. Yalnız çapı 8.70 üzeri olmalı, 9.00'a kadar kullanabiliyorum. Doğallık çok önemli benim için. Göz rengim kahverengi, açık ve koyu kahve arası :) Ne çok açık ne çok koyu. Geçişleri yumuşak olan, lens olduğu çok ayırt edilemeyecek, gözlerimdeyken rahat edebileceğim bir lens önerisi olan var mı kızlar

Nc açık mel öneririm cok doğal ve yüze ayrı bi hava katıyor :))

merhaba arkadaşlar.
bana bir optik dükkanındaki görevli "haresiz lensler artık üretilmiyor" dedi bu doğru mu? soloticayı hiçbir yerde bulamaz mıyım?

solotica mel yada ocre olabilir canım.
hare istersen charm ve nc istemezsen cor alabilirsin bu 2 renkten.

solotica mel yada ocre olabilir canım.
hare istersen charm ve nc istemezsen cor alabilirsin bu 2 renkten.
Harelerin geçişleri yumuşak oluyor değil mi, bir araştırayım bakayım, yurtdışındamı getirtiliyor, yoksa türkiyede var mı oky'im?

Harelerin geçişleri yumuşak oluyor değil mi, bir araştırayım bakayım, yurtdışındamı getirtiliyor, yoksa türkiyede var mı oky'im?
ncnin haresi daha açık renktir ve keskin değildir. charmın keskindir. ama ben charm hastasıyım o ayrı:)
canım brezilya malı.
ve sitede vetmandan getirtiyorum ben. solotica bayyilik vermiyor hiç bir ülkeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…