Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ncnin haresi daha açık renktir ve keskin değildir. charmın keskindir. ama ben charm hastasıyım o ayrı:)
canım brezilya malı.
ve sitede vetmandan getirtiyorum ben. solotica bayyilik vermiyor hiç bir ülkeye.

Vetmanla bende tanışayım o zaman, araştırmalarım bitince, aktif mi forumda kuzucuğum :26:

arzu hamin merhaba ben de solotica lens almak için renk seçemeyenlerdenim goz rengim resimdeki renk ben sole yeşil tonlarinda güzel bir renk istiorum ..Hangi rengi önerirsiniz ben daha once başka bir sirteden nc mel aldim ama gözlerim yilan rengi oldu :) cok acikti sanirim yeşil degilde sarimsi bir renge donuştu bana yardimci olabilirmisiniz

Eklentiler

• $unnamed[1] - Kopya.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 54
Vetman10 size küçük bir sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim .. Ben Sophistic lens kullanıyorum mavi hastasıyım en son gelen lenslerim kalın ve gözümde batma yapıyor .. Solotica lens kullanmak istiyorum ve bunlarda da aynı bulanıklık batma yaşanır mı .. Önereceğiniz güzel bi mavi var mııı , çokk soru sordum galiba Şimdiden teşekkürlerrr

merhaba london soloticanın dünyanın en doğal renkli lensi ancak bir handikapı var seriler arasında mellerde özellikle ton farklı çıkabiliyor onun için lensler kapalı oldugu ve deneme şansıda olmadıgı için size satın aldgınız yerin hangi tonda çıkabileceğini anlatması lazım.Birde doğal göz renginiz açıksa ki açık sizde nc meller iyice açık olmuştur normal çünkü meller gibi yarı opak soloticalarda göz tabanıda lensin durusunu etkiliyor örneğin bir quartzo her göz tabanında aynı olur ama melleri bir ben taksam aynı meli birde siz taksanız sizde benden 3 ton daha açık durur çünkü benim gözlerim koyu kahverengi..
ben size göz tabanınız açık oldugu için esmralda yada verdeyi öneririm özellikle hıdrocharm verde çok tatlı bir renk

sizin göz renginiz gibi bir tabanda hıdrocharm verde renginin duruşu

merhaba ecem göz çapınıza soloticalar tam uyarsa bulanıklık ve batma yaşamassınız bunun için göz çapınızı bir ölçtürürseniz iyi olur mavilerde özellikle topazio rengini tavsiye ederim son dönemde topaziolar güzelleşti zaten

Çok teşekkürler vetman10 , ilk işim göz çapımı ölçtürmek olacakkk ve sonrasında koşarak gelipp bildiricam =) Bide gold serisi var bu serinin özelliğini öğrenebilir miyim veya şu anda en rahat kullanabileceğim lens hangisi

Kızlar ben uzun süredir şeffaf lens kullaniyorum renkli lens doğal durmaz diye hic kullanmamıştim bi kac haftadir paylaşımlari inceliyorum ve ciddi olar düşünmeye başladım kızlar gozlerim koyu kahve cristal cok hoş duruyo koyu gozlerde bence ama ocrelerde cok doğal hangisi sizce ?? :))

Merhaba Arzu Hanim ben daha once sizden cor mel ve ocre almistim. Simdi quartzo dusunuyorum yalniz baya degisiyor, alinti yaptiginiz resimdeki gibi gorunsun istiyorum ya da internetten buldugum bir kac fotograf var ekleyebilirsem o sekilde istiyorum. Elinizde fatkli seriler mevcut mu acaba istedigim tonu bulma sansim var mi ayni zamanda haresi de cok belirsiz olsun istiyorum biliyorum cok sey istiyorum ama yine de sanisimi deneyeyim dedim :). Yardimci olursaniz sevinirim.

merhaba charmed quartzonun eski serilerini Brezilyada bile bulamassınız açık konuşmak gerekirse yok çünkü hızlı satılan ve bu yüzden çok hızlı üretilen bir renktir cnm bu yüzden ne bizde nede Brezilyada eski seri yok şu an son halini ben ekliyeyim onlardan var piyasada

ayni benim cristallerim gibi duruyor :)) cok benzer almak istemiyorum biraz bekleyim belki degisir bir sure sonra
bu arada siz benim size gonderdigim resimleri paylasmistiniz almak isteyenleri yaniltmamak adina duzeltme yapmak istiyorum o resimlerde yeni acmistim lensleri simdi renkleri acildi mellerim siyaha yakin gozlerimde yemyesil duruyor super oldular acik renk isteyenlere tavsiye ederim. Isteyen varsa cor mel ve cor ocre nin yeni hallerini cekip ekleyebilirim.

selam resim paylaşırsan sevinirim benim de cor mellerin süresi bitmek üzere

bende 1-2 ay önce ocre charme aldim bende cok memnunum rengi olsun durusu süper kimse anlamiyor lens olduğunu ama düz baktigim sürece :)...mesela diyelim kafami döndürmeden saga baksam yani yan baksam kayiyor, etrafındaki hare gözüküyor azicik..gözümü kirpitigim zaman geri yerine oturuyor az cok ama rahatsız etmiyor..sendede böyle sorun oluyormu çünkü gözlerimiz az cok benziyor ;D lensler süper bu yüzdende vazgeçmek istemiyorum bebek gözlü yapıyor...
baskasindada böyle olan varmi arakdaslar

Benimde istedigim ayni bu ton ve aciklik ama suanki seri malesef koyu ve yesile donuk

yeni olsalar diyeceğim ,gözün şeklini anca alır,sürekli günlük kullanıyorsan artık şeklini almıştır gözünün,çapı çok az büyük gelmiş olabilir bu kadar sıksa canım ,yada ara ara takıyorsan anca şeklini alır..bende de oluyor ama çok nadir ani bakışlarda vs,küçük hareketlerde sorun yok.cidden çok doğal,ki ben siyah gözlüyüm,resimlerden daha açık tonu ama bal rengi değil elbette bende.ama ben hayranıyım ocrelerin ve tabii charm serisinin,güle güle kullan canım sende:13:

[video=youtube;Jr4qUNE11OY]http://www.youtube.com/watch?v=Jr4qUNE11OY[/video]Merhaba ben de solotica lens kullanmis biriyim bununla ilgili kolay seçim yapmanızı sağlayacak bir video hazırladım umarım yardımcı olabilmişimdir bildiğiniz gibi lensleri denemeden almak zorundayız freshlook lensler'le ilgilide bilgi bulabilirsiniz.:):http://www.youtube.com/watch?v=Jr4qUNE11OY[/EMAIL]

selam resim paylaşırsan sevinirim benim de cor mellerin süresi bitmek üzere

Merhaba, birkac resim cektim yalniz gunduz cok yogun oldugumdan henuz gun isiginda cekemedim. Paylasacagim renkler hafif los ortamda, birisi flasli, birisi beyaz isikta cekildi gunduz cekebilirsem onlari da ekleyecegim cunku bu sekilde rengi cok da belli olmuyor gibi geliyor bence resimdekilerden daha guzel duruyor yine de umarim biraz fikir vermesi acisindan yardimci olur.

Neden bilmiyorum ama resimlerde daha ela gibi duruyor :) normalde gri yesil gibi acik bir renk. Bir de tabiki bu seriden su an bulunabiliyor mu onu da ogrenmek lazim umarim yardimci olabilmisimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…