- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.881
ncnin haresi daha açık renktir ve keskin değildir. charmın keskindir. ama ben charm hastasıyım o ayrı:)
canım brezilya malı.
ve sitede vetmandan getirtiyorum ben. solotica bayyilik vermiyor hiç bir ülkeye.
Vetmanla bende tanışayım o zaman, araştırmalarım bitince, aktif mi forumda kuzucuğum :26:
arzu hamin merhaba ben de solotica lens almak için renk seçemeyenlerdenim goz rengim resimdeki renk ben sole yeşil tonlarinda güzel bir renk istiorum ..Hangi rengi önerirsiniz ben daha once başka bir sirteden nc mel aldim ama gözlerim yilan rengi oldu :) cok acikti sanirim yeşil degilde sarimsi bir renge donuştu bana yardimci olabilirmisiniz
Vetman10 size küçük bir sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim .. Ben Sophistic lens kullanıyorum mavi hastasıyım en son gelen lenslerim kalın ve gözümde batma yapıyor .. Solotica lens kullanmak istiyorum ve bunlarda da aynı bulanıklık batma yaşanır mı .. Önereceğiniz güzel bi mavi var mııı , çokk soru sordum galibaŞimdiden teşekkürlerrr
merhaba ecem göz çapınıza soloticalar tam uyarsa bulanıklık ve batma yaşamassınız bunun için göz çapınızı bir ölçtürürseniz iyi olur mavilerde özellikle topazio rengini tavsiye ederim son dönemde topaziolar güzelleşti zaten
Evet bunlar bir ay önce aldığım lensler ilk taktığımda hic begenmemistim solusyonda tuttum bir ay ilk defa deniyorum fikirlerinizi almak istedim :))
Eki Görüntüle 920213 Eki Görüntüle 920214
Merhaba Arzu Hanim ben daha once sizden cor mel ve ocre almistim. Simdi quartzo dusunuyorum yalniz baya degisiyor, alinti yaptiginiz resimdeki gibi gorunsun istiyorum ya da internetten buldugum bir kac fotograf var ekleyebilirsem o sekilde istiyorum. Elinizde fatkli seriler mevcut mu acaba istedigim tonu bulma sansim var mi ayni zamanda haresi de cok belirsiz olsun istiyorum biliyorum cok sey istiyorum ama yine de sanisimi deneyeyim dedim :). Yardimci olursaniz sevinirim.
Eki Görüntüle 942476 Eki Görüntüle 942478 Eki Görüntüle 942480 Eki Görüntüle 942487 Eki Görüntüle 942489
merhaba charmed quartzonun eski serilerini Brezilyada bile bulamassınız açık konuşmak gerekirse yok çünkü hızlı satılan ve bu yüzden çok hızlı üretilen bir renktir cnm bu yüzden ne bizde nede Brezilyada eski seri yok şu an son halini ben ekliyeyim onlardan var piyasadaEki Görüntüle 942900
ayni benim cristallerim gibi duruyor :)) cok benzer almak istemiyorum biraz bekleyim belki degisir bir sure sonra
bu arada siz benim size gonderdigim resimleri paylasmistiniz almak isteyenleri yaniltmamak adina duzeltme yapmak istiyorum o resimlerde yeni acmistim lensleri simdi renkleri acildi mellerim siyaha yakin gozlerimde yemyesil duruyor super oldular acik renk isteyenlere tavsiye ederim. Isteyen varsa cor mel ve cor ocre nin yeni hallerini cekip ekleyebilirim.
yaklaşık 1 ay önce aldığım charm ocrelerim gün ışığı ve akşam oda ortamı flaşsız ortamdaki fotoları..
ben belli belirsiz lensleri sevdiğimden dolayı severek kullanıyorum ama önceki seriye göre daha opak ,gözlerim siyah olmasına rağmen çevrem yeşil ela tonlarında göründüğünü ve çok doğal olduğunu söylüyor
cep tel ile çekimler,prof makina ile çekeblirsem ekleyeceğim ,daha net ve sağlıklı görüntü için...
Eki Görüntüle 903493
Eki Görüntüle 903494
Eki Görüntüle 903495
Merhaba Arzu Hanim ben daha once sizden cor mel ve ocre almistim. Simdi quartzo dusunuyorum yalniz baya degisiyor, alinti yaptiginiz resimdeki gibi gorunsun istiyorum ya da internetten buldugum bir kac fotograf var ekleyebilirsem o sekilde istiyorum. Elinizde fatkli seriler mevcut mu acaba istedigim tonu bulma sansim var mi ayni zamanda haresi de cok belirsiz olsun istiyorum biliyorum cok sey istiyorum ama yine de sanisimi deneyeyim dedim :). Yardimci olursaniz sevinirim.
Eki Görüntüle 942476 Eki Görüntüle 942478 Eki Görüntüle 942480 Eki Görüntüle 942487 Eki Görüntüle 942489
bende 1-2 ay önce ocre charme aldim bende cok memnunum rengi olsun durusu süper kimse anlamiyor lens olduğunuama düz baktigim sürece :)...mesela diyelim kafami döndürmeden saga baksam yani yan baksam kayiyor, etrafındaki hare gözüküyor azicik..gözümü kirpitigim zaman geri yerine oturuyor az cok ama rahatsız etmiyor..sendede böyle sorun oluyormu çünkü gözlerimiz az cok benziyor ;D lensler süper bu yüzdende vazgeçmek istemiyorum bebek gözlü yapıyor...
baskasindada böyle olan varmi arakdaslar
selam resim paylaşırsan sevinirim benim de cor mellerin süresi bitmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?