Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Merhaba ben yeni solotica aldım ama gözüme büyük oldu renk ne kadar güzel dursa da. Bulanık görme vs yapmıyor ama doğal duruyor diyemem. Freshlook b&l tam oluyordu. Acaba diyorum opak renkleri seçersem daha doğal durma ihtimali olur mu sizce? Yoksa hiç uğraşmayip eski lenslere devam mı etmeliyim?

Quartzoları alalı bir hafta oldu...
Hiç mi hiç beğenmedim bana hiç yakışmadı hiç doğal değil. Başkalarının gözünde nasıl duruyor bilemem ama bendeki duruşunu kimse beğenmedi

Quartzoları alalı bir hafta oldu...
Hiç mi hiç beğenmedim bana hiç yakışmadı hiç doğal değil. Başkalarının gözünde nasıl duruyor bilemem ama bendeki duruşunu kimse beğenmedi
.

Bebegım üzüldüm senin için yani doğal durmuyorsa bozuk olabılır nerden aldın eğer bır optıkcı fırmasın darn filan aldıysan su nette satış yapan yerden geri gönder Brezilya'ya bozuk rengı de sonuçta rengi doğal durmuyorsa bozuk olabilir seriyi değiştirirler garantili bu lensler 1 yıl kim uğraşacak deme sonuçta para veriyorsun

benımde gozlerım kahve ama cok koyu degıl sıze onerım kesınlıkle tavsıye edıyorum solotica solflex serısınden topazio alın ınanılmaz dogal duruyor ve herkes kendı goz rengım sanıyor cok guzel bır renk zaten 2014 serısı topazio rengı koyulasmıs daha dogal duruyor kesınlıkle solflex topazio tavsıye edıyorum ...

Bana yardımcı olabilecek kimse var mı?

hidricharme in son durumu nedir bir bilgisi olan var mı kızlar? bloglardan okuduklarıma göre baya koyulduğu söyleniyor. şu an sipariş versek elimize ne tonda bir lens gelecek net bir bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.

bir de internetten vereceğimiz siparişlerde lensin hangi seriye ait olduğunu nasıl anlayacağız? güvenilir bir optik sitesinde çok uygun fiyata yıllık numaralı hidrocharme mel var ama yeni seri mi eski seri mi koyu mu açık mı nasıl anlayabilirim ?

Dün lensoptikten quartzo rengiin sipariş verdim, inşallah izlediğim videolardaki gibi bir renk olur.

selam .. ben bişeyi farkettim .şimdi bu solotica lenslerin şişelerinin bazısı nda yazı şişwnin aşağısından yukarı doğru dikey,diğerlerinde ise şişenin çevresini dolanacak şekilde yazılmış . hangisi orijinal anlamadım çünkü hepside kurumsal gibi görünüyor. sizdekilerin şişesi ve Adriana limanın göz rengine benzeyenin şişesini tariflerseniz sevinirim. http://www.................../Products/Big/105016966706102011131305.jpg
http://www.adreselens.com/pictures/NatColor111.jpg http://www................/Products/Small/213019279127062013160312.jpg gibi yardımcı olursanız sevinirim..

Canim hafta sonu siparis verdigim icin anca yarin elime ulasacakmis.. Hic cekinme lensoptikten cok memnun kaldim cok ilgililer. Benimkiler yarin elime ulasacakmis.
Dener ve yorumumu yazarim mutlaka^^

linkdeki ilanlar orjinal soloticalara aittir

http://www.acilensatiyorum.com/SOLOTICA-LENS_dukkan940?gclid=CNnXnovL0L0CFQnpwgodQikAGw

ne zor işmiş lens rengine karar vermek sabahtan beri burayı okumaktan çalışmadım desem yeridir. Okudukça sürekli fikrim değişti aslında solotica quartozo almaya karar vermiştim ama okudukça kararım o kadar çok değişti ki arkadaşlar lütfen biri bana yardım etsin buğday tenliyim, saçlarım siyah, gözlerim koyu yeşil, ben gözlerim daha belirgin bir yeşil olsun istiyorum lütfen yardımcı olun ben ne renk almalıyım???

canım kendi göz rengin nasıl senin çok beğendim :)

kendi göz rengim açık kahve sayılır kullandığım solisyon ''bio true'' ....yanıltmak istemem ama 1 ay içinde koyu diye kullanmadığım lensim istediğim renge döndü...ayrrıca en rahat ettiğim lens solisyonu da bu oldu .......

cristal ve topazi ve mel fotolarımı yükleyeceğim en kısa zamnda sözünü vermiştim ...ancak cristalim problemliydi geri gönderdim ve arzu hanım sağolsun ilgilendi...firma hatasını görüp kusurlu olan lensimi yenisiyle değiştirmişler ancak lot numarası farklı lensi göndermişlr dolayısıyla yapıları ( biri büyük diğeri daha küçük olan boyamalarıda farkedilir şekilde farklı bir çift cristal lense sahip oldum ... ...büyük hevesle sipariş ettiğim lenslerimi kullanamıyorum ve daha önce hiç problem yaşamamıştım ... bu konuda arzu hanım beni mağdur etmiyeceğini söyledi .... bekliyorummmm mecbur ...yarın için topazio ve melleri koyacağım merak edenler için....

Son düzenleme:
Quartzo lenslerim geldi. Hemen denedim tabi ki. Şöyle diyim maviden çok yeşilimsi durdu bende renk.
Doğal duruyor, aşırı dibime girmezlerse tabi ki :)
Sonuç olarak ben beğendim. Tavsiyede ederim bu rengi..Yalnız göz makyajı isteyen bir renk bence.

Ihm fotomu da koyayım bilginiz olsun,

Merhaba

BEn de bugun vetman a quartzo siparişimi verdim..Çook heyecanlıyım bakalım nasıl bir renk gelecek?? ben de yeşil ağırlıklı olsun istiyorum .sizin goz renginiz ne renk? benim çok koyu kahverengi .bir resminizi koyabilirmisiniz rica etsem?

Benim gözlerimde koyu kahverengi canım baya.
Lensli göz resmimi yukarıya koydum bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…