- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.121
.Quartzoları alalı bir hafta oldu...
Hiç mi hiç beğenmedim bana hiç yakışmadı hiç doğal değil. Başkalarının gözünde nasıl duruyor bilemem ama bendeki duruşunu kimse beğenmedi
Topozio pupil boşluğu biraz daha dar bir lens diğerlerine göre yani arkadasım gecen yıl bu renkten aldı ve gayet güzeldi ama suan serideki doğal mı bilemiyorum seriler arası renkler ve doğallıklarda çok oynama oluyor bulursan doğalı çok güzel bir lens yani arkadasımda kimse anlamıyordu .
evet nursudan açık rengini ve doğalını bulursam bence de tam istediğim gibi ama onu da riske atamıyorum işte, hala bi sonuca varamadım ama çok sağol cevabın için.
Kızlar merhaba, ben açık mavi tonlarında bir solotica istiyorum ama nc topazio mu yoksa hidrocor grafite falan mı daha uygun olur koyu kahve gözde bi türlü anlayamadım. ya da başka bi alternatif var mı? uzun zamandır araştırıyorum okumaya çalışıyorum paylaşımlarınızı da ama çok fazla olduğu için, daha önce konuşulduysa da bu konuyla ilgili deneyimlerinizi bulamadım. rica etsem bana da bu konuda yardımcı olur musunuz? :18:
Merhaba ben yeni solotica aldım ama gözüme büyük oldu renk ne kadar güzel dursa da. Bulanık görme vs yapmıyor ama doğal duruyor diyemem. Freshlook b&l tam oluyordu. Acaba diyorum opak renkleri seçersem daha doğal durma ihtimali olur mu sizce? Yoksa hiç uğraşmayip eski lenslere devam mı etmeliyim?
merhaba lensoptikten siparişin eline ulaştı mı bende düşünüyorum sipariş vermeyi eğer ulaştıysa nasıl çıktı lenslerin bazı arkadaşlar yeni seri quartzolardan memnun kalmamış.Seninkiler nasıl çıktı?Dün lensoptikten quartzo rengiin sipariş verdim, inşallah izlediğim videolardaki gibi bir renk olur.
Canim hafta sonu siparis verdigim icin anca yarin elime ulasacakmis.. Hic cekinme lensoptikten cok memnun kaldim cok ilgililer. Benimkiler yarin elime ulasacakmis.merhaba lensoptikten siparişin eline ulaştı mı bende düşünüyorum sipariş vermeyi eğer ulaştıysa nasıl çıktı lenslerin bazı arkadaşlar yeni seri quartzolardan memnun kalmamış.Seninkiler nasıl çıktı?
Canim hafta sonu siparis verdigim icin anca yarin elime ulasacakmis.. Hic cekinme lensoptikten cok memnun kaldim cok ilgililer. Benimkiler yarin elime ulasacakmis.
Dener ve yorumumu yazarim mutlaka^^
selam .. ben bişeyi farkettim .şimdi bu solotica lenslerin şişelerinin bazısı nda yazı şişwnin aşağısından yukarı doğru dikey,diğerlerinde ise şişenin çevresini dolanacak şekilde yazılmış . hangisi orijinal anlamadım çünkü hepside kurumsal gibi görünüyor. sizdekilerin şişesi ve Adriana limanın göz rengine benzeyenin şişesini tariflerseniz sevinirim. http://www.................../Products/Big/105016966706102011131305.jpg
http://www.adreselens.com/pictures/NatColor111.jpg http://www................/Products/Small/213019279127062013160312.jpg gibi yardımcı olursanız sevinirim..
canım kendi göz rengin nasıl senin çok beğendim :)
Quartzo lenslerim geldi. Hemen denedim tabi ki. Şöyle diyim maviden çok yeşilimsi durdu bende renk.
Doğal duruyor, aşırı dibime girmezlerse tabi ki :)
Sonuç olarak ben beğendim. Tavsiyede ederim bu rengi..Yalnız göz makyajı isteyen bir renk bence.
Merhaba
BEn de bugun vetman a quartzo siparişimi verdim..Çook heyecanlıyım bakalım nasıl bir renk gelecek?? ben de yeşil ağırlıklı olsun istiyorum .sizin goz renginiz ne renk? benim çok koyu kahverengi .bir resminizi koyabilirmisiniz rica etsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?