Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Aynı anda yazmışız:)

Evet ben de çok beğendim duruşunu. Gözler de çok güzel maşallah:) Daha net birkaç resim daha koysanız çok mu şey istemiş olurum?

Canım çektiğim fotoğraflar arasında en neti bu gibi geldi o yüzden bunu koydum ben buraya.

yeni seri topazio mel ve quartzolar nasıl acaba quartzo için koyulaştı diye okudum nette de foto bulamadım yeni serisinden alan varsa foto ekleyebilir mi acaba? göz rengim ve yapısı bu şekilde buğday tenliyim quartzo çok sırıtır mı?

Arzu Hanım Merhaba cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

Benim de gözlerim açık renkli ela ile açık kahve arasında güneşte hafif yesile dönüyor, Acaba cristaller hala asagıdaki renk tonunda mı, bir diğer sorum ise; daha önceden 3 aylık amazon green lensini kullanmıştım hafif taşma olmuştu ve gözlerimi kapatıp actıgımda kayıyordu acaba bu neden olur ve aynı seyi solotica da yasarmıyım.

renk olarak bu tonu yakalama ihtimaliniz yüksek ama kayma olayı göz çapı uyumsuzlugundan kaynaklanıyor genellikle bunun için göz doktoruna gidip göz çapınızı ölçtürmenizde fayda var yoksa bilemeyiz aynı sorun olabilir..

şimdi baktım deneyim diye ama solflexlerin numaralısı yok sanırım ben soft açık mavi aradığım için koyu mavi durması benim için iyi değil ama çok teşekkürler.

Tenin esmer gibi duruyor. Buğday olduğuna emin misin?
Ben kendime buğday diyorum sen buğdaysan beyaz diyeyim
Bence sana quartzo pek yakışmaz canım ben yeni
quartzolu fotoyu ekledim sayfada biraz dikkatli bakarsan görürsün.
Bence mel tercih etmelisin.

Son düzenleme:

esmer değilim ona eminim. buğday tenliyim ton farkı olabilir sizinki açık renge dönük olabilir belki de koyu buğday tenim yazdan kalma o foto yazın adana sıcağında koyulaşıyor rengim ister istemez güneşte ama kışın daha açık . Evet fotoğrafı gördüm fakat pek net değil ışıktan ötürü sanırım buradan gördüğüm kadarıyla yeşil ağırlıklı duruyor quartzo ve mel arasında kaldım zaten quartzo daha çekici geliyor ama bilemedim

Quartzo yeşil ağırlıklı zaten canım ışıktan falan değil yani. Mavi değil bence.
Ve baya açık bir renk..
Sen bilirsin alıp pişman olması var bunun. Bence mel almalısın eminim sana daha çok yakışacaktır.

Son düzenleme:

yeşil ağırlıklı bir renk istiyorum zaten diğer markalarda yeşilin tüm tonlarını kullandım diğer renklerden daha iyi durdular tonu farketmiyor bu yüzden de evet pişman olmak da var o kadar para verip. bakalım:106: teşekkür ederim tavsiyeniz için

freshlook sterling gray bana önerebileceğiniz bundan daha açık ve doğal gri mavi tonlarında lens var mı mesela solotica crystal bu tondan daha açık gibi. göz rengim ela yeşil civarı

Eklentiler

• $Adsýzghjklþ.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 70
  • $Adsýzasdfghjklþ.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 66
Quartzolar bi bende iğrenç durdu galiba

Koalina tarafından yazılmıştır:)

freshlook sterling gray bana önerebileceğiniz bundan daha açık ve doğal gri mavi tonlarında lens var mı mesela solotica crystal bu tondan daha açık gibi. göz rengim ela yeşil civarı

Crystal istediğin renk gibi duruyor canım.. Dene istersen.

hidrochrme ocre mi yoksa nc ocre mi daha çok göz rengimi açar.

Eklentiler

• $2013-03-22 13.14.13-1.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 78
  • $2013-03-22 13.14.13-1-1.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…