- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.141
Aynı anda yazmışız:)
Evet ben de çok beğendim duruşunu. Gözler de çok güzel maşallah:) Daha net birkaç resim daha koysanız çok mu şey istemiş olurum?
Eki Görüntüle 212890 merhaba macig top cinzalarım koyu kahverengi gözümde
Çok beyendim çok hoş durmuş maşallah göz yapınızda çok güzel bugün bende quartzo sipariş verdim umarım yeşil ağarlıklı çıkar benim ki de...
evt insomnia bende bu göz rengine solotica natural colours cristal önerebilirim açık renkli göz tabanlarıyla cristal inanılmaz karışıyor kaynaşıyor.
Eki Görüntüle 623855
Eki Görüntüle 623857
Eki Görüntüle 623858
Eki Görüntüle 623858
Eki Görüntüle 623858
cristalin ters yüzü:)
Eki Görüntüle 623865
benımde gozlerım kahve ama cok koyu degıl sıze onerım kesınlıkle tavsıye edıyorum solotica solflex serısınden topazio alın ınanılmaz dogal duruyor ve herkes kendı goz rengım sanıyor cok guzel bır renk zaten 2014 serısı topazio rengı koyulasmıs daha dogal duruyor kesınlıkle solflex topazio tavsıye edıyorum ...
yeni seri topazio mel ve quartzolar nasıl acaba quartzo için koyulaştı diye okudum nette de foto bulamadım yeni serisinden alan varsa foto ekleyebilir mi acaba? göz rengim ve yapısı bu şekilde buğday tenliyim quartzo çok sırıtır mı?
Eki Görüntüle 1060425
Tenin esmer gibi duruyor. Buğday olduğuna emin misin?
Ben kendime buğday diyorum sen buğdaysan beyaz diyeyim
Bence sana quartzo pek yakışmaz canım ben yeni
quartzolu fotoyu ekledim sayfada biraz dikkatli bakarsan görürsün.
Bence mel tercih etmelisin.
esmer değilim ona eminim. buğday tenliyim ton farkı olabilir sizinki açık renge dönük olabilir belki de koyu buğday tenim yazdan kalma o foto yazın adana sıcağında koyulaşıyor rengim ister istemez güneşte ama kışın daha açık . Evet fotoğrafı gördüm fakat pek net değil ışıktan ötürü sanırım buradan gördüğüm kadarıyla yeşil ağırlıklı duruyor quartzo ve mel arasında kaldım zaten quartzo daha çekici geliyor ama bilemedim
Quartzo yeşil ağırlıklı zaten canım ışıktan falan değil yani. Mavi değil bence.
Ve baya açık bir renk..
Sen bilirsin alıp pişman olması var bunun. Bence mel almalısın eminim sana daha çok yakışacaktır.
freshlook sterling gray bana önerebileceğiniz bundan daha açık ve doğal gri mavi tonlarında lens var mı mesela solotica crystal bu tondan daha açık gibi. göz rengim ela yeşil civarı
evet cyrstal ya da ice alıcam aslında magic top renkleri çok güzel ama numaralısı yokCrystal istediğin renk gibi duruyor canım.. Dene istersen.
evet cyrstal ya da ice alıcam aslında magic top renkleri çok güzel ama numaralısı yok
türkiye de neden yokmacig topların numaralıları Brezilyada var Aslaug biz getirtiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?