Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Mart ayı yeni seri daha gelmemiş kızlar hala muallakta renkler son seriler yani ocaktaki gelenl bütün renklerde yapaylık var aylık larda dahil olmak üzere ,yeni seri doğallaşmıştır umarım renklerde çok oynuyorlar.

Kızlar esmeralda ve quartzo arasında kaldım. Şu anki serilerde bunların durumları nedir?
Daha önce charm mel kullanmıştım koyu seriydi ama inanılmaz doğaldı. Yine doğal olsun ama daha açık olsun istiyorum...

topazio ısmarlamıştım. bademella nın mesajlarından sonra vazgeçtim. quartzoya döndüm. umarım istediğim gibi olur.

Oky quartzoların gelmiştir herhalde, nasıllar? Memnun musun renklerinden?
Ben de sanırım quartzo alırım:26:

Ay çok merak ettim yeni hallerini, Gelince mutlaka bilgilendir olur mu

topazionun yıllıgı açılmış onun bilgisini verebilirimTabiki şunuda belirteyim benim elime gelen serisinden bahsediyorum başka seri alırsınız yılbaşı öncesi serisi gelir o zaman Arzu hanım bizi yanılttı demeyin kızlar ben kendi elimdeki seriden bahsediyorum

Son düzenleme:

arzu hn mel ler ne durumda
ben tekrar loyu seri istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…