Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Quartzolarım geldi, büyük hayal kırıklığı yaşıyorum
Pupil boşluğu çok küçük geldi resmen bulanık görüyorum etrafı tek denemede çöp olacak lenslerim

Eklentiler

• $Fotoðraf - 27.03.2014 17.22 #2.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 76
  • $Fotoðraf - 27.03.2014 17.23.webp
    16 KB · Görüntüleme: 74
Pupil boşluğu çok küçük geldi resmen bulanık görüyorum etrafı tek denemede çöp olacak lenslerim

Bence lenste sorun var pupil boşluğu aksine büyük görünüyor ve bu renk yapay Durmuş mel tavsiye ederim

Bence lenste sorun var pupil boşluğu aksine büyük görünüyor ve bu renk yapay Durmuş mel tavsiye ederim

Mel kullanmıştım zaten ama koyu seriydi pek açmadı gözlerimi. Tabi inanılmaz doğaldı...
Quartzodan öyle bir doğallık beklemiyordum sonuçta daha opaklar ama bulanık görmeyi de beklemiyordum çok üzüldüm ya Kayma oldu belki de çok incelemedim bulanık görünce hemen çıkardım

Son düzenleme:

Aldığın yeri ara bozuk de sonuçta bu lensler garantili 1 yıl Brezilya'ya yolluyorlar bozuksa yenisiniverirler yazık günah parana hakkını ara zaten bu firma çok insanı mağdur ediyor durmadan renk biçim değiştirerek .

Lenste sorun var mutlaka değiştirirler gönder geri parana yazık mutlaka değiştirirler:44::44:

Lenslerim bugn daha bi kendilerindeydi:)

Eklentiler

• $20140328_144310.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar merhaba, ben açık mavi tonlarında bir solotica istiyorum ama nc topazio mu yoksa hidrocor grafite falan mı daha uygun olur koyu kahve gözde bi türlü anlayamadım. ya da başka bi alternatif var mı? uzun zamandır araştırıyorum okumaya çalışıyorum paylaşımlarınızı da ama çok fazla olduğu için, daha önce konuşulduysa da bu konuyla ilgili deneyimlerinizi bulamadım. rica etsem bana da bu konuda yardımcı olur musunuz? :18:

Kızlar quartzonun kısacık bir videosu da burada, gün ışığında çekildi...Çok tip olduğum için eklemek istememiştim aslında[video=dailymotion;x1kdaam]http://www.dailymotion.com/video/x1kdaam_solotica-quartzo_lifestyle[/video]

bende lens almayı düşünüyorum ama gözümde astigmatta var.bulanık görebilirsin diyolar bilgisi olan varsa yardımcı olabılırmı

yok mu bana cevap verecek olan ya haftalardır bekliyorum ne alacağıma emin olamıyorum arzu hanım da cevap verirse sevinirim ki alayım.

Bence açık mavi tonlarında topazio durur

Bence açık mavi tonlarında topazio durur
:44:
ben de öyle düşünüyordum en başta ama araştırdıkça graphite, crystal, ice diye öneriler de gördüm. bu topazionun yeni serisinin de koyu olduğunu söylemiş alan bir hanımefendi, burada resmini de paylaşmış. hangisini alsam bi türlü emin olamıyorum şu an.

merhaba, sitede yeniyim, bir hatam olursa affola.
ben icemint lens almıştım 2 ay önce, sadece deneme şeklinde taktım, gözümde 15dk ya durdu ya durmadı ve yakışmadı bana.
yeni alınmış (yani benimki gibi en fazla iki aylık) hidrocor ocre ile değişim yapmak ya da ucuza satın almak isteyen olursa bana mesaj atabilir.
herkese güzel günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…