- 26 Eylül 2010
- 17.562
- 32.877
- 798
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.101
Quartzolarım geldi, büyük hayal kırıklığı yaşıyorum
Pupil boşluğu çok küçük geldi resmen bulanık görüyorum etrafı tek denemede çöp olacak lenslerim
Bence lenste sorun var pupil boşluğu aksine büyük görünüyor ve bu renk yapay Durmuş mel tavsiye ederim
Quartzolarım geldi, büyük hayal kırıklığı yaşıyorum
Pupil boşluğu çok küçük geldi resmen bulanık görüyorum etrafı tek denemede çöp olacak lenslerim
Mel kullanmıştım zaten ama koyu seriydi pek açmadı gözlerimi. Tabi inanılmaz doğaldı...
Quartzodan öyle bir doğallık beklemiyordum sonuçta daha opaklar ama bulanık görmeyi de beklemiyordum çok üzüldüm yaKayma oldu belki de çok incelemedim bulanık görünce hemen çıkardım
Lenslerim bugn daha bi kendilerindeydi:)
Kızlar merhaba, ben açık mavi tonlarında bir solotica istiyorum ama nc topazio mu yoksa hidrocor grafite falan mı daha uygun olur koyu kahve gözde bi türlü anlayamadım. ya da başka bi alternatif var mı? uzun zamandır araştırıyorum okumaya çalışıyorum paylaşımlarınızı da ama çok fazla olduğu için, daha önce konuşulduysa da bu konuyla ilgili deneyimlerinizi bulamadım. rica etsem bana da bu konuda yardımcı olur musunuz? :18:
Kızlar merhaba, ben açık mavi tonlarında bir solotica istiyorum ama nc topazio mu yoksa hidrocor grafite falan mı daha uygun olur koyu kahve gözde bi türlü anlayamadım. ya da başka bi alternatif var mı? uzun zamandır araştırıyorum okumaya çalışıyorum paylaşımlarınızı da ama çok fazla olduğu için, daha önce konuşulduysa da bu konuyla ilgili deneyimlerinizi bulamadım. rica etsem bana da bu konuda yardımcı olur musunuz? :18:
:44:Bence açık mavi tonlarında topazio durur
Merhaba hala elinizde mi?elimde bana renkleri uymadığı için kullanmadığım charme verde , charme verde marine , soflex mel ve soflex ıce var..İlgilenenler cvp yazabilir uygun fiyata vereceğim
yok mu bana cevap verecek olan ya haftalardır bekliyorum ne alacağıma emin olamıyorumarzu hanım da cevap verirse sevinirim ki alayım.[/QUO
morella topazio olur canım grafiteler koyu kalır size çünkü grafite rengi yarı opaktır şöyle anlatayım daha transparan topazio ise daha opak bu yüzden gözü daha iyi kapatıyorlar ve gözrenginizi doğal olarak daha fazla değiştiriyor topaziolar..
yok mu bana cevap verecek olan ya haftalardır bekliyorum ne alacağıma emin olamıyorumarzu hanım da cevap verirse sevinirim ki alayım.[/QUO
morella topazio olur canım grafiteler koyu kalır size çünkü grafite rengi yarı opaktır şöyle anlatayım daha transparan topazio ise daha opak bu yüzden gözü daha iyi kapatıyorlar ve gözrenginizi doğal olarak daha fazla değiştiriyor topaziolar..
evet ben de öyle düşündüm başta ama dediğim gibi yeni seriyi alan hanımefendi koyu olduğunu söylemiş ve günlük kullanımda da doğal durmadığına dair yorumlar okudum. o yüzden emin olamıyorum boşa da alıp kullanamamak istemiyorum. hala düşünüyorum her saat kullanabileceğim en doğal açık mavi tonları, koyu kahve rengi göze takınca topazio mu olur graphite, ice, crystal ya da marine mi, deliricem karar verememekten.
evet ben de öyle düşündüm başta ama dediğim gibi yeni seriyi alan hanımefendi koyu olduğunu söylemiş ve günlük kullanımda da doğal durmadığına dair yorumlar okudum. o yüzden emin olamıyorum boşa da alıp kullanamamak istemiyorum. hala düşünüyorum her saat kullanabileceğim en doğal açık mavi tonları, koyu kahve rengi göze takınca topazio mu olur graphite, ice, crystal ya da marine mi, deliricem karar verememekten.
Topozio pupil boşluğu biraz daha dar bir lens diğerlerine göre yani arkadasım gecen yıl bu renkten aldı ve gayet güzeldi ama suan serideki doğal mı bilemiyorum seriler arası renkler ve doğallıklarda çok oynama oluyor bulursan doğalı çok güzel bir lens yani arkadasımda kimse anlamıyordu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?