- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.181
bence taban renklede alakalı ben dogal rengı acık olanlarda daha dogal durduguna ınanıyorum solotıcaların
yarın fxeyes lime greenlerim geliyor,bi heyecan bi heyecan:)))
melek hanım fxeyeslerim normalde daha acık renk duruyor:)hayırlı olsun lenslerınız resım rıca etsek
hayırlı olsun lenslerınız resım rıca etsek
nn bb fxeyeslerim:)
koyultma işlemi yaptırılmamış hali mi yani hiç bi işlem yapılmadı mı? süper duruo gülegüle kullanın
nn bb fxeyeslerim:)
Gecenlerde uzun bir aradan sonra yeniden bir cift solotica almaya karar vermistim arkadaslar bu hafta lenslerim elime gecti. Hidrocor Mel almistim buyuk riske girerek. Ama iyi ki de almisim, eski mellerim gibi oldu resmenben bile bu kadarini beklemiyordum acikcasi. Oldukca koyu bir kahve olan gozlerimi inanilmaz acti. Los isikta bile kendini belli ediyor ayni zamanda da cok dogal dememe gerek var mi, solotica sonucta Neyse LOT numarasi vs bilgiler fotograftaki minik sisenin uzerinde, merak edenler icin.
Eki Görüntüle 865328 Eki Görüntüle 865329
arzu hanım merhaba çok uzun bi ara vermiştim şimdi görünce yeniden dayanamadım daha önce hidrocor mel almıştım Eki Görüntüle 1100416 foto da olan 2012 hidrocor mel idi şimdi yeniden almak istiyorum acaba yeni seri hakkında bilgi alabilir miyim ?
archıtectorcum merhabawats updan ekleyin isterseniz resim göndereyim size 0507 923 59 60
Problem ARZU HANIMIN sayesinde aşıldı firma nihayetinde bana bir çift aynı lot numarasına sahip bir çift cristal lens gönderdi...elime yeni geçti bu yüzden ilk fırsatta resim yükleyeceğim ....tekrar TEŞEKKÜRLER ARZUM ...İYİKİ VARSIN CANIMcristal ve topazi ve mel fotolarımı yükleyeceğim en kısa zamnda sözünü vermiştim ...ancak cristalim problemliydi geri gönderdim ve arzu hanım sağolsun ilgilendi...firma hatasını görüp kusurlu olan lensimi yenisiyle değiştirmişler ancak lot numarası farklı lensi göndermişlr dolayısıyla yapıları ( biri büyük diğeri daha küçük olan boyamalarıda farkedilir şekilde farklı bir çift cristal lense sahip oldum ......büyük hevesle sipariş ettiğim lenslerimi kullanamıyorum ve daha önce hiç problem yaşamamıştım ... bu konuda arzu hanım beni mağdur etmiyeceğini söyledi .... bekliyorummmm mecbur ...yarın için topazio ve melleri koyacağım merak edenler için....
archıtectorcum merhabawats updan ekleyin isterseniz resim göndereyim size 0507 923 59 60
Problem ARZU HANIMIN sayesinde aşıldı firma nihayetinde bana bir çift aynı lot numarasına sahip bir çift cristal lens gönderdi...elime yeni geçti bu yüzden ilk fırsatta resim yükleyeceğim ....tekrar TEŞEKKÜRLER ARZUM ...İYİKİ VARSIN CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?