Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arkadaslar. Bu benim kendi göz rengim. Biraz daha rengini acabilmek icin hangi solotica lensi kullanabilirim? Lütfen yardim edin

Son düzenleme:

solotica hıdrosummer serisi azul rengi koyu renk gözde duruşu ..resim gönderen arkadaşım kendisi paylaşmamı istedi çok teşekkürler

koyultma işlemi yaptırılmamış hali mi yani hiç bi işlem yapılmadı mı? süper duruo gülegüle kullanın

nn bb fxeyeslerim:)

sagolun cok dogallar gercekten su haliyle,en ince detayına kadar yapmıslar,koyultulmamsı hali cok acık ,bu hal dogal göz tam,bi hevesle aldım köye atandıgım için takamıyorum burda herkes pardesüyle geziyo düsününki lens takmak..... ulasabilrsiniz bana

Son düzenleyen: Moderatör:
arzu hanım merhaba çok uzun bi ara vermiştim şimdi görünce yeniden dayanamadım daha önce hidrocor mel almıştım foto da olan 2012 hidrocor mel idi şimdi yeniden almak istiyorum acaba yeni seri hakkında bilgi alabilir miyim ?

gerçekten çok güzel durmuş güle güle kullanın

archıtectorcum merhaba wats updan ekleyin isterseniz resim göndereyim size 0507 923 59 60

archıtectorcum merhaba wats updan ekleyin isterseniz resim göndereyim size 0507 923 59 60

Arzu hanım merhaba,

Ben yaklaşık 3 gündür forumları deli gibi okuyorum..Çok koyu hatta siyaha yakın gözlerim var size danışmak ve mümkünse sipariş vermek istiyorum..Esmeralda, ve nc mel ile hidrocharme mel arasında kaldım..doğal durması tabiki tercih sebebim ama çok ben burdayım da demesin istiyorum.Esmeralda yı çok beğendim ama bazı gözlerde kayma yapınca belli oluyor lens olduğu..Koyu göz rengi olmasına rağmen açıyor esmeralda ama kayma problemini nasıl çözebiliriz ?

Problem ARZU HANIMIN sayesinde aşıldı firma nihayetinde bana bir çift aynı lot numarasına sahip bir çift cristal lens gönderdi...elime yeni geçti bu yüzden ilk fırsatta resim yükleyeceğim ....tekrar TEŞEKKÜRLER ARZUM ...İYİKİ VARSIN CANIM

Rica ederim canımcım güle güle kullan sağlıkla kullan e resimde yüklersen tadından yenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…