Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Merhaba ,

fxeyes foxlar çok yakışmış güle güle kullanın.Lensler kaç ton koyultuldu bilginiz var mı?

Ben livia kadar detaylı ve bi normal foxxan daha koyu bi renk demiştim arzu hanıma. Ne derece koyultuldı bilemiyorm arzu hanıma sorun isterseniz. Teşekkür ederim bu arada😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rica ederimkızlar böyle çok açık renkli lenslerde pupil boşlugu dar olmak zorunda yoksa özellikle koyu ve siyah gözün ortadan çok çıkması çok kötü bir görüntü oluşturur o yüzden bu tip açık lenslerin pupil boşlugunu dar yapıyorlar solotica hıdrosummer azullarınızı güle güle kullanın resim bekliyoruz sevgiler selamlar

Son düzenleme:

Kesinlikleee arzu ablacimm en yakin zamanda ekliycem foto flassiz ozellikle zaten bi lens flassiz cekimde kendini belli ediyosa mukemmeldir benceee tekrardan cok tesekkur ederim we acik bebek mavisi lens dusunen herkese tawsiye ediyorum bundan daha guzelini gormedim yillardir lens kullanirim yani

Oda isiginda flashsiz gunduz cekim

Kizlar merhaba solotica solfex quartzolarim.. uzun sure b.lomb gri kullandim bunlari aldiktan sonra keske daha once alsaydim dedim. Uzun sure sizi takip ettim ve onerilerinizi okuyarak bu lensi almaya karar verdim..ben cok memnunum.. gozlerim orta kahve ve miyop bu arada

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403959012991.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 138
arzu hanım dan aldıgım solotica lenslerim var cok doğal cok guzel ama kendime bu rengi yakıstıramadım.elimde tek şişesi acılmıs ve bir kere denenmiş quartzolarım var arzu hnm referansı ile almayı düşünen olursa uygun fiyata gönderebilirim.

Fiyat olarak ne istiyorsunuz özelden mesaj atarsanız sevinirim ikinci el satmak yasak çünkü :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

peki rengi çok mu açık şu an face den bakamıyorumda

hidrocor mel aşktır bana çok yakıştırıyorlar kendi gözüm zannedip hayran olanlar bile oldu :) öncesinde marine kullandım oda güzeldi ama melin yerini tutmadı
üstteki hidrocor mel alttaki hidrocor marine

Son düzenleme:
ben de ankaradayim ne kadar dusunuyorsunuz

Vetmann merhaba canımm:))

Ben senden quartzo almıştım hatırlarsan.Ben çook beğenmeme rağmen biraz iddialı bir renk olduğu ve eşim kıskandığı için işyerinde hergün takamıyorum.

Günlük şeffaf lenslerimin de kullanım süresi dolmak üzere. ben de diyorum ki natural colors mel alayım. Fakat bir sorum olacak bu solfex dediğiniz nedir tam anlayamadım kısa süreli kullanımı olan serimi acaba ?? nc mel var mı bu seride,(+) numara var mı ve tabi ki fiyatı nedir ??

Sevgilerimi yolluyorum sana ...

Cok guzel bi renk neden sariyosunuz merak ettim we 2. El mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…