- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.301
Merhaba ,
fxeyes foxlar çok yakışmış güle güle kullanın.Lensler kaç ton koyultuldu bilginiz var mı?
Benimde bugun hidrosummer azullarim geldi cok begendim burdan tesekkur ediyorum arzu hanima we aksam isiginda bile harika duruyolar mawis mawis yarin gun isiginda tahmin edemiyorum walla aynen aslinda pupil boslugu cok dar diil ama daha kalin yapili bi lens oldugu icin bende durbunle bakiyo gibiyim asla araba kullanmam bunla kaza sebebi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rica ederimkızlar böyle çok açık renkli lenslerde pupil boşlugu dar olmak zorunda yoksa özellikle koyu ve siyah gözün ortadan çok çıkması çok kötü bir görüntü oluşturur o yüzden bu tip açık lenslerin pupil boşlugunu dar yapıyorlar solotica hıdrosummer azullarınızı güle güle kullanın resim bekliyoruz sevgiler selamlar
Rica ederimkızlar böyle çok açık renkli lenslerde pupil boşlugu dar olmak zorunda yoksa özellikle koyu ve siyah gözün ortadan çok çıkması çok kötü bir görüntü oluşturur o yüzden bu tip açık lenslerin pupil boşlugunu dar yapıyorlar solotica hıdrosummer azullarınızı güle güle kullanın resim bekliyoruz sevgiler selamlar
Canım ben bayıldım uzun süredir getirttiğim en güzel fx eyes rengi güle güle kullanın
arzu hanım dan aldıgım solotica lenslerim var cok doğal cok guzel ama kendime bu rengi yakıstıramadım.elimde tek şişesi acılmıs ve bir kere denenmiş quartzolarım var arzu hnm referansı ile almayı düşünen olursa uygun fiyata gönderebilirim.
Solotica Türkiye Facebook adresinde var düşünüyorsan mail den ıletısım kurabılırız bide kızlar tanita tikararm yellow aldım onlarında satıyorum ilgilenen varsa kapalı kutu açılmadı fişleri mevcut rainbow giallo nun aynısı oldugum için acmadım sadece sıseden baktım rengine
peki rengi çok mu açık şu an face den
Rainbow giallo ve tanita tikaram dan 1 tık açık yani göz rengine göre değişir her kesde başka olur çünkü Opak bir lens değil quartzo gibi ,ama mellerde en doğal duran lens budur bütün lensleri deneyen biri olarak söylüyorum .
ben de ankaradayim ne kadar dusunuyorsunuzarzu hanım dan aldıgım solotica lenslerim var cok doğal cok guzel ama kendime bu rengi yakıstıramadım.elimde tek şişesi acılmıs ve bir kere denenmiş quartzolarım var arzu hnm referansı ile almayı düşünen olursa uygun fiyata gönderebilirim.
arzu hanım bende solotıca hıdrocharme mel almayı dusunuyorum ama kararsız kaldım nc mel arasında(yardımcı olurmusunuz
Eki Görüntüle 1165054
oda isiginda flashsiz gunduz cekim
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
doğal göz renginiz ne renk?
solotica hıdrosummer azul bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?