Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bunlar ayni renk degil ki

Londoncum canım o kızın gözleri koyu kahverengi wr lensin konu mankeni senin gözlerin ela lensler aynı renk ama tabi herkezin gözü kaşıda etkiliyor sende bir tık daha yeşil durmuş doğal göz rengin ela oldugu için ama çok daha doğal görünüyor sende neden begenmedinki tam mel alıcaktın mellerden hızlı bir dönüş yapıp quartzoya geçtin bende anlamadım çok hızlı karar verdin ama bence çok güzel olmuş herkezde begenmiştir eminim

Son düzenleme:
mrb,solotica quartzo yada esmeralda almak ıstıtyorum sarısın beyaz tenlıyım gozlerm açık kahve hangısını almalıyım bırde nerden alabılırm?

Son düzenleme:
2019/3 yeni seri mel yada quartzo alan varmı renkler nasıl

nursudan şu an 07/2019 lar geliyor ayrıca 03/2019 de olsa iki lens birbirinden farklı durabiliyor illaki aynı tarihli lensler aynı durmuyor .öyle bir durum yok malesef.ben ayırırken tonları tarihlerinden ziyade şişenin dibinden tonlara bakıyorum..

mrb,solotica quartzo yada esmeralda almak ıstıtyorum sarısın beyaz tenlıyım gozlerm açık kahve hangısını almalıyım bırde nerden alabılırm?

0507 923 59 60 wats updan resminizi gönderirseniz yardımcı olurum

Son düzenleme:

ben mawi olanı sipariş ettim yarın elimde inşallah

Arkadaslar ben nc mel kullanıyorum fakat kayma yapıyor ve cok belli oluyo mel serisin de kayma yapmayan yok mu? Yardım edin Lutfennnn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pupil boslugu dar baya rahat gorebiliomusun?

Görmüyorum walla snki dürbnle bakıyo gbiyim o yzden odak da bozuk biraz bulanık ama zmanla ona göre göz kendini ayarlıyomş 1 ayı alırmş. Ramazn da işi bırakıyorm evde olcam 1ay boyunca evde alıştrmaya çlşcm

Benimde bugun hidrosummer azullarim geldi cok begendim burdan tesekkur ediyorum arzu hanima we aksam isiginda bile harika duruyolar mawis mawis yarin gun isiginda tahmin edemiyorum walla aynen aslinda pupil boslugu cok dar diil ama daha kalin yapili bi lens oldugu icin bende durbunle bakiyo gibiyim asla araba kullanmam bunla kaza sebebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…