- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.281
Bunlar ayni renk degil ki
Arzudan aldigim 12haziran2014 tarihindeki lenslerimi renk olarak bana yakismadigini dusundugum icin satmak istiyorum ilgilenirseniz mail adresim daha 1gun oldu ve inananin bir kere taktim
Yukarida da resimleri var
2019/3 yeni seri mel yada quartzo alan varmı renkler nasıl
mrb,solotica quartzo yada esmeralda almak ıstıtyorum sarısın beyaz tenlıyım gozlerm açık kahve hangısını almalıyım bırde nerden alabılırm?
nursudan şu an 07/2019 lar geliyor ayrıca 03/2019 de olsa iki lens birbirinden farklı durabiliyor illaki aynı tarihli lensler aynı durmuyor .öyle bir durum yok malesef.ben ayırırken tonları tarihlerinden ziyade şişenin dibinden tonlara bakıyorum..
Sevgili vetman,su an elinizde koyu doğal duran koyu nc. mel yada hidrocor mel var mı tarif ettiği 2016/3 yda2017 serilere benzeyen 2019/7 geldiyse bilgi verirmişsiniz renkler hakkında benım elimde 2019 /1 var bunlar açık seriler
merhaba arkadaslar ..ben de solotıca lens arayısı ıcındeyım.bir kez quartzo aldım ama yeşilimsi durdu.ben de senelerdir b%l hareli gri kullanıorum aslında memnundum.fakat son ıkı senedır bence rengını bozdu ve o acık parlak grılıgı artık gozumde goremıyorum.solotıca pupıl genıslıgı dar parlak grı ya da dogal açık mavı hangısı olabılır.gözüm orta kahve..ama o ortadakı delığın kuçuk olması lazım..bıraz oncesu fotodakı arkadasın lens rengıne bayıldım.benım aldıgım boyle degıldı.1 seneyı gectı ben alalı bır bucuk yl olacak toplasan 5 kez taktım gozum alısmadı o renge daha zıyade yeşile calıyordu. ama bu bayanda cok farklı ve guzel durmus resmen mavıye yakın..acaba gecen seneyle bu senekı quartzolar birbirinden farklı mı bu eskı serı yenı serı dedıklerı nedır sınır oldum ya :))) bana akıl verinnnn sene sene bunlar renklerı değiştiriyor mu.bırde bu arzu hanımın gozundekı mavıye bayıldım mesela ..ama gozu oldukca rahatsız edıyormuş kullananlar bana bilgiversin lütfen.cunku ıstedıgıme cok yakın pupıl de dar sanırım ..bana da bi el atın yaaa :)
Eki Görüntüle 1137895 Eki Görüntüle 1137894 Eki Görüntüle 1137895 Eki Görüntüle 1137894
Pupil boslugu dar baya rahat gorebiliomusun?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Görmüyorum walla snki dürbnle bakıyo gbiyim o yzden odak da bozuk biraz bulanık ama zmanla ona göre göz kendini ayarlıyomş 1 ayı alırmş. Ramazn da işi bırakıyorm evde olcam 1ay boyunca evde alıştrmaya çlşcm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?