- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.261
Canım,çok güzel olmuşÇokta yakışmış,güle güle kullan
Bende quartzoları beğeniyorum ama eski serilerini sanırım.Onlar daha bir mavimsi yeşilimsi duruyordu sanki :44:
Evet,hatırlıyorum ben,eski serilerinde yeşil belirgindi.İki rengin karışımı çok daha güzel duruyorCAnım benimAslında resimlerde tam olarak gerçeği yansıtamıyorum. Ne de olsa ışık, flash durumu farklılaştırıyor.Daha profesyonel bir makineyle böyle olmaz belki? Telefondan çekilmiş resimler sonuçta :)
Evet quartzolar her sene renk değiştiriyor maalesef şansına artık ne geleceği:) Ben de biraz daha yeşil ağırlıklı olmasını istemiştim ama daha mavi gri ağırlıklı geliyor bana karışık çözemediğim bir renk ama gene de çok seviyorum herkes te hiç lens gibi değil, seni tanımasak gerçek gözlerin sanarız diyor:)
Sana da çok yakışacaktır denemelisin bence
Ben de tam senin yeni resimlerine bakıyordum yakmışsın gene ortalığı güzel arkadaşım
Çok yakışmış gerçektenKaş gözde güzelmiş Maşallah Bazen yapaylık hissediyorsun lenslerde,ben lens kullanınca insanlarla çok yakından ve göz teması kurmaya çekiniyorum açıkcası
En üztteki fotoğrafta biraz yapaylık fark ediyorum dikkatli bakınca ancak..Ama bence güzel
merhabalar solotica bulamıyorum hiçbir sitede nerden alabilirim biliyor musunuz
lensoptik ten aldım canım ben gayet guvenılır ve hızlı tavsıye ederım
merhaba arkadaslar ..ben de solotıca lens arayısı ıcındeyım.bir kez quartzo aldım ama yeşilimsi durdu.ben de senelerdir b%l hareli gri kullanıorum aslında memnundum.fakat son ıkı senedır bence rengını bozdu ve o acık parlak grılıgı artık gozumde goremıyorum.solotıca pupıl genıslıgı dar parlak grı ya da dogal açık mavı hangısı olabılır.gözüm orta kahve..ama o ortadakı delığın kuçuk olması lazım..bıraz oncesu fotodakı arkadasın lens rengıne bayıldım.benım aldıgım boyle degıldı.1 seneyı gectı ben alalı bır bucuk yl olacak toplasan 5 kez taktım gozum alısmadı o renge daha zıyade yeşile calıyordu. ama bu bayanda cok farklı ve guzel durmus resmen mavıye yakın..acaba gecen seneyle bu senekı quartzolar birbirinden farklı mı bu eskı serı yenı serı dedıklerı nedır sınır oldum ya :))) bana akıl verinnnn sene sene bunlar renklerı değiştiriyor mu.bırde bu arzu hanımın gozundekı mavıye bayıldım mesela ..ama gozu oldukca rahatsız edıyormuş kullananlar bana bilgiversin lütfen.cunku ıstedıgıme cok yakın pupıl de dar sanırım ..bana da bi el atın yaaa :)
Eki Görüntüle 1137895 Eki Görüntüle 1137894 Eki Görüntüle 1137895 Eki Görüntüle 1137894
Evet,hatırlıyorum ben,eski serilerinde yeşil belirgindi.İki rengin karışımı çok daha güzel duruyorBu seri daha çok mavi ağırlıklı..
Fotolarda daha farklı çıkıyor evet.Normalde bile gün ışıgına göre farklı duruyor zaten.Gerçek göz rengide öyle.Bana eşim bazen ela gözlüm diyorNe ela gözü be,sen kimle karıştırıyorsun beni diyip kızıyorum Oysa oğlum -Anne,senin gölerin bazen ela oluyor diyor Oysa basbayağı kahverengi normalde Denizde çok renk değiştirdiğine şahidim ama... Akam ve gece lens kullanmayı çok seviyorum ben,çok daha güzel ve doğal görünüyor bence
Yakışmış canım,gerçekten beğendimYapaylık fark etmedim,bazen olabiliyor bazı durumlarda,nedense :44:
Eski yeşilimsi mavimsi seriden bulsam alırım hiç düşünmeden..Mavi pek sevmiyorum ben,ya grilik olacak yada yeşillik
Arzucum hesap numaran nedir ben nc mel alayim artik sende kurtul bende kurtulayim bu dertten
Nereye hangi bankaya odeme yapiyoruz bilgilerini verirsen hemen eft yapayim hesabina bu arada ucreti hic sormadim ben.
Umarim istedigim gibi olur yilan goze donusmem
Sevgiler
Evet teşekkür ederim bende cok beğendim kullanıyorum gündüz kullanıma cok uygun tavsiye ederim
Yeni bi solusyonda aldım biraz rengini acmak için
Londoncum wats updan yazarım 0507 923 59 60mailim soloticacenter@hotmail.com
Bunlar ayni renk degil kiYa arzu cok kotu oldu bu quarzolar keske almasaydim hic beyenmedim nasil olmus acil yardim etEki Görüntüle 1154949
Arzudan aldigim 12haziran2014 tarihindeki lenslerimi renk olarak bana yakismadigini dusundugum icin satmak istiyorum ilgilenirseniz mail adresim... daha 1gun oldu ve inananin bir kere taktim
Yukarida da resimleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?