- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.321
Cok guzel bi renk neden sariyosunuz merak ettim we 2. El mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet çok hoş bi renk, yıllardır yeşil kullandığım için mavi kullanamayacağımı düşündüm, daha dün geldi bana da, arzu hanımdan aldım, vetman adlı kullanıcı. ilgilenirseniz aldığımdan daha uygun fiyata veriyorum. hiç kullanmadım.
evet çok hoş bi renk, yıllardır yeşil kullandığım için mavi kullanamayacağımı düşündüm, daha dün geldi bana da, arzu hanımdan aldım, vetman adlı kullanıcı. ilgilenirseniz aldığımdan daha uygun fiyata veriyorum. hiç kullanmadım.
maıl attım sıze :))Eki Görüntüle 1178041 bu bayanın gozunde kı lens MI?
yeni cor mellerim
arkadaşlar SOLOTİCA HİDROSUMMER AZUL orjinal lens var elimde, ilgilenenler varsa özelden veya ...... adresinden bana ulaşabilirler...
çok tesekkurler.Bu forumda vetman dan aldımÇok güzel nerdenaldınız acaba
Kızlar bugün enhancer sea geren freshlook dimesion aldım hepinize öneririm hidrocor mel 2016 serileri gibi çok doğal yoğunlaştırıcı olarak geçiyor fiyatı 65 tl cıvarı eğer koyu yeşil ve çok doğal bir duruş istiyorsanız mükemmel ,gözleri açık olanlar için ideal ama koyu olanlarda hafif renk değişimi için kullananılır uzun zamandır rastladığım en doğal lens.
Sevgili vetman
Lens almak istiyorum ben de sizden. Daha önce Hidrocharme graphite kullandım. Başlangıçta pek memnun değildim ama daha sonra gözüme mi oturdu gözüm mü alıştı ne olduysa çok memnun kaldım geçenlerde de n.c quartzo aldım ama beklediğinden pek açık durdu koyu kahverengi gözlü olmama ramen buz mavisi tadında. Sarışın olsam çok doğallar aslında ama kızıl saçlı açık buğday tenliyim ,gece dışarı çıkarken takıyorum gündüz biraz sırıtıyor makyajsız olmuyor pek.
Şimdi de hidrocor graphite denemek istiyorum gözlerim numaralı - 2.25 ikisi de ulaşabilir misiniz bana.
Teşekkürler
cor verde halen çart bir renk mı vetmancım ?
Vetmann merhaba canımm:))
Ben senden quartzo almıştım hatırlarsan.Ben çook beğenmeme rağmen biraz iddialı bir renk olduğu ve eşim kıskandığı için işyerinde hergün takamıyorum.
Günlük şeffaf lenslerimin de kullanım süresi dolmak üzere. ben de diyorum ki natural colors mel alayım. Fakat bir sorum olacak bu solfex dediğiniz nedir tam anlayamadım kısa süreli kullanımı olan serimi acaba ?? nc mel var mı bu seride,(+) numara var mı ve tabi ki fiyatı nedir ??
Sevgilerimi yolluyorum sana ...
sedefbyocum harika yeni gördüm güle güle kullan hiç kayma taşmada yapmamışyeni cor mellerim
Arkadaşlar çok eski seri ince hareli quartzolardan elime şans eseri geçti tabiki kapalı iki sene önceki quartzolardan ilgilenenlere duyurulur
arkadaşlar. bunu devamlı yazmak zorunda kalıyorum.Kızlar elimde alıp kullanmadığım nc mel var almak isteyen olursa uyguna vericem ilgilenen mesaj atsın eski 2008 seri 2009 serisine göre daha koyu .
yeni cor mellerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?