Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Cok guzel bi renk neden sariyosunuz merak ettim we 2. El mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet çok hoş bi renk, yıllardır yeşil kullandığım için mavi kullanamayacağımı düşündüm, daha dün geldi bana da, arzu hanımdan aldım, vetman adlı kullanıcı. ilgilenirseniz aldığımdan daha uygun fiyata veriyorum. hiç kullanmadım.

Cnm ben 2 hafta once aldim ustte fotom war hatta we sanirim bu sitede 2. El lens satisi yasak die biliorum ama hic acmadiysaniz bilemem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maıl attım sıze :))Eki Görüntüle 1178041 bu bayanın gozunde kı lens MI?

Kızlar bugün enhancer sea geren freshlook dimesion aldım hepinize öneririm hidrocor mel 2016 serileri gibi çok doğal yoğunlaştırıcı olarak geçiyor fiyatı 65 tl cıvarı eğer koyu yeşil ve çok doğal bir duruş istiyorsanız mükemmel ,gözleri açık olanlar için ideal ama koyu olanlarda hafif renk değişimi için kullananılır uzun zamandır rastladığım en doğal lens.

Sevgili vetman

Lens almak istiyorum ben de sizden. Daha önce Hidrocharme graphite kullandım. Başlangıçta pek memnun değildim ama daha sonra gözüme mi oturdu gözüm mü alıştı ne olduysa çok memnun kaldım geçenlerde de n.c quartzo aldım ama beklediğinden pek açık durdu koyu kahverengi gözlü olmama ramen buz mavisi tadında. Sarışın olsam çok doğallar aslında ama kızıl saçlı açık buğday tenliyim ,gece dışarı çıkarken takıyorum gündüz biraz sırıtıyor makyajsız olmuyor pek.

Şimdi de hidrocor graphite denemek istiyorum gözlerim numaralı - 2.25 ikisi de ulaşabilir misiniz bana.

Teşekkürler

canım resim eklimen mümkünmü acaba ???

merhaba copry wats up dan ulaşabilirsiniz 0507 923 59 60 telefonum mail adresim soloticacenter@hotmail.com eklerseniz daha iyi yardımcı olabilirim

cor verde halen çart bir renk mı vetmancım ?

cor verde son dönemde hiç resim göremedim maritsacım çok nadir satılan bir renk o yüzden fikrim yok şu an

merhaba gülezelcim solflexler kısa süreli soloticaların taiwanda üretilen modeli şimdilik numaralısı yok biliyorum yıllıklarlada hem görüntü hem teknoloji olarak farklılar

yeni cor mellerim
sedefbyocum harika yeni gördüm güle güle kullan hiç kayma taşmada yapmamış

http://www.youtube.com/watch?v=Dif-H9hw2t4
ıce boyle mı duruyor gercekten ınanmıyorum bayıldım..... ama bıtane daha ıce vıdeosu var. oda tam tersı cok sonuk ya hangısıne ınanalım off bı lens alamadım yaaa

http://www.youtube.com/watch?v=VJk4Br8JNjY göya bu da ıce serısıymıs..solotıca ...ama arada daglar kadar fark var neden ???? ben su ustte ki vıdeo da olan ıce dan ıstıyorum yok mu yardımcı olacak :))))

Arkadaşlar çok eski seri ince hareli quartzolardan elime şans eseri geçti tabiki kapalı iki sene önceki quartzolardan ilgilenenlere duyurulur

Arkadaşlar merhaba,
Ben solotica mel almak istiyorum ama doğal dursun istiyorum. Solflex nc hareli hidrocor haresiz acaba hangisi daha doğal durur kullananlar varsa yardımcı olur musunuz?
Tam bir aydır kararsızlığımdan alamıyorum kafayı yemek üzereyim :)
Haresi belirgin olursa lens olduğu çok belli oluyor yapay duruyor ama haresiz olunca da göz bulanık ve sulu gibi duruyor kafam çok karışık sizce hangisi daha doğal hangisini almalıyım?
HELP MEEE !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…