- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.361
Kızlar merhaba lutfen banada yardım edın bende solıtıca lens kullanmak ıstıyorum.mavı goz hastasıyım gozlerım baya bır ırı ve koyu kahve hangı serısı daha dogal durur acaba ..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
solotica topazio koyu kahverengi gözü bile masmavi yapar :)
Canım gercekten cok tesekur ederım baktım ınternetten arastırdım bıraz cok dogal gercekten sadece cok mu acık renklı dıye tereddut ettım ama sanırım soltıca topazio alıcam.ama su rengede bayıldımmmmm tam ıstedıgım renk😕:Eki Görüntüle 1206854
Ama koyu kahve gozde boyle bı renk cok zor sanırım
yaklaşık 1 ay önce aldığım charm ocrelerim gün ışığı ve akşam oda ortamı flaşsız ortamdaki fotoları..
ben belli belirsiz lensleri sevdiğimden dolayı severek kullanıyorum ama önceki seriye göre daha opak ,gözlerim siyah olmasına rağmen çevrem yeşil ela tonlarında göründüğünü ve çok doğal olduğunu söylüyor
cep tel ile çekimler,prof makina ile çekeblirsem ekleyeceğim ,daha net ve sağlıklı görüntü için...
Eki Görüntüle 903493
Eki Görüntüle 903494
Eki Görüntüle 903495
rengi cok dogal ve konforlu bir lens ben memnunum ama çok iddali lensleri kullandigim için aklim hala esmeralda ve quartzo da.belki takas ederim.merhaba ,
Bende de aynı boyle durdu ve bana çok soluk geldi takamıyorum, sizin düşünceniz nedir?
merhabalar eski yeşilimsi mavimsi alttaki tüm farklı quartzolardan stokda var arkadaşlar quartzo olarakhatta en alttaki gibi bile var
1.Eki Görüntüle 1143043
2.Eki Görüntüle 1143044
3.Eki Görüntüle 1143045
rengi cok dogal ve konforlu bir lens ben memnunum ama çok iddali lensleri kullandigim için aklim hala esmeralda ve quartzo da.belki takas ederim.
Canım gercekten cok tesekur ederım baktım ınternetten arastırdım bıraz cok dogal gercekten sadece cok mu acık renklı dıye tereddut ettım ama sanırım soltıca topazio alıcam.ama su rengede bayıldımmmmm tam ıstedıgım renk😕:Eki Görüntüle 1206854
arzucummmmmmmmm su en alttakı yesıl olan quartzodan varmı ?? acıl whatsaptan donus yaparmısın acılllllll
arkadaşlar ben uzun süre esmeralda cor mel arasında muallakta kalmış biri olarak 1 gün önce siparişimi NC mel olarak verdim. esmeraldanın renginin belirginliği ve mellerin doğallığını aynı anda istiyordum bugün elime ulaştı hevesli hevesli aldım taktım, resmen allahtan başka şey istesem kabul olacakmış o derece.. rengi ne çok açık ne çok koyu rahatlığına diyecek yok çok memnunum ben buradayım diyen doğal yeşil hatta grimsi.. yeni üyeyim nasıl yapılır bilmiyorum ama fotoğraf yüklemeye çalışacağım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?