Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

solotica topazio koyu kahverengi gözü bile masmavi yapar :)

solotica topazio koyu kahverengi gözü bile masmavi yapar :)

Canım gercekten cok tesekur ederım baktım ınternetten arastırdım bıraz cok dogal gercekten sadece cok mu acık renklı dıye tereddut ettım ama sanırım soltıca topazio alıcam.ama su rengede bayıldımmmmm tam ıstedıgım renk😕:
Ama koyu kahve gozde boyle bı renk cok zor sanırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bildiğim kadarıyla her sene renklerin tonunu değiştiriyor solotica.Bu resim son seriye aitse aynen açar çünkü opak. Koyu gözleri de bu kadar açar :)

bu seri ocre var mı arzu hanım

rengi cok dogal ve konforlu bir lens ben memnunum ama çok iddali lensleri kullandigim için aklim hala esmeralda ve quartzo da.belki takas ederim.

quartzoyu ben de çok merak ediyorum ama herkeste farkı duruyor ve seriler arası çok fark var .O yüzden güvenip alamıyorum bir türlü, topazio da aynı şekilde takibimde , lens alan arkadaşlar daha çok resim paylaşırlarsa bize de yol gösterir aslında.

bu renk koyu kahverengi gözde soloticahıdrosummer azul rengi bendede böyle duruyor gözlerim koyu kahverengi

kızlar merhabaa =)
ben de lens almak istiyorum.daha önce hiç kullanmadım.ararştırmalarım sonucunda solotica da karar kıldım.fakat renk konusunda sürekli fikir değiştiriyorum =)) okudukça,resimlere baktıkça aklım başka başka yerlere kayıyor..hepsini herşeyi almak istiyorum =))
benim göz rengim koyu kahve.. alacağım renk,çok cart olmasın,ama koyu da olmasın,doğal ve hoş dursun istiyorum. mel i beğeniyorum.quartzo da çok güzel.ama her g özde farklı durmuş.sizce koyu kahve gözde hangisi daha iyi olur.birde tabii natural mı seçsem hidrocor mu diğerimi :18: çok kararsızım.
lütfen fikir veriin

öyle bi tarif ettin ki sanırım istediğim göz rengini almışsın =)) senin kendi gözlerinin rengi neydi? benim gözlerim koyu kahve.bende de tarif ettiğin gibi durur mu acep? fotopraf paylaşabilir misin?

kimse bana cevap vermedi
bende son kararla dün,solotica nc mel siparişimi verdim.bakalım koyu kahve gözlerimde nasıl duracak.yarın yada öbür gün elimde olacak.

markası adı ne bunun çok güzelmiş doğal

kizlar mel hidrocor almistim o lensten de vazgecemiyorum.Quartzoda da aklim kaldi.200 kusur o lense vermisken 200 daha vermek istemiyorum ne yapsam acaba? ??

koyu kahverengi gözlerimde solotica nc mel

Eklentiler

• $orjgoz.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 202
  • $goz.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 234
  • $goz2.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 286
hidrocor ocre rengi beni hayal kırıklığına uğrattı. ama rahatlık açısından senelerce kullandığım aylık şeffaf lenslerden farkı yok, bu iyi bir özellik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…