Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Kızlar merhaba cok kararsız kaldım solflex serisinin meli genelde videolarda resimlerde çemberden dolayı büyük duruyor taşma var ama renk olarak hidracordan daha doğal karar veremedim sizde hidrocor mel mi solflex mel mi ve bu lensin kenarlarındaki siyahlık lens rengini açarsam gidermi yada meli solflex rengine yakın yapabilirmiyim cunki kimi lens solusyonları rengi açıp koyulaştırabiliyor gözlerim açık kahve ama turuncumsu bir kahve degil sarımsı bir kahve doğal dursun istiyorum cunki sarı olarak giallo kullandım ve lens olduğu belliydi baya değişik bir yeşil durduğu için lens olduğu belliydi gözlerim şimdiden teşşekürler

Selam daha önce rainbow giallı dısında bir lens kullanmadım solotica hidrocor mel 'solflex mel ve nc quartzo arasında kaldım taşma yada bombelik oluyor mu solflex yada ncde. Gözlerim bu tonda yapay durmıcak hangi rengi önerirsiniz sizce hangisi olur bana ilk defa alıcam solotica

Kizlaaaar natural colors ocre ve charme ocrenin kahve gozde nasil durdugu hakkinda fikri olan yardm etsin lütfeeen.. resim paylaşabilir misinz?

buradaki gerçek göz rengin mi? bence çok güzeller,lense falan ihtiyacın yok.ama eğer lensse çok doğallar =)) valla bombelik yok soloticada ben o konuda rahatsız olmadım hiç.soloticanın lensleri biraz büyük sanırım (diğerleri nasıl bilmediğim için karşılaştırma yapamıcam) ama gayet hoş duruyor.cuk oturuyor.valla bu göze her renk gider sanki =)

Cok teşekkürler cok naziksin evet kendi rengi Karar veremedim solotica almak istiyorum ginede :) hangi rengi karar veremedim doğal olsun istiyorum bombelik olmasın bilmiyorum kararsızım baya

Cok teşekkürler cok naziksin evet kendi rengi Karar veremedim solotica almak istiyorum ginede :) hangi rengi karar veremedim doğal olsun istiyorum bombelik olmasın bilmiyorum kararsızım baya

Ben hayatımda ilk kez lens kullanıyorum.o da solotica oldu.gayet memnunum.bombelik yok ve doğal duruyor ve rahatlar.kahverengi gözlerin olsaydı kesinlikle mel önerirdim.ama gözlerin zaten yeşilimsi bi ela sanırım :) ben quartzı çok beğeniyorum.fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla doğal da duruyor.eğer değişiklik istiyorsan deneyebilirsin.mavi tonları.

Çok teşşekürler cok yardımcı oldun ve bende burda duydum kimi solüsyonlar lensi koyultup rengini açabiliyormuş lenslerini buyüzden atmak zorunda olanlar olmuş o konuda dikkatli ol :/ 1çift alıp denicem resimleri koyarımm :3

Merhaba gözlerim resimdeki gibi nc mel mi cor mel yada quatrzo karar veremedim yandan bakınca gözü çıkık bombeli göstermeyen taşma yapmayan hangisi var ve renk olarak sizce hangisi gider ilk defa alıcam solotica yardım ederseniz cok sevinirim teşekkürler

Solüsyonları bende duydum :/ lenslerin rengini etkilemicek hangi solüsyonu kullanmak gerek acaba?
Opti Free koyulastırıyor
One light açıyor diye duydum bende ve cok kararsıZım quartzo mu nc mel crystal mi karar veremedim :/ renginin yapay ve doğal durmamasından korkuyorum

Opti Free koyulastırıyor
One light açıyor diye duydum bende ve cok kararsıZım quartzo mu nc mel crystal mi karar veremedim :/ renginin yapay ve doğal durmamasından korkuyorum
Yaa ben opti free kyllanıyorum ne kadar koyulaştırıyormuş ki? Ben açılsın yada daha koyu olsun istemiyorum. Mesela bu kullandığım mel rengi nasıl bişeye dönecek ki ? açıkçası ben cyristali çok gerçekçi bylmuyorum.çok fazla açık sanki.ama diğerleri güzel.ama yakışana da yakışıyor.ten rengine en çok hangisinin yakışacağını düşünüyorsan bence onu seç.sonuçta denemeden anlaşılmıyor :)

Bi marka vardı yanlış olmasın sanırım biotrue koyulaştırmıyormuş olduğu gibi kalıyormuş bende burdan duydum :3 denettiren biyer yokki kalktı diye biliyorum :/

Bi marka vardı yanlış olmasın sanırım biotrue koyulaştırmıyormuş olduğu gibi kalıyormuş bende burdan duydum :3 denettiren biyer yokki kalktı diye biliyorum :/
bir araştırayım o solüsyonu o zaman.:/
denemek derken,seçip alacaksın şansına..anlayacaksın nasıl durduğunu..

evet arkadaşlar solüsyon cidden etkili,solo care kullanıyordum hep ,geçen bitti eczaneye gittim yoktu solo care bio true almak zorunda kaldım ve lenslerim bariz renk değiştirdi (charm ocre) koyu ,boz çamur gibi oldu,neyse ki sürelerinin dolmasına az bir zamanı kaldı... solo care solüsyondan şaşmayacağım bir daha,bilginize...

solo care kullanırken ve bio true sonrası

Eklentiler

• 064.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 213
  • 036.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 221
  • 017.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 229
NC Quartzo koyu seri orta kahve gözde duruşu .
Arzu Hnm yardmlarınız için teşekkür ederim tam istediğim gibi durmadı ama kendime yakıştırdım.Yanlız şöyle bir sorum var NC serisinin büyük olduğunu okumuştıum gözde taşma yapar mı diye korktum ancak lensler bana sanki biraz küçük geldi .Daha önce hidrocor mel denemiş biri oılarak ondan daha küçük buldum .Bu normal mi?

Eklentiler

• Picture.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 423
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…