- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.381
cok guzel ve dogal durmus gule gule kullanınkoyu kahverengi gözlerimde solotica nc mel
son zamanlarda quartzo alan var mi foto koysa
Canım cok yakışmış sarımsı yapay durmamış cok hoş yardımcı olabilirmisin rica etsemkoyu kahverengi gözlerimde solotica nc mel
buradaki gerçek göz rengin mi? bence çok güzeller,lense falan ihtiyacın yok.ama eğer lensse çok doğallar =)) valla bombelik yok soloticada ben o konuda rahatsız olmadım hiç.soloticanın lensleri biraz büyük sanırım (diğerleri nasıl bilmediğim için karşılaştırma yapamıcam) ama gayet hoş duruyor.cuk oturuyor.valla bu göze her renk gider sanki =)Selam daha önce rainbow giallı dısında bir lens kullanmadım solotica hidrocor mel 'solflex mel ve nc quartzo arasında kaldım taşma yada bombelik oluyor mu solflex yada ncde. Gözlerim bu tonda yapay durmıcak hangi rengi önerirsiniz sizce hangisi olur bana ilk defa alıcam solotica
Eki Görüntüle 1216378
sağol canım =) bende çok korkuyordum sarımsı duracak diye.ama hoş oldu.yaptım şekerimCanım cok yakışmış sarımsı yapay durmamış cok hoş yardımcı olabilirmisin rica etsemSon yorumuma
Cok teşekkürler cok naziksin evet kendi rengiburadaki gerçek göz rengin mi? bence çok güzeller,lense falan ihtiyacın yok.ama eğer lensse çok doğallar =)) valla bombelik yok soloticada ben o konuda rahatsız olmadım hiç.soloticanın lensleri biraz büyük sanırım (diğerleri nasıl bilmediğim için karşılaştırma yapamıcam) ama gayet hoş duruyor.cuk oturuyor.valla bu göze her renk gider sanki =)
Cok teşekkürler cok naziksin evet kendi rengiKarar veremedim solotica almak istiyorum ginede :) hangi rengi karar veremedim doğal olsun istiyorum bombelik olmasın bilmiyorum kararsızım baya
Çok teşşekürler cok yardımcı oldun ve bende burda duydum kimi solüsyonlar lensi koyultup rengini açabiliyormuş lenslerini buyüzden atmak zorunda olanlar olmuş o konuda dikkatli ol :/ 1çift alıp denicem resimleri koyarımm :3Ben hayatımda ilk kez lens kullanıyorum.o da solotica oldu.gayet memnunum.bombelik yok ve doğal duruyor ve rahatlar.kahverengi gözlerin olsaydı kesinlikle mel önerirdim.ama gözlerin zaten yeşilimsi bi ela sanırım :) ben quartzı çok beğeniyorum.fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla doğal da duruyor.eğer değişiklik istiyorsan deneyebilirsin.mavi tonları.
Evet Vetmancim Selçuk mezunuyum bende kaydirigubbakcemile3 Benimde soloticalar içinde en çok begendiğim renkler quartzo ve hidrocor mel di tabi quartzoları deneyene kadar ...Gidip en riskli renkleri begenmişim bende desenekaydirigubbakcemile3 Keşke karar verirken söyleseydin Vetmancim bu kadar riskli bi renk oldugunu bilmiyordum açıkcası, bilsem farklı bi renk alırdım yerimseniben Esmeralda da herkeste aynı durmamış ama Crysta da farklı bi renk vermiş Rojda da farklı bi renk vermiş Rojda daki duruşu tam benim istediğim renk aslında ama bi daha denemeden almam sanırım alıp alıp kullanamamak sinir bozucu oluyo gerçekten
yaptım canım
Opti Free koyulastırıyorSolüsyonları bende duydum :/ lenslerin rengini etkilemicek hangi solüsyonu kullanmak gerek acaba?
Yaa ben opti free kyllanıyorumOpti Free koyulastırıyor
One light açıyor diye duydum bende ve cok kararsıZım quartzo mu nc mel crystal mi karar veremedim :/ renginin yapay ve doğal durmamasından korkuyorum
Bi marka vardı yanlış olmasın sanırım biotrue koyulaştırmıyormuş olduğu gibi kalıyormuş bende burdan duydum :3 denettiren biyer yokki kalktı diye biliyorum :/Yaa ben opti free kyllanıyorumne kadar koyulaştırıyormuş ki? Ben açılsın yada daha koyu olsun istemiyorum. Mesela bu kullandığım mel rengi nasıl bişeye dönecek ki ? açıkçası ben cyristali çok gerçekçi bylmuyorum.çok fazla açık sanki.ama diğerleri güzel.ama yakışana da yakışıyor.ten rengine en çok hangisinin yakışacağını düşünüyorsan bence onu seç.sonuçta denemeden anlaşılmıyor
bir araştırayım o solüsyonu o zaman.:/Bi marka vardı yanlış olmasın sanırım biotrue koyulaştırmıyormuş olduğu gibi kalıyormuş bende burdan duydum :3 denettiren biyer yokki kalktı diye biliyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?