Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Süper süper tam istediğim gibi çok doğal, sade ve soft bir lens. Çok teşekkür ederim Nil Hanım kararımı verdim artık sanırım :)

Reactions: Nil
kizlaaarrr solflex solotica quartzo ve topaziooo aldim numarali lens ve inanilmazzzzzz sibirya kurduna benzedim cirt bi renk iki lens iş yerinde olmasaydım foto yüklerdim bi deneyp hemen ckardimmm nasil koyulastirabilrimmm okadar da heves ettiydimmm

yesil mavi agırlıklı seriden quartzo var bende hiç kullanmadım ,nc mel veya charm mel le degişim yapmak isteyenler ulassınlar lutfen

farkettim hem daha kalin hem renkleri inanilmaz acik cook yapay fotoda yine bi nevi normal ckms ama kurt gibi olmstm:)

vetmancım merhaba :)) ben yılların nc melcisi olarak yine nc melile ilgili soracağım :) canım şu an meller ne durumda bende şöyle yeşili belli olacak rome adlı arkadaşta durduğu gibi duracak bi nc mel varmı elinde son aldığım 2 nc mel hüsran olmuştu koyuluklarından dolayı bu defa belli olacak açık bi mel istiyorum ...Teşekkürler şimdiden...

koyu kahverengi gözlerimde solotica nc mel
canım ne güzel durmuş lenslerin çok beğendimmm güle güle kullan ... bende tamda bu ton dursun istiyorum uzaktan da böyle duruyormu belli oluyomu yeşilliği...Bu son serimi canım alırken ne diyoruz hangi ton dicem
vetmancım bu melden istiyorum varmı elinde canım...ama lütfen böyle dursuuun artık nc mellerimi alıp bi kenara koymadan keyifle kullanmak istiyorummm 2010 yağ yeşili serisini özledim vallahi

Vetmancım şuanki nc meller nasıl yeşil mi sarımsı mı duruyor?
ben quartzo kullanıyorum şuan yeşilli seriden 1 yılım dolacak az kaldı bu sefer de mel mi alsam diye düşünüyorum ama karar veremedim mel de çok mu sönük kalır diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…