- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.401
evet arkadaşlar solüsyon cidden etkili,solo care kullanıyordum hep ,geçen bitti eczaneye gittim yoktu solo care bio true almak zorunda kaldım ve lenslerim bariz renk değiştirdi (charm ocre) koyu ,boz çamur gibi oldu,neyse ki sürelerinin dolmasına az bir zamanı kaldı... solo care solüsyondan şaşmayacağım bir daha,bilginize...
solo care kullanırken ve bio true sonrası
Ben 1 hafta önce aldım benimkiler küçük yukarıda resmi vararzu hanım quartzoların çapı halen kuçukmu
Bayıldım yaa! maşaallah.Nasıl bütünleşmişler öyle seninle.Şimdi daha sıcak bakıyorum fx eyes lenslere.Güle güle kullan.Eki Görüntüle 1163819
Ben arzu hanımdan aldığım fx eyes fox ları herkese tavsiye ederim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bir de bu lens harelı mı haresız mı ben tam cozemedım.bilgisi olan lutfen onuda soylesın
solflex esmeralda daha güzel bence. daha doğal sanki.kızlar solflex verde ve esmeralda arasında kararsız kaldım, kullanan varmı, verde nin pupil boşluğu çok gibi geldi bana. (benim gözlerim koyu kahve)
farkettim hem daha kalin hem renkleri inanilmaz acik cook yapay fotoda yine bi nevi normal ckms ama kurt gibi olmstm:)ARKADAŞLAR SOLOTİCANIN SOLFLEX SERİSİ YILLIKLARI GİBİ DEĞİLDİR TEKNOLOJİ FARKI VAR YAN SANAYİ GİBİ BİR ÜRÜN TAİWANDA ÜRETİLİYOR BREZİLYADA DEĞİL BU YÜZDEN ÇOK FAZLA DOĞALLIK ARAMAYIN
vetmancım merhaba :)) ben yılların nc melcisi olarak yine nc melile ilgili soracağım :) canım şu an meller ne durumda bende şöyle yeşili belli olacak rome adlı arkadaşta durduğu gibi duracak bi nc mel varmı elinde son aldığım 2 nc mel hüsran olmuştu koyuluklarından dolayı bu defa belli olacak açık bi mel istiyorum ...Teşekkürler şimdiden...MERHABA Browni serisine göre değişiyor aslında solotica son dönemde iyice serileri sürekli değiştirmeye başladı bu yüzden bazı serileri açık bazı serileri koyu o yüzden bakıp seçip gönderiyoruz açık isteyene açık seri koyu isteyene koyu seri onun dısında yapıcak bir şey yok aynı seride bile tonlar oynuyor .Beni bilen biliyor güvenip gelip sorup öyle alan pişman olmuyor genelde..
canım ne güzel durmuş lenslerin çok beğendimmm güle güle kullan ...koyu kahverengi gözlerimde solotica nc mel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?