- 25 Eylül 2014
- 3
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.461
Sitemizde 2.ci el lens satisi ve takasi yasaktir.selam nc mellerim şimdi geçti elime denedim ve yine istediğim gibi durmadılar evet rengi açık ancak değişmeden önceki hallerine döndüğünü düşünüyordum önceki haline göre hafif opak gibi geldi bana, yada benim gözler açık diye böyle durdu bilmiyorum koyu gözlü arkadaşlarda süper görünüyordu isteyen olursa özelden ulaşsın bana henüz bi saatlik bile değiller ...:)
Arkadaşlar hıdrocor quartzo, hıdrocharm quartzo, hıdrocor topazio, hıdrocharm topazio ve hıdrocor cristal ve hıdrocharm cristal çıktı bunlar yıllık modeller stogumuza yavaş yavaş hepsi geliyor ayrıca solflexde ocre rengide çıktı soloticada renk kartelası genişliyor
Merhaba,selamlar fxeyes alman risk degil sana artı once ikki adet lensim var diyodum fxeyesten geçen ayda üçüncü lensim geldi fxeyes stella mavimsi yeşil sayfa 866 dan 69 kadar bakarsan görürsün nekadar dogal nekadar renkli oldugunu stella mavimsi yeşil fefkalade naturel hiç kimse anlamıyor fxeyeste üç adet lensim var üçüde muhteşem ama bu aralar lenslerim arasında favori lensim stella karayip denizi gibi renkli ne açık ne koyu tam kıvamında renk tonuyla oynatmadım iyikide oynatmamışım oynatsam belkide bukadar mükemmel olmazdı sipariş verdigimde bir ton koyutmayı istemiştim erkek arkadaşım sakın oynatma bozarsın dedi fxeyes myl atıp orjinal versiyon istedigimi belirtim ve lensler mükemel ötesi dedigim gibi sayfa 866dan 69 kadar incelersen fxeyes in risk olmadıgını anlarsın risk olmayan tek marka FXEYESTİR dogru rengi tenine yakışan rengi bulursan hı bu arada kim diyosa gündüz zombi gibi durdugunu kıskançlıgından diyodur bilakis gündüz daha dogal enterasanki gerçek göz gibi gündüz ışıgında pupil boşlugu küçülüyor karanlıkta büyüyor ve lensleri 12 13 saat gözümde tutabiliyorum çok rahat soloticaları en fazla 7 saat tutabiliyodum sonra kuruyup rahatsızlık veriyodu fxeyesle tanıştıktan sonra diger lens markalarına elveda dedim fxeyes kulanan başka marka kulanamaz şimdiki hedefim megan foxun lens rengi onuda artık seneye alırım inşallah evet biraz pahalı ama parasına fazlasıyla degiyor
Arzu hanımcım hidrocor azul marine renginin son halinin resmi varmısolotica hıdrosummer azullarda indirim yaptık 0507 923 59 60 wats upda ulaşabilirsiniz
icelar kaldırıldı diye biliyorum. bende ice koliğim ama ice rengini artık üretmiyor solotica.Merhabalar ben de soloticacıyım :) ilk solotica solflex topazio kullandım beğendim fakat gözü büyük gösteriyordu doğaldı.. bu arada gözlerim koyu kahverengi hatta siyaha yakın.. sonra mel aldım fakat hiç beğenmedim.. gözümü hiç açmadı.. sonra solotica natural colors azul kullandım.. çok fazla beğenmedim bu lensler de gözümü küçülttü.. :)) ama şimdiler de solotica hidrocor kullanıyorum ve de vazgeçemiyorum azul ve marine kullanuyorum herkes çok doğal durduğunu söylüyor hangi renk markası nedir ? diyen çok oluyor.. :)) tabi biliyorsunuz ki her gözde güzel duracak diye birşey yok.. şimdilerde ben de sizin gibi hidrocor ice almak istiyorum.. ve kararsızım ya açık durursa.. korkusu vae.. sonuçta 200 Tl ye yakın ücreti var az değil.. peki siz aldınız mı? şimdiden çok teşekkürler...
arkadaşlar bende solotica quazito almak istiyorum en son 2010 da almıştım acaba 2010 serisi ile 2014 serisi arasında çok fark var mı esmeralda aldım çok koyu durdu lens hiç belli olmuyor çok pişman oldum yardımcı olursanız sevinirim
ayrıca arzu hanım lens fiyatları ile ilgili bilgi verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?