Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Sitemizde 2.ci el lens satisi ve takasi yasaktir.
bilginize..

llll

Alllrzu hanımllll
topozio ve quartzonun sonl llserisinin resimerlil vlarsa payaşabiirmisin
Benim son adıım quartzolnun rengi çok güze istedigim gibi açıktı ama devamı kayıyordu
Birde son topozionun harm ve cor serisinin rekeri hakkında bigi lverirsen sevinirim.Açık mı koyu mu)

Yeni 2014lenslerde renkler bayagi açılmış cahrm cok koyuydu simdi nc dan bile acik hale gelmis yag yesili cahrm serisine ne zaman kavusacagiz

lamiacım solotica hıdrocor quartzounun videosu var ekliyorum linkini hıdrocor quartzonun resmide var onuda ekliycem hıdrocor topazio oldukça açık onun resminide ekliycem,)

Merhabalar ben de soloticacıyım :) ilk solotica solflex topazio kullandım beğendim fakat gözü büyük gösteriyordu doğaldı.. bu arada gözlerim koyu kahverengi hatta siyaha yakın.. sonra mel aldım fakat hiç beğenmedim.. gözümü hiç açmadı.. sonra solotica natural colors azul kullandım.. çok fazla beğenmedim bu lensler de gözümü küçülttü.. :)) ama şimdiler de solotica hidrocor kullanıyorum ve de vazgeçemiyorum azul ve marine kullanuyorum herkes çok doğal durduğunu söylüyor hangi renk markası nedir ? diyen çok oluyor.. :)) tabi biliyorsunuz ki her gözde güzel duracak diye birşey yok.. şimdilerde ben de sizin gibi hidrocor ice almak istiyorum.. ve kararsızım ya açık durursa.. korkusu vae.. sonuçta 200 Tl ye yakın ücreti var az değil.. peki siz aldınız mı? şimdiden çok teşekkürler...

Merhaba,
Ben de yaklaşık 7 yıldır renkli numaralı lens kullanıyorum genelde amazon blue kullandım cok memnum kaldım fakat artık optikler bu markayı türkiyeye getiremiyor o nedenle yeni ve daha iyi bir lens arayısına girdim cunku lens takmadan dısarı adımımı atamıyorum ve benim içim kalitesi cok önemli. Fxeyes ı arastırken ilk defa sizden duydum ve cok hosuma gitti evet pahalı ama sonuçla goz cok önemli ve bnm için de deger bu konuda bana yardımcı olmanızı rica ediyorum ben de maviyi cok seviyorum ve renklerine bayıldım, siparişi nasıl verebilirim numaram .... whatuptan da yazışabiliriz,
Şimdiden cok teşekkür ederim aradığım lensi buldum sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
icelar kaldırıldı diye biliyorum. bende ice koliğim ama ice rengini artık üretmiyor solotica.

Nc cristal kullanan var mı yeni seriden ? Memnunmusunuz ? nc quartzo ve nc cristal arasında kaldım.Gözlerim koyu kahve. kullanan bilgisi olan yardım edebilir mi lütfen ?

arkadaşlar bende solotica quazito almak istiyorum en son 2010 da almıştım acaba 2010 serisi ile 2014 serisi arasında çok fark var mı esmeralda aldım çok koyu durdu lens hiç belli olmuyor çok pişman oldum yardımcı olursanız sevinirim
ayrıca arzu hanım lens fiyatları ile ilgili bilgi verir misiniz

merhaba, 2010 dakı quartzo yesıl grı harıka bır renktı ve solotıca bu lensın rengı ıle cok oynadıgı ıcın su an tam olarak nasıl bılmıyorum ama kesınlıkle 2010 dakı serı deıl. sanırım belırgın yesıl renk sevıyorsunuz benım gıbı. benım tavsıyem charm mel olabılır sıze cunku oldukca acmıslar rengı harıka bır acık yesıl olmus. ben aldım gelınce resım koyarım fıkır edınebılırsınız. benım goz rengım acık kahve-ela bu arada.

arkadaşlar gözlerim koyu kahve benimde hidrocor mel sipariş ettm bugün arzu hanıma hadi hayırlısı diyerekten. son hidrocor mellerden kullananlar varmı youtube da bombeli çok yapay gördüm hep bazılarını bazıları ise çok doğal lütfen bombe olmuyor rengde koyu kahvede sırıtmıyor dye içimi rahatlatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…