- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.441
resimler için teşekkürler canım benim gözler açık kahve o yüzden sordum aslındabende soluk dururmu diye tereddütlerimde yok değilvallaa koyuu canım gözümün rengi al onuda atim isterseninşallah sonradan bu fotoları silme gibi bişi oluodur.sarıl olan kıyafetimde orjinal göz rengim diğer biblo gibi olan fotoda lensliii
resimler için teşekkürler canım benim gözler açık kahve o yüzden sordum aslındabende soluk dururmu diye tereddütlerimde yok değilvetmanla görüşebilirsem birde ona sorayım en iyisi görmeden lens almak zor iş en son aldığım iki nc mel koyuluğundan dolayı çöpe gitti çünkü kullanamadım lenssiz halinde pek hoş bu arada lense hiç gerek yokmuş hani tabi farklılıkda hoş olmuş
yok canım biliyorum cyrstal olduğunu :) nc mel öyle olunca tereddüt ediyorum demek istedimCanım daha ii işte bu cristal zaten fark etti isen bende koyu duruyo cok acik duruyo Sende daha güzel duracağına inaniyorum tabi sen bilirsin genede
Çok güzeller.Ne kadara almıştınız? Başka ne renkler var?Eki Görüntüle 1163819
Ben arzu hanımdan aldığım fx eyes fox ları herkese tavsiye ederim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba quartzolarınız resımde yesıl duruyor daha buyuk bır resım yuklemenızı rıca edıyorum. ılgılenıyorum lenslerınızle. tesekkurler.2 ay once arzu hanimdan aldigim ve renk olarak bana uygun olmadigini dusundugum quartzolar nc mell ile degisim yapmak istiyorum
Ah canım.öncelikle yorumunu yeni gördüm o yüzden kusura bakma.yeni cevap yazabiliyorumcanım ne güzel durmuş lenslerin çok beğendimmm güle güle kullan ...bende tamda bu ton dursun istiyorum uzaktan da böyle duruyormu belli oluyomu yeşilliği...Bu son serimi canım alırken ne diyoruz hangi ton dicem
vetmancım bu melden istiyorum varmı elinde canım...ama lütfen böyle dursuuun artık nc mellerimi alıp bi kenara koymadan keyifle kullanmak istiyorummm 2010 yağ yeşili serisini özledim vallahi
Merhaba canım,soruna yanıt alamamışsın sanırım.ben cevaplayayım.benim gözlerim de koyu kahve ve nc mel kullanıyorum.1 ay olmuştur alalı.ve yeşil duruyor. Gayet de belirgin.uzak yakın karanlık aydınlık farketmiyor.her türlü belirgin :)) profilimde fotolarım var bakabilirsin.bana da cevap verir misin vetman?
meller nasıl şu an yeşilimsi mi sarımsı mı,açık mı koyu mu,gözümü ne kadar açar
benim gözlerim koyu kahve,quartzo almıştım senden 1 yıla yakındır kullanıyorum. bu sefer biraz daha doğal bi renk istiyorum ama takıp takmadığım belli olmuycak kadar da olmasın.
rainbowun giallosunu kullandım daha önce gün ışığı dışında hiç belli olmuyodu koyu kahve gözümde
nc mel de böyle mi?
arkadaşlar sitemizde 2ci el lens satışı ve takası yasaktır. buna dikkat edelim.2 ay once arzu hanimdan aldigim ve renk olarak bana uygun olmadigini dusundugum quartzolar nc mell ile degisim yapmak istiyorum
teşekkürler canım,cvbı geç gördüm kusuruma bakmaMerhaba canım,soruna yanıt alamamışsın sanırım.ben cevaplayayım.benim gözlerim de koyu kahve ve nc mel kullanıyorum.1 ay olmuştur alalı.ve yeşil duruyor. Gayet de belirgin.uzak yakın karanlık aydınlık farketmiyor.her türlü belirgin :)) profilimde fotolarım var bakabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?