Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

vallaa koyuu canım gözümün rengi al onuda atim istersen inşallah sonradan bu fotoları silme gibi bişi oluodur.sarıl olan kıyafetimde orjinal göz rengim diğer biblo gibi olan fotoda lensliii
resimler için teşekkürler canım benim gözler açık kahve o yüzden sordum aslındabende soluk dururmu diye tereddütlerimde yok değil vetmanla görüşebilirsem birde ona sorayım en iyisi görmeden lens almak zor iş en son aldığım iki nc mel koyuluğundan dolayı çöpe gitti çünkü kullanamadım lenssiz halinde pek hoş bu arada lense hiç gerek yokmuş hani tabi farklılıkda hoş olmuş

Canım daha ii işte bu cristal zaten fark etti isen bende koyu duruyo cok acik duruyo Sende daha güzel duracağına inaniyorum tabi sen bilirsin genede

Canım daha ii işte bu cristal zaten fark etti isen bende koyu duruyo cok acik duruyo Sende daha güzel duracağına inaniyorum tabi sen bilirsin genede
yok canım biliyorum cyrstal olduğunu :) nc mel öyle olunca tereddüt ediyorum demek istedim teşekkür ederim cnm resimler baya fikir oldu banada alacağım büyük ihtimal vetman dönüş yaparsa bide ona sorayım göz tabanım biraz açık benim çok soluk durmayacağından emin olursam sipariş edeceğim inş.

Arkadaslar yıllık (arzu hanımdan alınmıs )solotıca quartzo lenslerı mell le yada crystal ıie degısım yapmak ıstersenız ozlemturan84@gmail.com
Lote numarası EM02150414
Val : 04/2019

Eklentiler

• image.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 131
  • image.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 104
hakikaten fix eyesler çok güzel görünüyor fiyatı neydi canım rengini siparişmi ediyoruz hazır renklermi var opak gibi görünüyor lens ? teşekkürler şimdiden ...

Ah canım.öncelikle yorumunu yeni gördüm o yüzden kusura bakma.yeni cevap yazabiliyorum teşekkür ederim :) evet uzaktan da böyle görünüyor.baya açık renk.yeşil duruyor.bende belli olmazsa diye korkuyordum ama tam tersi oldu :))) çook memnunum.yeni seri olması lazım çünkü yeni aldım.

Merhaba canım,soruna yanıt alamamışsın sanırım.ben cevaplayayım.benim gözlerim de koyu kahve ve nc mel kullanıyorum.1 ay olmuştur alalı.ve yeşil duruyor. Gayet de belirgin.uzak yakın karanlık aydınlık farketmiyor.her türlü belirgin :)) profilimde fotolarım var bakabilirsin.

kızlar yardım lutfen sarısın beyaz tenlıyım acık kahve gozlerım var hangı rengı almalıyım sızce

kızlar bu aralar nc mel alan varmı ? varsa bana aldığı siteyi yazabilirmi ? diğer satıcılara ulaşamadım da bu aralar alırsam çok makbule geçecek gerçekten...Birde açık ton istiyorum elinde açık ton nc mel olan varsa fotosu ve aldığı siteyi yazarsa görerek almış olacağım...son iki seri koyu seriydi çünkü...

teşekkürler canım,cvbı geç gördüm kusuruma bakma
çok yakışmış maşallah.

kızlar youtubedan nc melin orta kahve gözdeki duruşu cyrstalle birlikte gösterilmişte hiç fark yok neredeyse aralarında mel ne kadar açılmış öyle baya baya açık yeşil rengi siparişimi de verdim yarın elimde olacak zombiye dönmem inşallah bide benim gözler açık kahve niye değiştirir şu solotica sürekli lens boyamalarını anlamıyorumki 2010 da yağ yeşiliydi meller süperdi sonra bi koyuldu açılana kadar bekle bekle şimdide bi açılmış tam açılmış pöf bi ortasını bulamadı solotica üreticileri buda olmazsa bidaha mel almıycam valla bu kaçıncı keşke hiç değiştirmeselerdi önceki halini ...

Arkadaşlar hıdrocor quartzo, hıdrocharm quartzo, hıdrocor topazio, hıdrocharm topazio ve hıdrocor cristal ve hıdrocharm cristal çıktı bunlar yıllık modeller stogumuza yavaş yavaş hepsi geliyor ayrıca solflexde ocre rengide çıktı soloticada renk kartelası genişliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…