Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

valla süpersin arkadaşım. bu kadar üyesi olan siteye telefonunu vermek bayağı bir cesaret işi. bu yasak ayrıca.

benim aldığım soloticalar bir süre sonra maalesef kayıyor. her 2 gözümdede olmaya başladı. çok fazla takamıyorum artık

Nc cristal kullanan var mı yeni seriden ? Memnunmusunuz ? nc quartzo ve nc cristal arasında kaldım.Gözlerim koyu kahve. kullanan bilgisi olan yardım edebilir mi lütfen ?

Arkadaslar merhaba Solotica lens almak istiyorum. daha once optik dısında bir yerden almadım.Burada arkadaslar vetman dan aldıklarını soyluyorlar. Alanlar bilgi verebilir mi ne kadar surede geliyo ve soloticadan memnun musunuz.

Arkadaslar merhaba Solotica lens almak istiyorum. daha once optik dısında bir yerden almadım.Burada arkadaslar vetman dan aldıklarını soyluyorlar. Alanlar bilgi verebilir mi ne kadar surede geliyo ve soloticadan memnun musunuz.
merhaba

ben sureklı kendısınden alıyorum. cok memnunum odemeyı yapar yapmaz hemen kargoya verıyor ertesıı gun elımde oluyor. lensler orjınal ve kendısı her konuda cok yardımcı oluyor. tavsıye ederım.

merhaba

ben sureklı kendısınden alıyorum. cok memnunum odemeyı yapar yapmaz hemen kargoya verıyor ertesıı gun elımde oluyor. lensler orjınal ve kendısı her konuda cok yardımcı oluyor. tavsıye ederım.

Ben numaralı alıcam bu yuzden acil lazım suresi fark ediyomu. Siz numar lımı kullanıyorsunuz. Taktıgınız icin tesekkurler bu arada :)

Kizlar elinde hem cahrm hem acik seri nc mel olan var mi aradaki rimbal ring farkindan baska renk farkliligi var mi Acik seri cahrm mel ile nc mel ayni renk mi olmuşlar?

Kizlar elinde hem cahrm hem acik seri nc mel olan var mi aradaki rimbal ring farkindan baska renk farkliligi var mi Acik seri cahrm mel ile nc mel ayni renk mi olmuşlar?
ben charm mel aldım harıka acık bır yesıl durdu bende . son serı charm ve nc meller acılmıs zaten

Selamlar,
Arzu hanımdan quartzo ve charm mel aldım. dün geldi , charm mel i sırf meraktan anlık bir gafletle aldım, renk veparlaklık cok guzel duruyor ama kendime pek yakıştıramadım, yeşili yadırgadım mavi tona aşinalıktan. sanırım 2-3 dakika kadar kullandım 1-2 foto çekilip quartzolarımla haşır neşir oldum , yazık olucak diye sormak istedim, dileyene foto da gonderebilirim, zararına vereceğim düşünen olur ise ( , ben bir de ice hayalindeyim şimdi

Son düzenleyen: Moderatör:
sitemizde 2ci el lens satışı ve alışı yasaktır. mail adreside öyle.

Son düzenleme:
benim aldığım soloticalar bir süre sonra maalesef kayıyor. her 2 gözümdede olmaya başladı. çok fazla takamıyorum artık
aynı sorun bendede var quartzolarım takılamadan oylece suresı bıttı lensler kayıyor duzeltıyorum solusyonlayıp tekrar takıyorum yok yıne kayıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…