- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.481
yok canım onlar tek fiyatı adreslenste nc serisinin teki 115 tl çifti 230 yeni aldım ben ...Solotica lensler 100lira gorunuyor aderelens ve diger net sitelerinde 200tl oldugundan emin misiniz
valla süpersin arkadaşım. bu kadar üyesi olan siteye telefonunu vermek bayağı bir cesaret işi. bu yasak ayrıca.Merhaba,
Ben de yaklaşık 7 yıldır renkli numaralı lens kullanıyorum genelde amazon blue kullandım cok memnum kaldım fakat artık optikler bu markayı türkiyeye getiremiyor o nedenle yeni ve daha iyi bir lens arayısına girdim cunku lens takmadan dısarı adımımı atamıyorum ve benim içim kalitesi cok önemli. Fxeyes ı arastırken ilk defa sizden duydum ve cok hosuma gitti evet pahalı ama sonuçla goz cok önemli ve bnm için de deger bu konuda bana yardımcı olmanızı rica ediyorum ben de maviyi cok seviyorum ve renklerine bayıldım, siparişi nasıl verebilirim numaram 5364271044 whatuptan da yazışabiliriz,
Şimdiden cok teşekkür ederim aradığım lensi buldum sanırım
benim aldığım soloticalar bir süre sonra maalesef kayıyor. her 2 gözümdede olmaya başladı. çok fazla takamıyorum artıkArkadaslar bende yaklasik bir hafta once aldim solotica yillik renkli lenslerimi..3 gun taktim ama lenslerimden birtanesi surekli kayma yapiyodu...17 yillik lens kullanicisiyim o yuzden lens kayma yaptimi onun cozumu olmadigini sorunun genelde lensden kaynaklandigini soyleyebilirim...ben lenslerimi resmi satis yapan yerlerin birinden aldigim icin sorunu hemen bildirdim ve degisim yapildi...lutfen bu mevzuyu atlamayalim...bir sure takilirsa alisilir soylemi ne yazik ki yanlistir...evet uyum saglar lens ama kaymanin cozumu yoktur...
merhabaArkadaslar merhaba Solotica lens almak istiyorum. daha once optik dısında bir yerden almadım.Burada arkadaslar vetman dan aldıklarını soyluyorlar. Alanlar bilgi verebilir mi ne kadar surede geliyo ve soloticadan memnun musunuz.
evet aydancım ve charm mellerle su an resmen aşk yasıyorum yok bole harıka bır lens ve eskı solotıcalardan cok cok daha rahat bu sefer 12 saat gozumde ama sankı yok gıbı konforunuda arttırmıslar sanırım.solotica charm mel süper olmuş ya. renk açılmış. @
melekuguzhan da gördüm
merhaba
ben sureklı kendısınden alıyorum. cok memnunum odemeyı yapar yapmaz hemen kargoya verıyor ertesıı gun elımde oluyor. lensler orjınal ve kendısı her konuda cok yardımcı oluyor. tavsıye ederım.
ben numaralı kullanmıyorum. numaralı lens eger watmanın elınde yoksa getırtıyor oda sanırım 1 ayı bulur malesef.Ben numaralı alıcam bu yuzden acil lazım suresi fark ediyomu. Siz numar lımı kullanıyorsunuz. Taktıgınız icin tesekkurler bu arada :)
merhaba tek bir şişesi 80-100 arası çifti de yuvarlak hesap 200 TL yi buluyor :) bir de taksitli alırsanız vade farkıyla 200 Tl bile aşıyor... :)Solotica lensler 100lira gorunuyor aderelens ve diger net sitelerinde 200tl oldugundan emin misiniz
Merhabalar ben sadece 2 sitede rastladım ellerinde var ama halen daha karar veremiyorum.. çünkü şişe açıldığı zamn geri dönüşü olmuyor maaleseficelar kaldırıldı diye biliyorum. bende ice koliğim ama ice rengini artık üretmiyor solotica.
ben charm mel aldım harıka acık bır yesıl durdu bende . son serı charm ve nc meller acılmıs zatenKizlar elinde hem cahrm hem acik seri nc mel olan var mi aradaki rimbal ring farkindan baska renk farkliligi var mi Acik seri cahrm mel ile nc mel ayni renk mi olmuşlar?
sitemizde 2ci el lens satışı ve alışı yasaktır. mail adreside öyle.Selamlar,
Arzu hanımdan quartzo ve charm mel aldım. dün geldi , charm mel i sırf meraktan anlık bir gafletle aldım, renk veparlaklık cok guzel duruyor ama kendime pek yakıştıramadım, yeşili yadırgadım mavi tona aşinalıktan.sanırım 2-3 dakika kadar kullandım 1-2 foto çekilip quartzolarımla haşır neşir oldum , yazık olucak diye sormak istedim, dileyene foto da gonderebilirim, zararına vereceğim düşünen olur ise ( ) , ben bir de ice hayalindeyim şimdi
aynı sorun bendede var quartzolarım takılamadan oylece suresı bıttıbenim aldığım soloticalar bir süre sonra maalesef kayıyor. her 2 gözümdede olmaya başladı. çok fazla takamıyorum artık
maalesef bir süre sonra kayıyor. neden oluyor anlamıyorum.aynı sorun bendede var quartzolarım takılamadan oylece suresı bıttılensler kayıyor duzeltıyorum solusyonlayıp tekrar takıyorum yok yıne kayıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?